Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstekler

Voys

Öne çıkan mesajlar

spherede eline 1 tane artılı eşya alıyordun çıkıyordun. burdan 3 milyon tane artılı eşya var. Eline alıp gider misin? bence gitmezsin bankada yatar, serverda bol bol item olur, o itemler brit bank önünde gösterilir ama aksiyonda çapulcu eşyalar görürsün devamlı. Çıplak adamlar mezarda savaşıyor. Oy çok zevkli...
Sosyal ağlarda paylaş

Yanılıyorsun copycat,

Gayet öküz gibi oynadım runUO serverda.

Tam hatırlamıyorum ama yaklaşık olarak ;

160 Hp
110 Dex
130 Mana
70 er resist
14 mana regen
+40 SDI

ile gezmek bana pek zevk vermedi şahsen.

Tabi şimdi bazı şeylere falan cap gelmiştir falan ama yine aynı zamanda 140-150 Dex yapıp 1-2 Saniyede bandaj basabilme yetisine sahip Poisoner fence arkadaşlarımızda vardı mesela onlarda aynı şekilde mutsuzdu.

"Tüh kim potion yapacak şimdi" demek yerine
"aannnnnaanannann gitti lan itemler layn layn laaaayn ölüyooom" demek daha keyifli.

Bi cesedi açtığında "hangi potionlarım eksik bi bakiim" diyip sadece onları almak yerine "nerde lan bu ibnetorun katanası" diye gözler fıldır fıldır aramak daha zevkli.

İlk başlarda Insurance pek etki etmez fazla. Ama sonrası ne biliyim. Çok kötü yaaa
Sosyal ağlarda paylaş

evet anlatabildin zaten anlamıştım ama bu benim düşüncemi değiştirmiyo amacın düşüncemi değiştirmekse. o unique itemı nası çıkardıysan tekrar çıkarma şansın var. çıkaramazsan da eh her zaman istediğin olacak diye bir şey yok. uo her zaman gerçek hayata yakın bir mmo olmuştur loot olayı yüzünde ve uoyu asıl zevkli kılan da budur.

malibuya +1 güzel açıklamış

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 14:48 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tunca,

server başladıktan sonra en erken 2 ay içinde çıkacak olan barbed kitten bahsediyoruz bak. (ki account limiti olacaksa bu 3 aya bile çıkabilir)

Hatırlamıyorum ama 15 ya da 20 charge ı var bu barbed kitin. En kötü ihtimalle barbed kit düştüğünde insure olmadığı için çalabilir bir hırsız. 2 ay çaba diyorum.

Hadi geçtiim, 15 - 20 charge dan bahsettiğin unique likte item çıkma ihtimali 1 - 2 (şanslıysan 3 falan yani).

Bu 2 item ya çıktıktan hemen sonra çalınacak, ya da adam ölünce gidecek. 2 aylık çaba bok olacak sonrasında.

Senin dedigin, gidin spined leather set giyin savaşın demek oluyor açıkçası.

Doğrudur öyle bir heyecan söz konusudur ama aos içinde öyle bir heyecan olamaz.

Ve dönüp dolaşıp aynı yerlere geliyoruz, baydı.
Sosyal ağlarda paylaş

osso üzerin de uniqe mi yazıyo serverda öle bi ayar mı var bu item bir kere çıkınca bi daha çıkmayacak diye ?

benim anlatmaya çalıştığım nokta siz her an en güzel itemlarla dolaşcaz diyosunuz öyle olmaması lazım 40 yılda bir dellenince bankadan gözü gibi baktığı itemları çıkarması lazım. god mod da gezmeyin ya olay itema değil pvpye baksın biraz.

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 14:57 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...