LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 :) hüzünlü bi başlık değil. sadece yıllardır düşündüğüm şeyi yapıyorum ve 24 haziranda marsilya ya yelken açıyorum 10 günlük yarışa. ahaha çok mutluyum. herkese kazığı takıp ben gidiyorum diyip gidecem. inşallah sizlerde bi gün yapabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 nasıl olsa geri dönersin sen. işte o zaman son gülen kim olacak acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 farketmez geri geldikten sonrada tekrar gemiye çıkıyorum bu seferde rusya mısır hattında dolaşacam 2 ay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yine döneceksin yine döneceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 döndükten sonra da direkt olkul başlayacak sonra 3-4 aylık okul maratonundan sonrada 8 aylık uzun stajıma çıkıcam. moralimi bozamassınızz. bekleyin fransızlar ben geliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yaw bilader istersen 5 sene git. yine dönmeyecek misin ? herkesten kaçsan kendinden kaçamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 bende dedim biri gene öss çalışmaya başlıyor. sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 önemli olan şey nasıl döndüğüm dönüp dönmemem değil... sadece deniz ve ben olacam daha iyisi var mı beaa??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 deniz, kum, güneş veee... yüreğin kaldırmayabilir tıklama bence... [spo]cine5[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yok maalesef öyle değil. biraz daha hatta baya bi denizci havasında :) kapiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Ehehe negzel Büyük babam denizciymiş, babam da denizcilik sektöründe (ama karada o), o yüzden hep bir sempatim olmuştur. Allah selamet versin diyelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ahaha bi bırakmadınız adamı iyi yolculuklar birader hayatında başarılar ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: bende dedim biri gene öss çalışmaya başlıyor. sdfa sadasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 aaa ne süper yahu =) iyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Cok güzel valla ya :/ miço lazımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 grizin dedesinin korsan oldugunu warsayiyorum kendisinin cingenlik katsayisinin yuksekliginden dolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar