Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karacry

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konumuz,karazhan yaparken annesi-babası tarafından basılan ve büyük aile kavgasına neden olan bir çocuğun,bütün bunlar sırasınd ventini açık bırakması.

ya çocuğa acıdım,gülşdüm,kızdım..hehe..cok acaip.,

karacry.ytmnd.com

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 14:37 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

Çocuk öyle bi böğürüyo ki, bide fransız gibi ööööğ ekliyo her kelimenin sonuna, mikrofon hışırdamaktan başka bişey yapamıyo...

Ama yazıktır, dicem... Diyemiyorum. Karazhan;

...
[spo] [/spo]

Bosslar hiç hoş alışkanlıklara sahipler XD

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 19:27 tarihinde, Rotweiler tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
ASUIDHASIUDHASIUDHAUISDHIUASHDUIAHSUDHA AGLIYORUM GULMEKTEN AHAHAHHA biyerde babasi pcyi parcaladi zannettim zuheuha koptum ya nolucak 6 da kalkiyorsa lol ben naxx yaparken sabaha kadar oynayip 6 da okula giderdim nioaha
Mesaj tarihi:
o değilde en soonunda adamlar artık dayanamayııp tsden ppişt ordamısın ıyımısın diyoya.

hoş ben tsde olsam o sırada bağırmayın lan cıcğuğa derdim.
Mesaj tarihi:
ertesi gun lacrosse maci varmis cocugun, butun ailede buna hazirlanmis heralde, bu hiyarda sabaha kadar karazhanda, 6da kalkmasi lazim, zaten tartismislar daha once de, baba da cildirmis sonunda.
Mesaj tarihi:
ahahah yardı resmen. nedense bana pc başında deliren spastik genci hatırlattı ama bu daha sürrealist ve postmodern dramatik. gülsem mi acısam mı karar veremedim. cocugun sesi enteresan yalnız. bebe mi yetiskin mi cözemedim bi türlü. aldığı ayarın ölçüsüne göre kalınlaşıp incelio sürekli.
  • Yeni Oluştur...