Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

munih - street life festival (bir suru foto var)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

haftasonu burda bole birsey vardi. hava guzeldi gidelim dedik. hostu, fotograf filan da cektim.

muzik calan bir suru grup vardi:

canli canli satranc oynayanlar:

bir de parkur yapmislar, kirik camlarin, kiremitlerin, kozalaklarin bilumum maddenin ustunde yurutuyorlar cocuklari:

degisik degisik bisikletler denettiriyorlardi:

elektrikli otomobil gibi birseyler vardi:

bisikletle polo yapanlar:

bir de kayanlar vardi:

herkezin deli gibi bira ictigi, sehrin butun barlarinin yari fiyatina kolktey (long island ice tea ftw) sattigi yerde tek bir olay bile cikmadi. bir tek bir grup turk genc kavga ediyordu o kadar :)

Mesaj tarihi:
bisikletli polo daha kolaymis, atla idare daha zormus. gayet guyzel ve heyecanli oynuyorlardi. almanlarinda serserisi baya pis oluyor ama icince sapitmiyorlar, hep sapik geziyorlar. bizde normal insanlar biraz degisiyor icince :)
Mesaj tarihi:
4 gün önce döndüm münihten. Tüh kacirdik.
Nerdeydi bu tam olarak? Leopold Strasse dolaylarinda mi?
Cok severim münihi bi de, ilerde orda yasamak gibi bir düsüncem var hatta.
Mesaj tarihi:
hosdondun. evet leopold`u uni`ye kadar kapamislardi. havalar guzel olunca neredeyse her pazar kapatip bir seyler yapiyorlar zaten.

munih cok guzel, yasanacak bir sehir. tek sorunu cok fazla bavyerali olmasi :)
Mesaj tarihi:
bavyera apayri bi eyalet zaten ya, herseyi farkli diger eyaletlerden okul sistemi bile:)
zaten bi bayrisch konusmaya baslasinlar, HA WAS? diye kaliyorsun yani eheh
Verschtosch?
kendi icinde apayri bi sistem, almanyadan farkli olarak.
böle diyorlar hakkinda.
Ama hakkaten cok güzel bir yer, ULM gibi cemcük bir sehirden münihe tatile gittigim zaman ablamlarin yanina, kendimi köyden geliyormusum gibi hissediyorum o derece.
  • Yeni Oluştur...