Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 serhat aldı maçı 3 asistle. konyaya yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 oho bunlar zaten sadece bizi yeniolar[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Oyuncu değişirken dedimki aha girdi rebrov çeviricek Valla çevirdi hemde 2 tane attı helal olsun Bi deplasmanı daha aşıyoruz Tebrikler bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 e fb gs den çok daha iyi çünkü. ama konya da deli gibi pozisyon harcadı o da doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: -Melancholy-, 03 October 2003 21:49 tarihinde demiş ki: Ahaha... Hiç yakismadi bana su BJK bayragi ama neyse..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] hehehehe demek ki neymiş can büyük konuşmıycakmışsın pohahaha =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ahah sen kimdin bu arada? yeni fan'larim ortaya çikiyor pati'den. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 büyük başkana söyleyelimde altan'ı alsın ya bu arada daum'un oyuna soktuğu adam maçı çeviriyo, helal olsun adama serhat'a ayrıyetten tebrikler.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 neyse gene kazandık ii oldu...[hline]# yaş anketi # hele holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 İŞTE BU İŞTE BU!!! Şanlı Fenerbahçemiz bi galibiyeti daha kucakladı!! Daum nası oynatmaz REbrov gibi bi adamı yaaa!! Süper Toto da valla bu sefer 14 yapcam gibi geliyo!! :P ALEMIN KRALI BIZIZ EFSANE!!![hline]Okuldan eve geldim ,üstümü değiştirdim ve kulaklarımda şu sözler....... Standing in line To see the show tonight And there's a light on Heavy glow By the way I tried to say I'd be there... waiting for Dani the girl is singing songs to me Beneath the marquee... overload .....çınlıyordu...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bi pozisyonda hakem düdüğünü yere düşürdü, konyalı cenk'de hemen oyuna başlayan bizimkileri durdurmak için düdüğü yerden alıp öttürdü ya orda koptum ya haha[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 lol bende orda koptum, kucuk cocuk gıbıydı orda cenk, hakemlıge ozenmıs, aldı yerden dudugu calıyor uzunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: Mandooo, 03 October 2003 22:54 tarihinde demiş ki: İŞTE BU İŞTE BU!!! Şanlı Fenerbahçemiz bi galibiyeti daha kucakladı!! Daum nası oynatmaz REbrov gibi bi adamı yaaa!! Süper Toto da valla bu sefer 14 yapcam gibi geliyo!! :P ALEMIN KRALI BIZIZ EFSANE!!![hline]Okuldan eve geldim ,üstümü değiştirdim ve kulaklarımda şu sözler....... Standing in line To see the show tonight And there's a light on Heavy glow By the way I tried to say I'd be there... waiting for Dani the girl is singing songs to me Beneath the marquee... overload .....çınlıyordu...... Feneri ancak gerçek bir beşiktaşlı diriltebilirdi ve oldu :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 beşiktaş'ı da bi galatasaraylı diriltti senin mantığınla. bkz. lucescu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 lucescu beşiktaşa gelmeseydi de yurt dışında gitseydi gs eşyaları giyer miydi? sanmıyorum ama daum avusturyada basın toplantısına bjk şapkasıyla filan çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 İnkar etmiyorum ki zaten ahaha Lucescu olmasaydı Beşiktaş burada olmazdı. Tayfur fenerden gelmeseydi Beşiktaş bu kadar iyi bir kaptana sahip olmazdı. Sadece Feneri daum kurtarabilirdi gerçi oda belli değil daha ama bjk-Fener bu sene kapışır.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: -Melancholy-, 03 October 2003 22:13 tarihinde demiş ki: ahah sen kimdin bu arada? yeni fan'larim ortaya çikiyor pati'den. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] muhaha erman lan ben gerçi anlamışsındır şmdiye kadar ya neyse siyah-beyazlım benim pohaha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 saol azmo da sezarın hakkı sezara herzaman bu böyledir :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 4-2 mi bitti maç ben hala 3-2 zannediyorum be heueu tuncay kaç attı ? bi de zafer biryol attımı? fantazi futboldan puan gelsinde :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 fb sezonun bir derbisini daha kazasız atlattı tebriks[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 komik cocuk dyna is basinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: blackchaos, 04 October 2003 02:18 tarihinde demiş ki: 4-2 mi bitti maç ben hala 3-2 zannediyorum be heueu tuncay kaç attı ? bi de zafer biryol attımı? fantazi futboldan puan gelsinde cenk attı ikisinide, zafer biryol atmadı fenerde de tuncay, luciano, rebrov (iki tane)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: -Apex-, 04 October 2003 12:40 tarihinde demiş ki: komik cocuk dyna is basinda :) tipex cim boş bu işler bunlar ,sevinç gösterilerinizi anlayabiliyorum ama laf atmayalım elaleme :) simdi akçaabat sebat la gs derbisi var heyecanla bekliyoruz 1-2 gol atıp 10 kişi kale önüne dizicez hiçbi top giremicek haliyle ve kazancaz başka yolu yok :)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 lol tipex dedi adam , aslinda benzemiyor diil :) iyi basarilar o zaman dynacim derbide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 cincon a basarilar..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar