tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 işte o 200 itemdan 150 si de değere biner böylece=) onlar da +lı gibi işte [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 14:37 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ben niyeyse insurance olmaması olayını savunanların ya hiç/çok az runuo oynadıklarını ya da dandik bir serverda oynadıklarını düşünüyorum, yanılıyor muyum? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yanılmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 kılıç kalkan kullanan adamla evrenin sırlarını çözmüş bir büyücü bir mi ? =p yanlıyosun bir sürü runuo serverında oynadım ben şahsen [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 14:40 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 spherede eline 1 tane artılı eşya alıyordun çıkıyordun. burdan 3 milyon tane artılı eşya var. Eline alıp gider misin? bence gitmezsin bankada yatar, serverda bol bol item olur, o itemler brit bank önünde gösterilir ama aksiyonda çapulcu eşyalar görürsün devamlı. Çıplak adamlar mezarda savaşıyor. Oy çok zevkli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Tam olarak onu yazacaktım copy Ya itemların kasmalarının ne kadar emek istediği ve oyunu aslında ne kadar istedikleri tam anlaşılmıyor gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yok ben tamamen anlıyorum ve insure olmamasını savunuyorum uodan eski aldığımız tadı almak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 abicim aos da uo dan aldığın eski tadı alamazsın eğer preaos istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 alırım "abicim" =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 abi eski tadı alıcaksan git preaosu savun, adamın böle 2 saat elini kaldırıp indirmesini bekliyelim öyle adam keselim falanda insurance olmayan aosu savunmak nedir yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ben ne istediğimi tam olarak biliyorum şu anda preaos istemiyorum, aos itiyorum insurance istemiyorum. aynen dediğim gibi. neden savunduğumu da açıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 tunca preaosta 5 çeşit özellik var, itema 1'i yansıyor. sen o itemı kaybedersen aynısını çıkarabilirsin. ama aosta kaybettinmi o item unique olduğu için o item yalan olur anlatabildim mi artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 isteyen insür kullanmasın o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 insurelama o zaman sen. çok yaşa başar asdkjaf [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 14:45 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Yanılıyorsun copycat, Gayet öküz gibi oynadım runUO serverda. Tam hatırlamıyorum ama yaklaşık olarak ; 160 Hp 110 Dex 130 Mana 70 er resist 14 mana regen +40 SDI ile gezmek bana pek zevk vermedi şahsen. Tabi şimdi bazı şeylere falan cap gelmiştir falan ama yine aynı zamanda 140-150 Dex yapıp 1-2 Saniyede bandaj basabilme yetisine sahip Poisoner fence arkadaşlarımızda vardı mesela onlarda aynı şekilde mutsuzdu. "Tüh kim potion yapacak şimdi" demek yerine "aannnnnaanannann gitti lan itemler layn layn laaaayn ölüyooom" demek daha keyifli. Bi cesedi açtığında "hangi potionlarım eksik bi bakiim" diyip sadece onları almak yerine "nerde lan bu ibnetorun katanası" diye gözler fıldır fıldır aramak daha zevkli. İlk başlarda Insurance pek etki etmez fazla. Ama sonrası ne biliyim. Çok kötü yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 evet anlatabildin zaten anlamıştım ama bu benim düşüncemi değiştirmiyo amacın düşüncemi değiştirmekse. o unique itemı nası çıkardıysan tekrar çıkarma şansın var. çıkaramazsan da eh her zaman istediğin olacak diye bir şey yok. uo her zaman gerçek hayata yakın bir mmo olmuştur loot olayı yüzünde ve uoyu asıl zevkli kılan da budur. malibuya +1 güzel açıklamış [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 14:48 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: "nerde lan bu ibnetorun katanası" diye gözler fıldır fıldır aramak daha zevkli. sora easyuo magical looter lar açılsın kimse gözünü açamadan gitsin magical ne hoş [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 14:49 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ya boşuna tartışıyoruz. Sailor istediği gibi yapsın, bir sonuca varılamayaca nasıl olsa. yumurta/tavuk ilişkisine giriş yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 boşuna değil herkes düşüncesini söylüyor. mantıklı olana da yüksek mevkiler karar versin =P. easyuoya karşı ise bişeyler geliştirilmiş durumda olması lazım sallıyo olablirim ama runuodaki elemanlar yapmıştır bişi herşeyi yapıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ben düşüncemi söyleyeyim. en fazla 5 item insure edilebilsin. ayrıyetten magic itemler cursed çıkabilsin. yani güzel itemlerin de serverda dolaşımı sağlanabilsin. bütün magicler %20 şansla cursed çıksın mesela. arada bir teklif gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Tunca, server başladıktan sonra en erken 2 ay içinde çıkacak olan barbed kitten bahsediyoruz bak. (ki account limiti olacaksa bu 3 aya bile çıkabilir) Hatırlamıyorum ama 15 ya da 20 charge ı var bu barbed kitin. En kötü ihtimalle barbed kit düştüğünde insure olmadığı için çalabilir bir hırsız. 2 ay çaba diyorum. Hadi geçtiim, 15 - 20 charge dan bahsettiğin unique likte item çıkma ihtimali 1 - 2 (şanslıysan 3 falan yani). Bu 2 item ya çıktıktan hemen sonra çalınacak, ya da adam ölünce gidecek. 2 aylık çaba bok olacak sonrasında. Senin dedigin, gidin spined leather set giyin savaşın demek oluyor açıkçası. Doğrudur öyle bir heyecan söz konusudur ama aos içinde öyle bir heyecan olamaz. Ve dönüp dolaşıp aynı yerlere geliyoruz, baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bence değil =P ben de diyorum ki herkes her an en güzel itemlarla gezmek zorunda değil, gezerse de gidebileceği için bir anlamı olsun. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 14:54 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 barbed kit 3 ayda zor çıkar bence. osi de 250$ a satıyorlardı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 tunca said: o unique itemı nası çıkardıysan tekrar çıkarma ansın var. adı üstünde unique nasıl tekrar çıkarsın hatta ölünce direk acc umuzu verelim lootla uğraşma sen [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 14:55 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 osso üzerin de uniqe mi yazıyo serverda öle bi ayar mı var bu item bir kere çıkınca bi daha çıkmayacak diye ? benim anlatmaya çalıştığım nokta siz her an en güzel itemlarla dolaşcaz diyosunuz öyle olmaması lazım 40 yılda bir dellenince bankadan gözü gibi baktığı itemları çıkarması lazım. god mod da gezmeyin ya olay itema değil pvpye baksın biraz. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 14:57 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar