Durotan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bu ara almayı kafaya taktım. istanbul'da ucuza satılan yer/pasaj bilen var mı? yoksa ben de buldum ama orjinal deri olduğu için 175 ytl'den aşağı değillerdi. yani böyle ürünleri ne taraftan bakmalıyım bölge olarak? tam olarak istediğim şey; gta san andreas oynayanlar bilirler. sırf bu yaşam tarzı üzerine kıyafetler satan bir dükkan var oyunda. o tarz bi yer arıyorum aslında. takısından tut şapkasında montuna ceketine kadar ihtiyaç karşılayabileceğim bi yer istiyorum. anlayacağınız orjinal mağaza işi deri olmak zorunda değil, ama kalite/fiyat olarak dengeli bi ürün arıyorum. internetten henüz aramadım; önce paticik. [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 10:30 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Deri=Pişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 zeytinburnunda dericeilere git, siparişle dikerler. Ama bence iyice bi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 deri ceket deri pantalon=gey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 deri mont severim giyerim ama deri ceket ve pantalon asla bildiğimiz gay modeli gibi sanki gozumde canlandırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 dediğim ama ifade edemediğim şey deri mont zaten. neyse, dolaşmaya devam. [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 12:12 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 deri pantolon yazık edersın kendıne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Bir taneda Amerikan Polisi şapkası lazim o zaman :D [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 11:57 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 kırbaç kırbaçda lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 gaylik olayı giydiğine göre değişir, benim oda arkadaşımın bir deri pantolonu var, gayet de normal. ayrıca yağmur filan geçirmiyor, burada özellikle iyi geliyor. ama türkiye'de, özellikle de istanbul'da, hele hele toplu taşıma filan durumlarında olmaz.. bkz. abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mis gibi kotu geçir giy üstüne de deri montunu. Pantolon neymiş :) Hayır sen ben anlarız da özellikle İstanbulda o pantolonla dolaşırsan erkek merkek dinlemez kaykaycı gençlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 deri ceket: karizma a.k.a. mex peyn, tarabyadaki bizim usaklar deri pantalon: gay a.k.a. fatih urek, etilerde yumusaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar