DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 konumuz,karazhan yaparken annesi-babası tarafından basılan ve büyük aile kavgasına neden olan bir çocuğun,bütün bunlar sırasınd ventini açık bırakması. ya çocuğa acıdım,gülşdüm,kızdım..hehe..cok acaip., karacry.ytmnd.com [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 14:37 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 muhahuasueUHHUHUa yarıldım yaa upstairs now !!!1 please dad i wanna finish this so baadlyy ühühü hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 zuhauahuahauhauah koptum :D Acıdım ama biraz da lan :D Allahtan ben de 10 yaşında fln mmorpg'ye başlamamışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 dostum bunların türk versiyonları yokmu ? paylaşım içinde tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Yazık ya Upstairs now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Çocuk öyle bi böğürüyo ki, bide fransız gibi ööööğ ekliyo her kelimenin sonuna, mikrofon hışırdamaktan başka bişey yapamıyo... Ama yazıktır, dicem... Diyemiyorum. Karazhan; ... [spo] [/spo] Bosslar hiç hoş alışkanlıklara sahipler XD [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 19:27 tarihinde, Rotweiler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 türkü olcak bunun böle postmodern biraz filan.tokat sesleri gelicek emraha dönücek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hey jose , what was all that about? Geberdim gülmekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 "dont you understand, you are only damaging yourself" off korkunc ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ASUIDHASIUDHASIUDHAUISDHIUASHDUIAHSUDHA AGLIYORUM GULMEKTEN AHAHAHHA biyerde babasi pcyi parcaladi zannettim zuheuha koptum ya nolucak 6 da kalkiyorsa lol ben naxx yaparken sabaha kadar oynayip 6 da okula giderdim nioaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 o değilde en soonunda adamlar artık dayanamayııp tsden ppişt ordamısın ıyımısın diyoya. hoş ben tsde olsam o sırada bağırmayın lan cıcğuğa derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ben olsam KAPA LAN VENTI BIAAATCH derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ertesi gun lacrosse maci varmis cocugun, butun ailede buna hazirlanmis heralde, bu hiyarda sabaha kadar karazhanda, 6da kalkmasi lazim, zaten tartismislar daha once de, baba da cildirmis sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yok ya bidaha oynamıcam bn mmo falan. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ben niye açamıyorum bunu ya hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ahahah yardı resmen. nedense bana pc başında deliren spastik genci hatırlattı ama bu daha sürrealist ve postmodern dramatik. gülsem mi acısam mı karar veremedim. cocugun sesi enteresan yalnız. bebe mi yetiskin mi cözemedim bi türlü. aldığı ayarın ölçüsüne göre kalınlaşıp incelio sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 sabonis,hiç www su fln yok doğrudan karacry.ytmnd.com hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 haha black or white dinliyodum girişi aynen bu. tabı ordaki cocuk daha delikanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Sabonis Quicktime lasım duyabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar