Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 İnanılmaz bir albüm. Bilmiyorum Rossz Csillag Alatt Született'i kimler dinledi de, bu da çok güzel bir albüm. Farklı bir tadda yanlız. Favori şarkılarım şu ana kadar albümden Pwntendo, Vache, Plunging Hornets ve Tache. Özellikle Tache'daki monolog inanılmaz. Bir an önce indirmenizi öneririm. Tekrar söyleyeyim, herkes sevmez IDM tarzı müzik, küfretmeyin sonra :) Edit not: Bütün venetian snares'leri açtığım diğer venetian snares topicinde bulabilirsiniz indirmek için. GERGE'ye tekrar teşekkürler. [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 18:12 tarihinde, Antimodes52 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Çok güzeldir bu da. Dinleyin; sonra bir daha dinleyin, bir daha dinleyebilirsin ama ben tavsiye etmiyorum - biraz ara vermek sağlığınıza yararlı olur. ediksiz edik : ben çok seviyorum bu adamı ya,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Nacizane görünümlü fikrime göre dinlenesi şeyleri : A Giant Alien Force More Violent & Sick Than Anything You Can Imagine Songs About My Cats Nymphomatriarch (burada kahkahalar var) Meathole (süper bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Songs about my cats çok ağır bir albümdür yanlız, dinlemek zorlayabilir alışık olmayan insanları. Ben çok seviyorum gerçi o albümü. Nymphomatriarch'da da Aaron Funk'ın kız arkadaşıyla bir çok kez seks yaparken kaydettikleri sesler kullanılmış sound olarak. İlginç bir albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar