Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 arhadaşlar, thief III kaç vakte kadar çıkacak, ayrıca bilen varmı ne kadar sistem istiyo, ona göre upgrade yapıcam (valla)... bu konuda bir bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim teşekkürlerr ...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Temmuz 2003 Level Dergisi Çıkış Tarihi belli değil diyor. www.ionstorm.com a bakabilirsin oyun hakkında. Deus Ex: Invisible War'da da kullanılan yeni nesil Unreal motoru kullanılıyor. Eylül 2003 Level Dergisi 28 Kasım 2003... Benim gördüğüm haberler bunlar. Oyun çıkmadan kesin bir min sistem olacağını sanmam.. Ama Unreal 2 çalıştırabilecek bir oyun gerekli olur diye düşünüyorum. Onun da minimum isteği: PIII veya AMD Athlon 733 MHz işlemci, 256MB RAM, 32MB GeForce2 MX, 3GB sabit disk alanı, Windows 98/Me/2000/XP imiş.. (Trgamer.com)[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 cok teşekkür ededrim ilgilendiğin için... duygulandım yaw... ehhehuhu saols kardeşş...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar