Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuncay Şanlı Middlesbrough'da

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

abi gitme zamanlaması çok iyi..tebrik ettim tuncayı..ayrıca gitti takımda çok başarılı bir seçim..çok çok iyi yaptı.. premier ligde olmak öneml..hangi takımda olduğun önemli değil..2 seneye görürsünüz tuncay nerde..çok iyi olacak..orda geliştirirler onu..adam 4 senedir yerinde sayıyo teknik olarak türkiyede
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 13 Haziran 2007, Çarşamba - 11:26 tarihinde demis ki:

tuncay giderse aptaldır

milana falan gitse neysede.ben burda fenerde oynardım o nun yerinde olsam.formam garanti para sorunu da yok

3-5 kurus fazla veriolar diye gitti.1-2 seneye geri döner

3-5 kuruş dediğin 4 yılda 12milyon ytl yanlız lol..ayrıca fenerde niye oynasın adam? premier lig nere türkiye ligi nere..coca-cola championship(ing. 2.ligi) bile daha heyecanlı oluyo bizim ligden
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 13 Haziran 2007, Çarşamba - 06:44 tarihinde demis ki:

Hayatının hatasını yapmış..
Bidaha yavaş görsün Şampiyonlar ligini orda..
Demek ki bu adamın amacı kariyer falan degil para peşinde koşuyomuş.Akıllı bir kulup bu adama 2.5milyon pound gibi uçuk bir rakam zaten vermez.Otur iki kaset izle bu cocuk premier lig'de falan oynayamaz.
Tuncayın ya Italya ya da ispanya'ya gitmesi lazımdı..

bu laflarınıza sadewce gülüyorum..sırf fenerden gitti diye böyle yorumlarda bulunuosunuz..fener sanki şampiyonlar ligine gitti de bişi oldu? middlesborough 2 sene önce uefa finaline çıktı hatırlatırım.
ayrıca tuncay tam bir premier lig futbolucusu..italyada falan oynayamaz bu adam.ama biraz daha sert oynaması lazım ingiltere için..öyle pat küt yere atmaması lazım kendini
Sosyal ağlarda paylaş

rahatsizlikla alakasi yok, banane tuncay`in takimindan. yurrtdisinda ozellikle ingiltere`de basarili olmasini cok isterim sadece. burayi degil internette, antu da filan okuyorum, yorumcularin bir kismi gercekten tuncay`in basarisiz olacagini, ingiltere`ye hicbir yarari olmayacagini filan soylemis. baya kotulemisler hemde takimi. middlesborough bildigim kadariyla kotulenecek bir takim degil, tuncay`da yarasiz bir adam/transfer degil.

adam turkiye`de istedigi kadar parlasin, istedigi kadar kossun, istedigi kadar takimi kurtarsin daha fazla uzayamayacak iste. kimse istemeycek onu gercekten buyuk avrupa takimlardan. kendini gostermesi gereken yer gercek uzun soluklu ust duzey bir lig. fenerin oynadigi samp. ligi maclari yeterli degil. adam bunu anlamis, gayet guzel bir takim secmis. kotulemenin manasi ne?
Sosyal ağlarda paylaş

boro dediin takım ligi 12 in ci bitirmis avrupa kupasında yer almıor. Simdi fenerbahcenin avrupası yeterli deil diorsun demekki buranın s.ligi oranın kume dusmeme mucadelesi oylemi ? 1-2 sene oncesi beni ilgilendirmez. Milan.Real Madrid derken boroya gitmissen takımını yarı yolda bırakmıssındır. Adam gibi geldi Profesyonel olarak gitti bukadar
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de premier liginin en dandik takımının maçları türkiyedeki maçlardan daha çok izleniyor. galaksi derbisi denilen gs-fb maçlarını bile dünyada kaç kişi izliyor ki? bence boronun maçları daha çok izleniyordur tuncay da başarılı olursa kendini daha rahat gösterecektir. avrupada oynanacak birkaç maç mı yoksa premier leaguede 2 sezon mu dersen premier lig ağır basar bence

sözleşmesine de 10milyon pound üstü miktara garanti satılır maddesi ekletmiş kendine güveniyor demek ki hadi bakalım umarım geri dönmez birçok türk gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Bonjo said:
Kulübüne hiç bir şey kazandırmadan giden futbolcudan nefret ediyorum,sözleşmeni yenile bir sene daha oyna ondan sonra eğer iyi futbolcuysan gene seni alacak takım çıkar..Tuncay Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdıracaktı ama bu saatten sonra benim ve bir çok Fenerbahçe taraftarı için bir hainden farkı yok..İnş bir daha kulübün kapısından bile geçmez..

böyle oynarsa türkiyeden bir takımın kapısından bile zor girer. eee orada turkey shot oldu tuncai >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...