eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ımdb'de star wars diye aratıldığında dünyayı kurtaran adam çıkıyor tırnak içinde turkish star wars yazıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 star wars tan sahneler arakladıkları içindir:P adamlar savaş sahnelerini hiç çekinmeden çalmışlar, çakmışlar filmin ortasına, bi kokpit sahnelerini filan çekmişler araya serpiştirmişler kopmuştum izlediğimde hatırladım yine koptum rofl:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 dünyayı kurtaran adamın oğluda direk naboo'dan çalıntı diilmi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 George Lucas'a bizzat parası ödenerek alındı die biliyorum o sahneler ama ne kadar doğru bilemem..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Ahaha o sahneler icin bi de para odedilerse daha komik =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yürütme hep o sahneler george da acaıyım dava acmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 haha şey diyordu Cüneyt Arkın 2 sene kadar önce dinlemiştim. "Aslında o dönemle kıyaslandığında en az Star Wars'in efektleri kadar güzel,hatta belki daha güzelini çekmiştik.Ama kurgu da kaybettik hepsini,bizde hacılamak zorunda kaldık" böyle bir şeydi :) çok gülmüştüm o zaman,gerçek değilse ilahi cüneyt abi,gerçekse ne biçim ekipsiniz lan siz diyesim geldi ama,diyemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar