extreme Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Arkadaslar Forumlarda Aradim Ama Yeterli Bilgiyi Alamadım Lutfen Biri Bana Bu Komutalari Nasıl Kapatıcagımı Soylerse Sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Hex edit ile komutlari degistireceksin, script ile olmaz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extreme Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Sphereserver.exe yi heditle acıyorum all release tarzi hicbir komut bulamıyor baggio nedeni nedir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Release diye aramayi dene, yine bulamazsa bir hata yapiyorsundur (var cunku), aratirken Ascii olarak aratacaksin mesela. Degistirirken de harf ekleyip cikartamazsin, tekrar 7 harfli bisey yazman lazim oraya.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extreme Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Syn Baggio Bir Release Buldum Ama Denedim Olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 spheresvr.exe yi hex editorla aç release arat (ascii, hex kodu olarak değil), bulacak release diye bişi. onu abcdefg yap mesela 7 haneli oldugu icin 7 haneli olmalı.. istersen boşluk fln da yapabilirsin. sonra kaydet exe yi. yeniden ac serverı olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extreme Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 arattım ama akla mantıga olmayan iki release cıktı bunlarla lakası oldugunu pek sanmıyorum .. bana o yazıyı bir gosterırmısın lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ...TRANSFER....SUIT UP.STOP....STOCK...STAY HERE...STAY....SPEAK...SAMPLES.RELEASE.RECIEVED....PRICE...INVENTORY...GUARD ME....GUARD...GET DRESSED.FRIEND..FOLLOW ME...FOLLOW..FETCH...EQUIP ALL...DROP ALL....DISMISS.DEFEND ME...COME....CASH....BOUGHT... böle biyerde RELEASE kelimesi geçiyor burdan istedigin şeyleri değiştir release i rasjkdha yap mesela :p (go to "00098AD0" yap. o satırda release..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extreme Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 tesekkurler yaptim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar