Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Volkswagen scirocco

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anaa..çok güzel olmuş..ama arabanın her yeri çalıntı söyliyim..resmen her çizgisi çalıntı=)stoplar bile çalıntı

edit: ayrıca o profilden gözüken siyah kısım(ne denir ona unuttum şimdi) çok kötü olmuş..arabanın bütün havasını bozmuş..orası da arabayla aynı renk kalmalıymış bence

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 17:23 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
pek bi concept olmus bu. on tampon yok olmus izgara olmus. uretime gecene kadar baya bi degisiklik geciricek gibi gorunuyo. buyuk bi coupe icin ideal degil yalniz cekik hatlar. zaten buyuk olan arabayi dahada buyuk gosterir... gerci bu vw ne yapicagida hic belli olmaz. aman jettaya benzemesinde (:
Mesaj tarihi:
Selam,

Tanrı bizi Jetta ve benzerlerinden korusun :) VW'nin en azından 'kromladım her tarafını, stoplara da LED döşedim, incelttim uzattım' tarzı yaklaşımına son vereceğinin izleri mi bu acaba?

Nerede o eski Golf II ve III :( Hadi ucundan IV'ü de bu listeye ekleyelim. Fakat bu Golf V nedir? Jetta ve Passat ucubiklerine değinmeyeceğim bile :

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Passat güzel yine fena değil fakat plakalığın yerini değiştirip bagajı golfe takıp jetta üretmeleri çok komikti

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 14:19 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
passat bence cok basarılı, ozellikle SW leri cok cok iyi, içine dicek laf yok zaten, o paraya daha kalitelisi zor bence, ama jetta fiyasko, hilkat garibesi, ön golf arka passat, katır gibi bişi olmuş

ayrıca evet ön tamponsuz araçların trafige cıkma izni yok bildigim kadarıyla
Mesaj tarihi:
güzelmiş concept.
önden biraz itici ama arkadan harika görünüyor.
zaten son kasa golflerin body kitli falan olanların arkalaraınıda cok begeniyorum ben ona benzemiş.
Mesaj tarihi:
Selam,

Mavisi güzel ama yeşil gibi çarpıcı değil.
Siyah gayet gizemli gibi.

Ama hiçbiri yeşil gibi çarpıcı değil :P
Bu arada renk skalası yapıp gözüme soktun ya helal olsun :)))))

Saygılar.
Mesaj tarihi:
siteme haber ekliyecem diye ava çıkmıştım, photoshop açıktı falan. Bunun rengine de kıldım. Sen de diince uygun zemin oluştu işte deniim dedim nası oluyomuş :P gri bildiğin golf oldu ahah
Mesaj tarihi:
Tamam şimdi oldu siyah ve grisi alınabilir biraz daha araba görünümlü :)

ps: her haberde fatoşablayla düzenliyor musun fotoğrafları yahu ömür törpüler o iş gdlib ile yapsana
Mesaj tarihi:
nolcak ya vodan sorun olmuyo :P çotanak diye resize ediorum falan bi de crop muhabbeti var babalar gibi :D önceden belirlediim boyutlarda kesitler de alabiliyorum resimlerde falan. çabuk oluyo bayaa...
Mesaj tarihi:
Hmm. PHP'nin resize ve crop fonksiyonları var onları kullansan bi upload formuyla halledersin. Ben öyle yazdım daha bi kolaylık. Haber PS ile düzenleyip eklenince moderatör sistemi getirmek pek mümkün olmuyor çünkü.
  • Yeni Oluştur...