Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 BiTcH_oFBaT said: şimdi ilk filmde kim tuttu dediler: wolvarine. 2'de onun üstünden oynarız dediler ve bunu yaptılar. 3. filmde 3 leme ya bu bitirelim dediler onu yaptılar. baktılar wolvarine çok tuttu. heh tamam onun filmini yapalım dediler. zaten popüler ne varsa onun üstüne gidiyorlar. çizgi romana sadık kalınan tek nokta, karakter isimleri ve özellikleri. o kdar. x-men wolverinedir zaten sdfg. En populer X-man Wolverine'dir (senin icin oyle olmasa da), gambit, cyclops ta sevilir falan ama wolverine bir numara. Ben deadpool'a uzuldum. Harika bir heriftir deadpool, mahfetmisler konsepti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 x-men'i bildim bileli,hangi görsel-yazılı eserini gördüysem hepsinde Wolverine mutlaka ana karakterdi,çok önemli bir görevi oluyordu. Bu kadar tutulması normalde diğer yandan bir Gambit var,o niye yapılmadı hiç,niye yapılmıyor.Yapılınca niye cameo oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 gelecektir onun da sirasi. Gambit te cok sevilir, ona yakisir bisi cikar illa. Asil bundan sonraki origins filmi Magnetoyu anlatacakmis, bak beni heycanlandirdi o epey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 deadpool'ulu nasıl mahfedebilirz diye düşünüşler düşünöüşler sonra bulmuşlar mükemmel cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 cyclopsu kim sever yaa, yavasgin onden gideni, 3. film o yuzden favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 benim okuduğum çizgi romanlarda bu kadar değil işte. yani cyclops bir figüran değil filmdeki gibi misal. colossus gibi karekter var filmlerde figüran, gambit normalde çok geç katılmış x-men'e de ki böyle güler yüzlü bi adam değil. aşırı cool bi tip. ayrıca sopadan çok kart kullanıyordu. tamam bende çok severim wolverine'i de yani tam tuttu sonuna kadar götürelim tripleri çizgi roman sever olarak benim istediğimi vermiyor. umurlarında da değildir sanırsam bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ... sopa değil guler yüz değil (ki bu kadar gülür yüzlü bir krakter gambit) gambit, yat aksanıyla cajun aksanıyla konuşmuyor... butun karaterini, butun hatalarını, bi yandan kahraman olmak isteyişi bi yandan kendini ezik hissedişini, bi yandan fazlagurulu olmasını, kabaca butun karkterini bi arada tutan bağlıyan olayı kaldırmışlar. komik, valla komik. hayır komik olan, gambitin aksanlı konuşmaması için bi sebepte yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 İzledim. Yorumlarım--> 1- Marvel serilerinin izleyicilerini ve yorum yapanları ikiye ayırmak lazım. a- Holywood/Popüler film izleyicileri: Bu grup yüksek bütçeli, uzun uğraşlı aksiyon filmlerini severler, ve elbette hem beğeni hem de gişe hasılatı yüksek olur. Pekçoğu karakterlerle, sinema perdesinde, yani onlara can veren oyuncularla birlikte tanışmaktadır. Oyuncuyu severse, karakteri de sever. Wolverine'in bu denli tutulması bundandır, Iron man filminin de sevilmesi gene büyük ölçüde bu sebeptendir. b- Çizgi roman tutkunları: Bu kişiler (ben de bunlardan biriyim) yıllarını eski kitapçılarda, eksik sayılarını arayarak geçirmiş, arkadaşında gördüğü eski tarihli-renkli basım orijinallere kıskançlıkla bakmış, odalarında bulunan çigi romanların her karesine defalarca ve dakikalarca bakmış, incelemiş tiplerdir. Arkadaşları ile saatlerce iyi ve kötü karakterlerin muhabbetlerini yapar ve doğal olarak bazı tiplere özel ilgi ve duygular beslerler; ve gene doğal sonuçtur ki, sevdikleri karakterler kötü yansıtılınca bir aile büyüğüne saygısızlık yapılmışçasına öfkelenirler. Bu son Marvel uyarlamasını - özellikle de ilk 25 dakikasını - çok beğendim. Evet Gambit beni ÇOK ama ÇOK hayal kırıklığına uğrattı. Fakat daha kötülerine alıştırıldığım için filmden aldığım keyfi çok da azaltmadı. (daha kötü derken, EN KÖTÜSÜ tartışmasız Punisher'dı. Bilenler bilir, punisher'ın çizimleri tam sayfa çoğu zaman tek kare olur ve tek karede ÇOK fazla detay ve muazzam, tablo gibi çizimler olurdu. Sonra Eric Bana HULK vardı, kötüydü) Final şöyleydi, gambit böyleydi demiyeceğim, bence yukarıda bahsettiğim her iki izleyici türünü de yeterince tatmin edecek kalitede bir film izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 cast sonu sahnesi varmı la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 eregorn2 said: cast sonu sahnesi varmı la? 2 tane deişik sahne var creditlerden sonra. Var ikiside youtubeda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 napmışlar lan deadpool'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 film olarak da konu olarak da cok guzel degildi. vasat-idare eder bir film. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 link atsana hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Underdeveloped/Overproduced. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 cidden kim yazıyo bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ne kadar zor olabilir lan adam gibi bi xmen filmi yapmak. ironman, yeni batmanler, bunlari nasil das gibi yaptilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 dimi... bili bile bozuyolar sanki. O deadpool nedir öle... sarkazım mı yapıyolar yanı nedir anlamadımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-vQ2RVqJCNM dghfgddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Son 2 batman filmi, özelliklede Dark Knight muhteşemdi. Ironman ortalamaın biraz üzerinde olmuştu. Ama bence X-Man, Fantastic Four ve Hulk Filmleri berbat. Xman Wolverine diğer vasat X-Man filmlerine göre biraz daha iyi olsada gene kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 abi video ne sonunda midem kalktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ahaha video çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 filimdeki o çıplak olarak çiftliğe girmesi yok mu... şimdi kent ailesi ile tanışacak dedim, olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ahaha belki atıftır onlara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 youtube vidyosu güzeldi, film de beklediğimden daha vasat çıktı. 4-5/10 dan fazla veresim yok. Onun da tamamı özel efektlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Bu filmi begenen zaten wolverine e olan hayranligindan begenir. 5 para etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar