RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Uzun zamandır hayalini kurdugum Tama starclassic performer'ıma bugun kavuştum. Koydum yatagımın üstüne şimdilik biraz izliyorum. Yarında ilk iş kurucam bakalım. Resimleri koyarım Sevincimi paylaşayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 tebrik , tepe tepe kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hayırlı olsun kardeş :D bi ara uğrarım artık size :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ah bi zengin olsam labadabadaba ya aslında davul alıcam da koyacak yer yok, boş bi ev var aslında ama içi falan yapılmamıs orda calsam kesin sagda solda komsular cıkar ne bu gurultu diye, mustakil olmasına ragmen izolasyonsuz cok ses gider yine de. neyse hayırlı olsun güle güle eskit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Fotoğraf isterük Bir ara ben de mi gelip oynasam yav eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hayırlı olsun redall bi resmini koyarsın kurunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 oh tama starclassic kac paraya aldin? bide hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hani fotolar hani fotolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 resim isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 owww güzeell.tam dtlik bunnar.hayırlı olsun.üzerinde parçalansın:) [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 21:34 tarihinde, pediculus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Vallahi yalan yok. Dün gece geldi davul, çıkardım kutularından koydum kenara, dün gece onu bi güzel kutladım bol Jack lisinden. =) Bugun bir daha kutluyorum yarın bi güzelce bir kurup ardından resimlerini çekicem. Sonra burayada koyarım resimleri. Teşekkür ederim arkadaşlar tebriklerinizden ötürü, çok mutluyum vallahi davulun gelmesi müzikal ilerleyişimi hızlandıracak birşey oldu benim için. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 02:08 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hayırlı olsun redall =) önce fotoları sonra kayıtları paylaş bizimle de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Uzun uğraşlar sonucu bugun arkadaşımla birlikte davulumu kurdum. Bittiği gibide hemen resmini çektik ilerde biraz daha düzenli şekilde duracak şimdilik sade takılıyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 crash i indir biraz yau nasıl bi kol var sende :) hayırlı olsun çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Hayırlı uğurlu olsun çok güzel :) Peki apartman sakinleri nasıl bakıyor bu işe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hayırlı olsun komsularına sabır ben olsam büyük keyf olurdu ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 @toggie valla hiç ellemedim taktım zilleri direk çektim resmi, yüksekte kalmış biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 kaça bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 3450 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Hayırlı olsun güle güle dümdümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 allah nazardan saklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 tepe tepe kullan. allah bana na nasıp eder insalllaaahhhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar