eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Hepsine tek tek topic açmak olmaz: Fantastic Four 2: Rise Of The Silve Ioan Gruffudd - Reed Richards Jessica Alba - Sue Storm Chris Evans - ohnny Storm Michael Chiklis - Ben Grimm 1408 John Cusack Samuel L. Jackson Stephen King'in 1408 adlı Kısa Öyküsünden Uyarlanan Bir Film türü korku Dolphin Otelinin 1408 nolu odasında gelişen olayları konu alıyor Hostel II American Gangster Denzel Washington Russell Crowe Cuba Gooding Jr. El Cantante Jennifer Lopez Marc Antonhy 70'li yılların efsanevi salsa sarkıcısı Hector Lavoe'nin hayatı. Resident Evil: Extinction Mila Jovovich Transformers The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford Brad Pitt Boondock II : All Saints Day evet devam filmi evet evet :D Australia Nicole Kidman Hugh Jackman The Bourne Ultimatum Chronicles Of Narnia: Prince Caspian The Brazilian Job The İtalian Job'un devam filmi Mark Wahlberg Charlize Theron Jason Statham Ghostbusters In Hell Go West: A Lucky Luke Advanture Red Kit Filmi :D Guerilla Benicio Del Toro - Ernesto "Che" Guevara de la Serna Sin City 2-3 Johnny Depp Jessica Alba Rachel Weisz Rosario Dawson Clive Owen Devon Aoki Antonio Banderas Brittany Murphy Michael Madsen Mickey Rourke Michael Clarke Duncan The Wolf Man Anthony Hopkins Benicio Del Toro Halloween: Retribution He-Man John Glover - Skeletor Richard Burgi-King Randor The İncredible Hulk Edward Norton - Bruce Banner Liv Tyler - Betty Ross Indiana Jones 4 Harrison Ford Cate Blanchett Iron Man Jurrasic Park 4 Magneto henüz oyuncular belli değil bu da merak konusu tabi Rainbow Six bu da 2010 görünüyor süper olur herhalde The Rum Diary Johnny Depp Josh Harnett Benicio Del Toro Nick Nolte Saw IV Tobin Bell - Jigsaw Shawnee Smith - Amanda Young The Simpsons Movie The Dark Knight Batman devam filmi :D Christian Bale - Bruce Wayne/Batman Maggie Gyllenhaal - Rachel Dawes Heath Ledger - The Joker Gary Oldman - Lt. James Gordon Morgan Freeman - Lucius Fox Aaron Eckhart - Harvey Dent The Golden Age Cate Blanchett - Queen Elizabeth I Geoffrey Rush - Sir Francis Walsingham Tom Hollander - Sir Amyas Paulet Clive Owen - Sir Walter Raleigh The Topkapi Affair şimdilik pierce brosnan kesin Wolverine Hugh Jackman - Wolverine Live Free Or Die Hard (Die Hard 4) Bruce Willis Pompeii roma imparatorluğunun gözbebeğiyken vezüv yanardağının bir anda faaliyete geçmesiyle tarihten silinip yok olan şehir olan pompeii fil oluyor yönetmen: roman polanski oynayanlar şimdilik orlando bloom scarlett johansson [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 21:15 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 film sıkıntımız olmicak gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 eet ve arada süper filmerde var devam filmleri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ek olarak Rambo'yu koyabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Rainbow Six mi hobaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 said: El Cantante Resident Evil: Extinction Ghostbusters In Hell Go West: A Lucky Luke Advanture Sin City He-Man Rainbow Six Wolverine bunlara allah diyorum alahah hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hostel 2 çok boktan.sadece olayın biraz daha ba$ını açmı$lar nasıl oluyor falan.gerisi daha da kötü ilk fimden öyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 goztbastırz ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 oha rainbow six gördüm orda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Prince of Persia : Sands of Time (2009) kesin değil gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 allah allah ghostbusters ve boondock saints 2 cikmiyo mesela imdbde. kesinmi bu filmlerin cekilecegi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Boondock Saints 2, Sin City 2-3, The Dark Knight hayvan gibi olacak. Merak ve heyecanla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ooww çok güzel filmler geliyor seçmede sıkıntı çekecekmişim gibi geliyor oh ohh yazın güzel güzel filmler izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bu filmler 3 sene içinde gelecek olanlar yazın bekleme hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ama olsun yaza da sevdiklerim var ben 3 ssenesi iiçin heycanlanırım şimdiden:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 :) boondock batman rainbow six falan fena heyecan yaptı bende dahası da var tabi ama öncelik bunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben wolwerine görünce daha çok heycanladım bide baktım bir çok jonny deeep:D var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 evet wolverine magneto sin cityler(johnny :D) saw IV falan say say bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 brazilian job nedir yaw :D daha değişik bir isim bulsalarmış keşke samba yaparakmı soycaklar bankayı ilk filmi cok beğenmiştim böyle filmleri zaten hep sevmişimdir :) merakla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 italian job ta spagetti yiyerek mi soydular ki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hehe :D oda doğru tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Resident Evil: Extinction bide tabiki bu fragmanını çoook beğenmişitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 orada bi amercan gansgter var russel crowe denzel washington falan o filmde iyi olur gibi gelir o yazın herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar