Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngilizce dil kursu tavsiyeleri

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Bu aralar bir ingilice kursuna gitmeyi düşünüyorum yazı bu kursla aradan çıkarmayı planlıyorum yaz bitiminde ingilizceyi rahat konuşabilecek seviyeye gelmek istiyorum.

hali hazırda ingilizce dilim var aslında ama konuşma sorunu ve bazen kasılma takılma sorunum var.yani lak lak konusamıyorum ingilizceyi.

yazarken nette falan rahatım tabi aceleye gerek yok fakat tabi orda da tıkandıgım bazı durumlar olmuyo değil.

ben kendi gözlemlerime göre biraz kelime eksikliğim ve pratik eksikliğim var diye hissediyorum.

Herneyse çabuk öğrenen biriyimdir ve bana lazım olan şeyi bir an önce yapmayı hedef edinen biriyim aynı zamanda yani boşlamam sallamam.

bu durumlar göz önünde bulundurulduğunda beni istediğim seviyeye ulaştırıcak kaliteli bir dil kursuna gitmek istiyorum fakat dil kursları hakkında çok geniş bir bilgim yok.

kurslar istanbulda avrupa yakasında olursa güzel olur.Kaliteli bişey olsun tabi ki ama öyle uçuk inanılamz fiyatları olmasın fabrikatör oglu deilim :)

bilenler,aynı durumlardan geçenler varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.1 2 hafta içinde başlıycam çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Kurs öneremem - ben kendi kendime öğrenmiştim ama; tavsiyede bulunabilirim:

Kitap oku, ilgilendiğin türü söylersen e-book yollayabilirim.
Önce İngilizce altyazılı, sonra altyazısız filmler izle.

Bir kurs sana İngilizce öğretemez, sadece dil bilgisi öğrenebilirsin. Her halükarda dediklerimi yapman gerekecek zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...