Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Volkswagen scirocco

Masticore

Öne çıkan mesajlar

yaa büyük hevesle bekliyodum ben bunu

iğrenç olmuş üretim versiyonu! şuna bak

aha bu concept

aha bu üretim versiyonu

Nerde İroc concept nerde üretim versiyonu scirocco?!?

Son derece banal, özelliksiz, hatta bir o kadar çalıntı sade bir araba olmuş... önü bi arabadan, yanı bi arabadan, arkası bi arabadan çalınıp çırpılmış gibi. içi desen golfle aynı. far tasarımları ruhsuz... bu muydu beklenen halk coupesi?

scirocco yu tek kapılı golften ne ayıracak onu merak ediyorum...

maliyetleri düşürecem diye bütün arabalar birbirine benzer oldu. madem maliyetleri düşürmek istiyorsun, böyle ruhsuz yeni modeller sürme piyasaya kardeşim.

Sosyal ağlarda paylaş

ya üretim versiyonları konseptlere benzemez genelde... benim lafım ona değil...

konseptin tasarım öğeleri hem üretim maliyeti olarak yüksektir, hemde günlük kullanımda kullanıcıya çok problem çıkarır, fonksiyonel değildir. örneğin bir kaza durumunda kaporta ustasının konsept tarzı bir arabayı nasıl tamir edeceğini düşünmesi gibi.

ama sciroccodaki durum başka, son derece alakasız olmuş üretim versiyonu...

konseptinin ön ızgarası gayet üretilebilir bir tasarım bence. audinin büyük trapezinden farksız yani... niye o tasarımdan vazgeçmişler ki?!
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ön tampon ve panjur harici tek fark yan marşipeller gibi duruyor.
Farlar ve yan çizgiler ile çatı çizgisi aynı gibi.

Bence de araca karakterini veren o ön tampon-panjur ikilisiydi. 'Hehh VW karizma yapacak yine' derken düşülen durum acı verici.

Forumda dile getirilen görüşe katılıyorum, polyesterden yan sanayi tampon-panjur yapalım :D

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya VW'nin ne zaman iddialı bi tasarımı seri üretime geçirdiğini gördünüz ki? Şimdi hayalperestlik ediyosunuz.

Ben beğendim aracı sade güzel olmuş. A3 sıkmaya başlamıştı bu taze kan olur fiyatıda 55-60 bin YTL civarında olursa çok iyi satar.

MrMarv sen üzülme Abt zart zurt gibi markalar altında o panjuru kit olarak sunarlar olmadı maslak sanayide yaparlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Masticore said:
Yeni golf resimleri ararken google'da tekrar rasladımda resimlerine.
Konsepti kadar güzel olmasada araba yinede fena deil yakından görünce. Seat Leon'un biraz daha büyüğü gibi duruyor. Leon'u da çok sevmişimdir. Scirocco ne zaman çıkıyor bir bilgisi olan varmı

sonbaharda gelcek diye okumustum..

vw global sitesinde bayaa video, resim falan var, guzel bi araba
Sosyal ağlarda paylaş

Para seni ezemesin. Bildiğim kadarıyla arabanın ilk cam yükseltisindeki çıtanın ismi A sütunu. Kapıların ortasındaki ikincisi B, arka camın indiği bölümdeki son çıta da C sütunu. Ha tabii araç tek kapıysa noluyor o sütunlara bilmem, benim bildiğim sütun dediğin Norveçli İsveçli olur :P (o da Volvo zaten ahahahahahahaha)

Ben de ilk gördüğümde arabanın tipini Peugeot'a benzetmiştim, bence de haklısın. Peugeot'un o yeni yuvarlak burun, eğimli ön cam ve hafif çekik farlarına sahip.

Tabii VW, Audi'ye kardeş firma diye Paramecium şimdi şiddetli inkar turlarına başlar, inanma ona sen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...