Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 VW eski modelini tekrar cıkarıyorlar.Iroc Concept'i Bence muhteşem olmuş . C4 u anımsatıyor. 2008 yılında çıkıcak. Tek erişile bilir hayalim olarak görüyorum Video:http://www.youtube.com/watch?v=IgArKxp1Rgs [spo][/spo] [spo][/spo] [spo] [/spo] [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 15:37 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 anaa..çok güzel olmuş..ama arabanın her yeri çalıntı söyliyim..resmen her çizgisi çalıntı=)stoplar bile çalıntı edit: ayrıca o profilden gözüken siyah kısım(ne denir ona unuttum şimdi) çok kötü olmuş..arabanın bütün havasını bozmuş..orası da arabayla aynı renk kalmalıymış bence [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 17:23 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ismi biraz kötü olmuş.. "vosvogen ski rocco gibin" gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hatta bunun gibi isimli birde "Citroen AMI Super" vardı, zaten sonra bu huyundan vazgeçemedi saxo gibi isimler buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 pek bi concept olmus bu. on tampon yok olmus izgara olmus. uretime gecene kadar baya bi degisiklik geciricek gibi gorunuyo. buyuk bi coupe icin ideal degil yalniz cekik hatlar. zaten buyuk olan arabayi dahada buyuk gosterir... gerci bu vw ne yapicagida hic belli olmaz. aman jettaya benzemesinde (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Selam, Tanrı bizi Jetta ve benzerlerinden korusun :) VW'nin en azından 'kromladım her tarafını, stoplara da LED döşedim, incelttim uzattım' tarzı yaklaşımına son vereceğinin izleri mi bu acaba? Nerede o eski Golf II ve III :( Hadi ucundan IV'ü de bu listeye ekleyelim. Fakat bu Golf V nedir? Jetta ve Passat ucubiklerine değinmeyeceğim bile : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Passat güzel yine fena değil fakat plakalığın yerini değiştirip bagajı golfe takıp jetta üretmeleri çok komikti [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 14:19 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 para sana +56645486 eski vw havası yok [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 16:18 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 passat bence cok basarılı, ozellikle SW leri cok cok iyi, içine dicek laf yok zaten, o paraya daha kalitelisi zor bence, ama jetta fiyasko, hilkat garibesi, ön golf arka passat, katır gibi bişi olmuş ayrıca evet ön tamponsuz araçların trafige cıkma izni yok bildigim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 güzelmiş concept. önden biraz itici ama arkadan harika görünüyor. zaten son kasa golflerin body kitli falan olanların arkalaraınıda cok begeniyorum ben ona benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Önü güzel gerisi tırt. 10 yıldır zaten yeni hiçbişey yapamadı aravba tasarımcıları, bu da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bildiğin volvo c30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 önü benzio c30 da arkası golf esintileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 aktif tablet coupé-cabriolét arabalar çıktı ya naaptın sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Selam, Bir de şunu düşündüm; bu arabayı gösteren rengi. Sarı, kırmızı veya mavi gibi bir renk olsa sıradanlaşacaktı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 seç beğen al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Selam, Mavisi güzel ama yeşil gibi çarpıcı değil. Siyah gayet gizemli gibi. Ama hiçbiri yeşil gibi çarpıcı değil :P Bu arada renk skalası yapıp gözüme soktun ya helal olsun :))))) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 siteme haber ekliyecem diye ava çıkmıştım, photoshop açıktı falan. Bunun rengine de kıldım. Sen de diince uygun zemin oluştu işte deniim dedim nası oluyomuş :P gri bildiğin golf oldu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Tamam şimdi oldu siyah ve grisi alınabilir biraz daha araba görünümlü :) ps: her haberde fatoşablayla düzenliyor musun fotoğrafları yahu ömür törpüler o iş gdlib ile yapsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sarısıda guzeldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 nolcak ya vodan sorun olmuyo :P çotanak diye resize ediorum falan bi de crop muhabbeti var babalar gibi :D önceden belirlediim boyutlarda kesitler de alabiliyorum resimlerde falan. çabuk oluyo bayaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Hmm. PHP'nin resize ve crop fonksiyonları var onları kullansan bi upload formuyla halledersin. Ben öyle yazdım daha bi kolaylık. Haber PS ile düzenleyip eklenince moderatör sistemi getirmek pek mümkün olmuyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 DOSTUM BU ARABANIN GÖLGESİ YEŞİL?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 vaaaaayy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ahahaha cons arabanın altında yeşil neon varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar