Syn Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 beyaz olanını istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 berbat tek kelime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 yaa büyük hevesle bekliyodum ben bunu iğrenç olmuş üretim versiyonu! şuna bak aha bu concept aha bu üretim versiyonu Nerde İroc concept nerde üretim versiyonu scirocco?!? Son derece banal, özelliksiz, hatta bir o kadar çalıntı sade bir araba olmuş... önü bi arabadan, yanı bi arabadan, arkası bi arabadan çalınıp çırpılmış gibi. içi desen golfle aynı. far tasarımları ruhsuz... bu muydu beklenen halk coupesi? scirocco yu tek kapılı golften ne ayıracak onu merak ediyorum... maliyetleri düşürecem diye bütün arabalar birbirine benzer oldu. madem maliyetleri düşürmek istiyorsun, böyle ruhsuz yeni modeller sürme piyasaya kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Ow şit! Ön astra ve clio karışımı, arka kısım desen zaten belli.. Bu ne yauv. Bi model tuttu mu aynısını yapmadan duramıo elemanlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 işte yeni golf olsaydı bu, normal karsılanırdı hiçbi firmanın gtü yemiyo honda gibi yeni tasarımlara girişmeye, yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sanayide bu araba için konseptin aynısı ön tampon kiti üretip satmalı ehehe :D VW eski modele benzetmek istemiş sanırım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ya kardesim bu arabanin adini bir benmi yamuk okuyor sk. rocko :) ben mi yanlis anliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 şirokko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bundan sonra concept resmi koymayalim bu forumlara. buyuk hayal kirikligi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bence cogu piyasadaki arabadan cok daha iyi olmus ben a3 alicagima bunu alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ya üretim versiyonları konseptlere benzemez genelde... benim lafım ona değil... konseptin tasarım öğeleri hem üretim maliyeti olarak yüksektir, hemde günlük kullanımda kullanıcıya çok problem çıkarır, fonksiyonel değildir. örneğin bir kaza durumunda kaporta ustasının konsept tarzı bir arabayı nasıl tamir edeceğini düşünmesi gibi. ama sciroccodaki durum başka, son derece alakasız olmuş üretim versiyonu... konseptinin ön ızgarası gayet üretilebilir bir tasarım bence. audinin büyük trapezinden farksız yani... niye o tasarımdan vazgeçmişler ki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ön ızgara konusuna kesinlikle katılıyorum sıcmış tasarımın içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Selam, Ön tampon ve panjur harici tek fark yan marşipeller gibi duruyor. Farlar ve yan çizgiler ile çatı çizgisi aynı gibi. Bence de araca karakterini veren o ön tampon-panjur ikilisiydi. 'Hehh VW karizma yapacak yine' derken düşülen durum acı verici. Forumda dile getirilen görüşe katılıyorum, polyesterden yan sanayi tampon-panjur yapalım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Ya VW'nin ne zaman iddialı bi tasarımı seri üretime geçirdiğini gördünüz ki? Şimdi hayalperestlik ediyosunuz. Ben beğendim aracı sade güzel olmuş. A3 sıkmaya başlamıştı bu taze kan olur fiyatıda 55-60 bin YTL civarında olursa çok iyi satar. MrMarv sen üzülme Abt zart zurt gibi markalar altında o panjuru kit olarak sunarlar olmadı maslak sanayide yaparlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Yeni golf resimleri ararken google'da tekrar rasladımda resimlerine. Konsepti kadar güzel olmasada araba yinede fena deil yakından görünce. Seat Leon'un biraz daha büyüğü gibi duruyor. Leon'u da çok sevmişimdir. Scirocco ne zaman çıkıyor bir bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Selam, Güzel ama genç işi bee, benden geçmiş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Masticore said: Yeni golf resimleri ararken google'da tekrar rasladımda resimlerine. Konsepti kadar güzel olmasada araba yinede fena deil yakından görünce. Seat Leon'un biraz daha büyüğü gibi duruyor. Leon'u da çok sevmişimdir. Scirocco ne zaman çıkıyor bir bilgisi olan varmı sonbaharda gelcek diye okumustum.. vw global sitesinde bayaa video, resim falan var, guzel bi araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Eylül'de geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bana ön çaprazı, fardan aynaya kadar olan çizgiler pejo yu andırıyor.. teknik terimleri bilmiorm =( bişi sutunu cart curt dionuz siz.. ögretsenizee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Çamurluk, çamurluk üstü falan desek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Selam, Ön sinyalden A sütununa kadar olan kısım demek istedin sanırım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 çok kırıldım para bide eziosun terim kullanıosn falan =( bilmiorm diorm ya arkadaşım.. ühü ühü ühü. sfsdf bura yaw işte, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Selam, Bence farlar daha çok benziyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Para seni ezemesin. Bildiğim kadarıyla arabanın ilk cam yükseltisindeki çıtanın ismi A sütunu. Kapıların ortasındaki ikincisi B, arka camın indiği bölümdeki son çıta da C sütunu. Ha tabii araç tek kapıysa noluyor o sütunlara bilmem, benim bildiğim sütun dediğin Norveçli İsveçli olur :P (o da Volvo zaten ahahahahahahaha) Ben de ilk gördüğümde arabanın tipini Peugeot'a benzetmiştim, bence de haklısın. Peugeot'un o yeni yuvarlak burun, eğimli ön cam ve hafif çekik farlarına sahip. Tabii VW, Audi'ye kardeş firma diye Paramecium şimdi şiddetli inkar turlarına başlar, inanma ona sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Saol Cafein =) bidada bırakıp gitme buraları =) ayrıca Cafein said: benim bildiğim sütun dediğin Norveçli İsveçli olur :P (o da Volvo zaten ahahahahahahaha) ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar