Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Dün babam kabloları düzeltti. TV Kartıyla kayıt yaptım. Ama mpg dosyasını açmaya kalkınca belirtilen modül bulunamadı diyor. (Acaba mpeg-II kaydettiği için olabilir mi?) AverTV programında bir hatayla karşılasınca, "sanırım bu program hatalı" dedim gittim sitesinden driverları felan çektim. Az önce driverlarla boğuştum, ingilizcesini yükledim programın. Bu sefer kaydetmeye çalışınca "Create video encoder filter fail!" diyor. Klip kaydedemiyorum peki tamam. Peki Radyo'daki sesleri de kaydetmiyor bu. Hata vermiyor Ama kaydetmiyor.. Yahu nolur yardım edin çıldırcam. Manuallere, Help dosyalarına felan baktım, troubleshooting hakkında hiç bişi yok. En son çarem sizsiniz.[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var)
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Bu arada bilgisayarım şu: Intel Pentium 4 2GHZ Gigabyte 8PENXP 512MB DDR RAM Creative Audigy 2 AverTV Studio (203) Windows XP hiç bir eski ve kötü parça yok yani..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var)
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 radyo kayıt sorununu çözdüm de hala TV Capture ederken hata verio..
Öne çıkan mesajlar