Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deri ceket / deri pantolon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu ara almayı kafaya taktım. istanbul'da ucuza satılan yer/pasaj bilen var mı? yoksa ben de buldum ama orjinal deri olduğu için 175 ytl'den aşağı değillerdi. yani böyle ürünleri ne taraftan bakmalıyım bölge olarak? tam olarak istediğim şey; gta san andreas oynayanlar bilirler. sırf bu yaşam tarzı üzerine kıyafetler satan bir dükkan var oyunda. o tarz bi yer arıyorum aslında. takısından tut şapkasında montuna ceketine kadar ihtiyaç karşılayabileceğim bi yer istiyorum.

anlayacağınız orjinal mağaza işi deri olmak zorunda değil, ama kalite/fiyat olarak dengeli bi ürün arıyorum. internetten henüz aramadım; önce paticik.

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 10:30 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
dediğim ama ifade edemediğim şey deri mont zaten. neyse, dolaşmaya devam.

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 12:12 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
gaylik olayı giydiğine göre değişir, benim oda arkadaşımın bir deri pantolonu var, gayet de normal. ayrıca yağmur filan geçirmiyor, burada özellikle iyi geliyor.

ama türkiye'de, özellikle de istanbul'da, hele hele toplu taşıma filan durumlarında olmaz.. bkz. abso
Mesaj tarihi:
Mis gibi kotu geçir giy üstüne de deri montunu. Pantolon neymiş :) Hayır sen ben anlarız da özellikle İstanbulda o pantolonla dolaşırsan erkek merkek dinlemez kaykaycı gençlik.
  • Yeni Oluştur...