Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Volkswagen scirocco

Masticore

Öne çıkan mesajlar

VW eski modelini tekrar cıkarıyorlar.Iroc Concept'i Bence muhteşem olmuş . C4 u anımsatıyor. 2008 yılında çıkıcak.
Tek erişile bilir hayalim olarak görüyorum
Video:
http://www.youtube.com/watch?v=IgArKxp1Rgs

[spo][/spo]

[spo][/spo]

[spo] [/spo]

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 15:37 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

anaa..çok güzel olmuş..ama arabanın her yeri çalıntı söyliyim..resmen her çizgisi çalıntı=)stoplar bile çalıntı

edit: ayrıca o profilden gözüken siyah kısım(ne denir ona unuttum şimdi) çok kötü olmuş..arabanın bütün havasını bozmuş..orası da arabayla aynı renk kalmalıymış bence

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 17:23 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

pek bi concept olmus bu. on tampon yok olmus izgara olmus. uretime gecene kadar baya bi degisiklik geciricek gibi gorunuyo. buyuk bi coupe icin ideal degil yalniz cekik hatlar. zaten buyuk olan arabayi dahada buyuk gosterir... gerci bu vw ne yapicagida hic belli olmaz. aman jettaya benzemesinde (:
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Tanrı bizi Jetta ve benzerlerinden korusun :) VW'nin en azından 'kromladım her tarafını, stoplara da LED döşedim, incelttim uzattım' tarzı yaklaşımına son vereceğinin izleri mi bu acaba?

Nerede o eski Golf II ve III :( Hadi ucundan IV'ü de bu listeye ekleyelim. Fakat bu Golf V nedir? Jetta ve Passat ucubiklerine değinmeyeceğim bile :

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...