Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstekler

Voys

Öne çıkan mesajlar

haha direk bence de öyle, eskiden de lootlanınca bırakan oluyordu şimdi de olsun nedir =]

e abi yakala seni keseni, al itemlarını geri. bugün olmadı yarın, yarın değilse öbürgün, alamazsan da onun yerine başkasından al; ama yeter ki "ölsem de birşey olmaz, donuma kadar sigortaladım" psikolojisi olmasın kimsede, özellikle de bende hehe

bu arada o beş kişiyi kesmem kesmemem değil olay; o beş kişiye dalacak güven özveri tecrübe olmamalı bende, bu da ancak loot korkusuyla olur, onu demek istiyorum =]

edik: cons tunca yalnız değil ki, ben varım yanında ne bileyim bizsiziararız var, niye var? çünkü tırsıyoruz kesilirsek itemlarımız gider diye, grup halinde, birlikte, keyif alarak paylaşarak oynuyoruz

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 14:25 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

NEFR!

ölünce NAKİT para gidiyor milyonlarca potun gidiyor, adam senle dalga geçiyor.
kaldıki uo herkesin 1vs1 yaptığı bir oyun değil 10 kişi gezen paçozlar türeyecek(büyük ihtimalle bende o paçozlardan olucam) her tek gördüğü adamı kesicek.

belki solucanlı kalkanın bile gidicek

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 14:27 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kasarım ama tek başıma kasmam yanımda koruyan adamlar olur sonra o luckla çıkardığım itemlardan elde edilen para bölüşülür falan, kesmek isteyen de grupla gelirse ne güzel aksiyon olur işte uonun zevki o. sonra o itemları alan adamı bizim grup keser falan. ya da o kasan adam kendini koruyacak skill alır sırf o iş için hide falan.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe editlemiştim ben de mesajımı, yine yazayım buraya;

cons tunca yalnız değil ki, ben varım yanında ne bileyim bizsiziararız var, niye var? çünkü tırsıyoruz kesilirsek itemlarımız gider diye, grup halinde, birlikte, keyif alarak paylaşarak oynuyoruz

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 14:26 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

spherede bir tek +lı silah olayı vardı. Aos'da ise her bir eşyanın tek tek kendine özgü önemi var. hepsi bir bütünün parçası. Aos olacaksa insure olsun, preaos olacaksa olmasın. bence bu kadar babsit. insure yoksa ring, bracelet, kıl tüy püsür hepsini kaldıralım o zaman çünkü hiçbir mantığı olmayacak.

preaos olsun hepimiz kurtulalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

her daim minimum 10 kişi gezicez biz gibi bir şey çıkıyor o zaman da.

Serverda pvm yapacak insanları göz ardı edemezsiniz, hele hele malas (pvp mümkün değil orada) kapalıyken bu hiç mümkün değil.

Sınırlı sayıda karakter olmasından bahsediyoruz değil mi?

1200 luck set yapan (ki inanın aşırı zor bir şey bu, hani "giderse tekrar bulur" falan mantıgının işleyebileceği bir şey değil) bir insanın, sadece pvm yapacak olan bir insanın elinden o setin alınması; hele hele o kişinin bir de pvp karakteri yokken alınması o kişinin serverla bütün alakasını keser.
-----------

Düzgün item sahibi olmak kolay bir şey değil. Sınırlı sayıda karakter varken hiç kolay değil zaten. Bu itemlar da crafterlar ve tamerlardan geçiyor. Siz çıkıp tamerların ve crafterların ellerindeki itemları bu şekilde loota açık hale getirirseniz, niye bir insan gidip crafter ya da tamer olsun ki? Mage, warrior falan olup gidip onları keser. Serverda ticaret dengesi göçer yani.

Ayrıca unutmamak gerek, hem crafter hem de tamerlar için item kasmak ciddi anlamda zaman ve çaba isteyen şeyler. Bu kadar emeğin dandik bir warriorun gz dışında yakalayıp kesmesiyle gitmesi crafter / tamer oynayanların emeğine ayıptır.
Sosyal ağlarda paylaş

crafterlar bi adama itemi bi kere satıcak adam onu ınsurlicak.
ee sonra.
oysaki o adamı kesseler. o adamda ağlaya ağlaya geri gelip. ağabey ben bir set daha alıcam dese. daha iyi deilmi crafterlara.
gerçi ınsurance olmadan olmaz kesınlıkle. uo cok deıstı ıtemler falan. onsuz zor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

@zaugna: adam da sabahtan akşama kadar her boş anında 1200 luckla imba itemlar çıkartmayı versin sadece arkadaşları olunca beraber gitsinler. ayrıcana kimsenin düzgün item sahibi olma gibi bir zorunluluğu yok dediğim gibi. zamanında vendordan 1kya plate set bide normal kılıç kalkan alıp giderdik aksiyona şimdi de öyle olsun, kendine güvenen de güzel itemlarını kuşanıp gitsin ama gitme ihtimali olsun işte. uonun tadı böle çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya insür olunca ne değişecek olmayınca ne değişecek. Bir adam keseceksin en az 10 item insürlü, zaten o adamı kesince kazanacağın para senin o düşen 1 eşyayı almana yetecek kadar para bırakacak. yanında adam kesmenin dayanılmaz hazzı ve dalga geçme karı da cabası. bitti mi bitmedi, gözünü karalar bürüyecek daha rahat aksiyona giricen.

edik: Adam öldü hadi oyun bitti bana eyvallah olmayacak.

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 14:36 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...