Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 House of M, yada M-day faciasıda diyebiliriz.. Marvelle alakalı hiçbir şeye güvenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sesu said: Wolv'un yanına Gambit koysalar da daha çok eğlensek Gambit var zaten filmde, ayrıca üzer evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 gambit herkesi uzebilir, ama wolverine candir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 patlatmak için walverine'ın kemiğine dokunması lazım, gambitin wolverine yaklaşmsı cok soz konusu değil, ha uzaktan kitelıya kitelıya döver zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ooo deadpool la wolvi'nin atışmaları süper olur eğer becerebilirlerse bayadır istiodum deadpool la wolverini bi yanyana görek diye inş merc with a mouth yaparlar deadpoolu abuk bişi çıkarmazlar ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ben teleport eden arkadaşı istiyorum ya. Hop! hop gezinsin ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Taylor Kitsch oynuyormuş Gambit'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Lol google aradım nasıl bi tipmiş diye resimler buldum :D Ahanda Gambit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sacı adam ederlerse boyarlarsa bi şansı var. ama tipten önce aksanı önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 oyunculuğunu bilmiyorum ama iyi bir seçim olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 EYT PEK yapmış abimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 taylor kitsch, friday night lights isimli dizide, dillan panthers adindaki bir lise amerikan futbolu takiminin fullback i rolundeydi, boyle alkol ayaklarina takilan, iste lisedeki badass profilinde bir karakterdi.. burda dikkat edilecek unsur ise, dizi amerika da yilin en hizli yukselen dizi odulunu aldi, gecen sene emmy aldi yanlis hatirlamiyorsam, ve bir cok guide sitesindede en populer dizi olarak kabul edildi. http://en.wikipedia.org/wiki/Friday_Night_Lights_(TV_series) detaylari bu adreste mevcut.. gambit i oynayacak, bu eleman ise iste dizideki en basarili aktor olarak secildi, ha bide en sevilen eleman vs.. ben sahsen amerikan futbolunu cok sevdigim icin, diziye kitlendim kaldim her bolumunu indirip soluksuz segrettim diyebilirim... bu dizide esas oglanimizin nasil bir karakter oldugunu da gorebilirsiniz diye dusunuyorum ;) go riggins :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 http://theluis.com/2008/07/video-leaked-wolverine-origins-footage.html comic-con'dan filmin ilk görüntüleri sızdı. sadece trailerdan önceki üç filmden katkat güzel olacağını düşünüyorum ben. neden? GAMBIT... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 volverin ve gambitmi? prooooooooo black eyed peastaki zenci arkadaşta oynuo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Tüylerim tikeldi lan, OH BE, OH BE GAMBIT BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 erekteyim resmen. gelmez mayıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Benmi Körüm, Nerde gambit. Wolwerine nin yanındaki arkadaşı sabretooth a benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 sabretooth o zaten, havada kartlar ucuyo bi ara sonra patlama oluyo, gambit orda elinde sopasiyla duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 evet o zaten. ikisi weapon-x aletiya eskiden. part2 var onuda seyret orda görünüyor gambit bu arada seveni var mıdır bilmiyorumda ben deadpool hayranıyımdır birde. wolverine-gambit-deadpool çatlicam meraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 deadpool karakterini bilmem de ryan reynolds oynuyo, adam cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?11,2011760,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 aramaya inanıp arattım ve bulamayınca şaşırıp açtım topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 oh be oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 gambit var diye o kadar sevinmeyin adamlar yan karakter olarak koyarsa o.O der bakarız ole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Oha film çok super olacak.Originsi indirip okusam mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar