Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canon Powershot A70

Peradur

Öne çıkan mesajlar

araştırdım, piyasadaki orta duzey makinelerden en iyisinin bu olduguna karar verdim.

sizce 746.904.567 TL'ye degecek bir makine mi? almaya heves ettim ama sanki bu kadar paraya degmezmiş gibi geliyor.

ayrıca ankara'da bu makineyi iyi taksit secenekleriyle alabilecegim bir yer biliyor musunuz?

[Bu mesaj Peradur tarafından 03 October 2003 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ya bendede canon a200 mü ne var
ii hoş alet de sd/mmc kart takılamıyo sadece cf kart takılıyo kötü bişi valla
git bi sony falan bak deli kaliteli çekiyo[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya.
bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hoş bir cihaza benziyor. Özellikler açısından gayet hoş bir alet. Bu yapıdaki cihazların fiyatları yaklaşık olarak bu fiyatta zaten. O yüzden bu alete o fiyat verilir. Ama senin açından o fiyat verilir mi diye soruyorsan ona karar verecek olan sensin. Fotografın senin için ne kadar önemli olduğuna bağlı. Hele hele digital fotografcılık senin için ne kadar önemli bu daha önemli bir soru. bunları kendine sorman gerek. Sonuç itibari ile bu makina sana fotografçılığı öğretmeyecek. Bu orta dereceli kompakt bir fotograf makinasının yaptıığını yapacak. Eğer orta dereceli bir kompakt makinanın yerine bir şeyler arıyorsan o zman bu fiyatı ver. Yok ben bu arada fotografçılık öğrenicem. Hem de digital fotografcılığı da öğrenicem diyorsan o zman bence kendine bir manuel SLR makina al ve bir de scanner al derim. Gelecekte de bir digital SLR alırsın( Canon EOS 1Dsgibi bir şey)Bu ornekler daha çoğaltılabilir.
Artık her evde bir digital makina olmalıdır fakat bunun ne ölçüde olacağına karar verecek olan sensin. Tabii ki gereksinmeleri göz önünde bulundurarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhakkak dene bir kere cihazı. Soyle 10-15 tane resim cek. Ozellikle insanların üzerinde dene. BAk goruntuler nasıl? Özellikle bilgisayara yüklet bazılarını ve dene. Kırmızı göz olayı oluşuyor mu? Çok mu diye. Her makina da ufak tefek oluşur ama bunda çok mu diye muhakkak bak. Yakın cekim muhakkak dene. Soyle 10 cm. den bir şeyler çek. Tabii modesini kullanarak. Ayrıca anıları yakalamkta en öenmli şey çekim hızıdır. Düğmeye bastığın andan itibaren ne kadar süre içersinde çektiği çok öenmli. Neden dersen söz gelimi karşıdan sana doğru gelen bir kediyi çekmek istiyorsun, ya da camın dışına konan bir kuşu ya da bir arkadaşın anlık garip bir hareket yapoarken çekmek istiyorsan hızlı çekmesi çok önemli. Eğer yavaş bir cihazsa sen çekene kadar objektifinin görüş alanından çoktan çıkmış olabilirler.
Git satılan yere iyice bir dene. Memnun kalırsan al.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...