cado Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 tuncay için iyi bir seçim olmuş öyle direk milan gibi bir takımda başlasaydı 11 de şans bulması zor olabilirdi parasıda iyi hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 abi gitme zamanlaması çok iyi..tebrik ettim tuncayı..ayrıca gitti takımda çok başarılı bir seçim..çok çok iyi yaptı.. premier ligde olmak öneml..hangi takımda olduğun önemli değil..2 seneye görürsünüz tuncay nerde..çok iyi olacak..orda geliştirirler onu..adam 4 senedir yerinde sayıyo teknik olarak türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: Diablo, 13 Haziran 2007, Çarşamba - 11:26 tarihinde demis ki: tuncay giderse aptaldır milana falan gitse neysede.ben burda fenerde oynardım o nun yerinde olsam.formam garanti para sorunu da yok 3-5 kurus fazla veriolar diye gitti.1-2 seneye geri döner 3-5 kuruş dediğin 4 yılda 12milyon ytl yanlız lol..ayrıca fenerde niye oynasın adam? premier lig nere türkiye ligi nere..coca-cola championship(ing. 2.ligi) bile daha heyecanlı oluyo bizim ligden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: Eternal, 13 Haziran 2007, Çarşamba - 06:44 tarihinde demis ki: Hayatının hatasını yapmış.. Bidaha yavaş görsün Şampiyonlar ligini orda.. Demek ki bu adamın amacı kariyer falan degil para peşinde koşuyomuş.Akıllı bir kulup bu adama 2.5milyon pound gibi uçuk bir rakam zaten vermez.Otur iki kaset izle bu cocuk premier lig'de falan oynayamaz. Tuncayın ya Italya ya da ispanya'ya gitmesi lazımdı.. bu laflarınıza sadewce gülüyorum..sırf fenerden gitti diye böyle yorumlarda bulunuosunuz..fener sanki şampiyonlar ligine gitti de bişi oldu? middlesborough 2 sene önce uefa finaline çıktı hatırlatırım. ayrıca tuncay tam bir premier lig futbolucusu..italyada falan oynayamaz bu adam.ama biraz daha sert oynaması lazım ingiltere için..öyle pat küt yere atmaması lazım kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 tuncay real'i arsenali falan hakedecek düzeyde bir oyuncu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 eternal bi konuda haklı biraz zor görür şampiyonlar ligi roberto carlosla birlikte adahada prim yapabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 arkasında carlosla bu sene iyi olurdu belki şut tekniğini de geliştirirdi onun sayesinde gitmesi çok yanlış değil ama en azından 1 sene daha kalabilirdi ama gitti başarıl dilerim kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ulan bu got gobekle ben sanirim tuncay`dan daha iyi oynarmisim veya en azindan tuncay kadar yararli olurmusum middlesborough takimina, oyle anladim. hem ben o miktarin 50`de birine bile imza atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 rahatsız mısın diyecem abest kaçacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 rahatsız tuncay seni ikiye katlar göbeğini ayrı yere koyar hem göbeğine hem de sana çalım atar aynı anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 rahatsizlikla alakasi yok, banane tuncay`in takimindan. yurrtdisinda ozellikle ingiltere`de basarili olmasini cok isterim sadece. burayi degil internette, antu da filan okuyorum, yorumcularin bir kismi gercekten tuncay`in basarisiz olacagini, ingiltere`ye hicbir yarari olmayacagini filan soylemis. baya kotulemisler hemde takimi. middlesborough bildigim kadariyla kotulenecek bir takim degil, tuncay`da yarasiz bir adam/transfer degil. adam turkiye`de istedigi kadar parlasin, istedigi kadar kossun, istedigi kadar takimi kurtarsin daha fazla uzayamayacak iste. kimse istemeycek onu gercekten buyuk avrupa takimlardan. kendini gostermesi gereken yer gercek uzun soluklu ust duzey bir lig. fenerin oynadigi samp. ligi maclari yeterli degil. adam bunu anlamis, gayet guzel bir takim secmis. kotulemenin manasi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 middlesbrough kötüleme sebepleri fenerden kötü demek istiyorlardır ama 2 sene önce final oynadı uefa da yabana atılcak bi takım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Yine fena takıma gitmemiş bence iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Tuncay askerliğini yaptı mı bilmiyorum ama, dışarda 3 sene top oynayınca buraya geldiğinde sadece 3 hafta askerlik yapıyorlar, çoğu futbolcu bunu da düşünüyor, ayrıca iyi para vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 tuncay bile bu transfere karar vermek için sizin kadar düşünmemiştir. 2,2 milyon pound mu ha okey tamam geliom demiştir iş bitmiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 boro dediin takım ligi 12 in ci bitirmis avrupa kupasında yer almıor. Simdi fenerbahcenin avrupası yeterli deil diorsun demekki buranın s.ligi oranın kume dusmeme mucadelesi oylemi ? 1-2 sene oncesi beni ilgilendirmez. Milan.Real Madrid derken boroya gitmissen takımını yarı yolda bırakmıssındır. Adam gibi geldi Profesyonel olarak gitti bukadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 iyi de premier liginin en dandik takımının maçları türkiyedeki maçlardan daha çok izleniyor. galaksi derbisi denilen gs-fb maçlarını bile dünyada kaç kişi izliyor ki? bence boronun maçları daha çok izleniyordur tuncay da başarılı olursa kendini daha rahat gösterecektir. avrupada oynanacak birkaç maç mı yoksa premier leaguede 2 sezon mu dersen premier lig ağır basar bence sözleşmesine de 10milyon pound üstü miktara garanti satılır maddesi ekletmiş kendine güveniyor demek ki hadi bakalım umarım geri dönmez birçok türk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 yaw işte anlayın artık, dunya kulübünüzün kaptanlarından ve takımın en iyileriden tuncay gidip ingiliz ligi 12. ne gidio. anlayın artık :D galaksi derbisi güzeldi cemad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 middlesborugun resmi sitesinde transfer duyurulmuş tuncayla ilgili metinde türkiyedeki takma adının "braveheart" olduğu yazıyor biz niye duymadık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 o mel gibson ın takma adı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 o takma adlar hep öyledir zaten=) valla ben çok sevindim ya tuncay için.inşallah başarılı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 merak ettim tuncay hakkında middlesbrough taraftarı konuşuyor mu diye, ilk bulduğum forum istila edilmiş. http://www.boroforum.co.uk/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?board=talkaboutboro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Rekor ya: said: Emma - OMG we have done it!!!! Mark - It was class did u see the boro fans faces ulkarmurat - neye sevinmiş acaba bu oğlanlar bu kadar anlamadım a.q ngbe - kız vercem demiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 orkun Reply #9 - Today at 01:28 Olum var ya Tuncay'ı üzerseniz hacklerim şerefsizim siteyi forumsuz kalırsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bonjo said: Kulübüne hiç bir şey kazandırmadan giden futbolcudan nefret ediyorum,sözleşmeni yenile bir sene daha oyna ondan sonra eğer iyi futbolcuysan gene seni alacak takım çıkar..Tuncay Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdıracaktı ama bu saatten sonra benim ve bir çok Fenerbahçe taraftarı için bir hainden farkı yok..İnş bir daha kulübün kapısından bile geçmez.. böyle oynarsa türkiyeden bir takımın kapısından bile zor girer. eee orada turkey shot oldu tuncai >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar