Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Bunlara merak saldım bu aralar. İyi modellerini kullananlar var mı? Nasıllar? Ankara'da ya da İstanbul'da 2007 modellerin çoğunu rahat rahat (satmaya çalışan çalışanlar olamadan) deneyebileceğim bir yer biliyor musunuz? Şu modeller özel olarak ilgimi çekti: Splittail Dime ML Redwood Cadillac (3 humbuckerlı olanlar) Sample falan bulamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 İlgilenenler varsa, Tünel'de, tramvay durağının karşısındaki mağaza bir sürü getirmiş. Cadillac'ı çok sevdim özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Çok bir bilgim yok da, genelde üst seviye olarak razorback'ler var hep sanırım. Görmedim yani pek, ya da genelde 600-800 dolar arası fiyatları olan modelleri var. Edik : 2. post'u yeni gördüm, merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuzeyli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 arkadaşın dediği gibi razorblack en iyi gitarıydı daha üstünü çıkarmadıysa. hem şekil olark hemde performans. ama dean a kadar kral ESP var derim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Razorback'leri ben şahsen hiç sevemedim, görünüş olarak özellikle. ML'ler falan çok daha tatlı ve daha bir vintage'ımsı duruyor. Fiziksel olarak hiç denemedim gerçi, bilmeden konuşmayayım, ama millette bir razorback tutkusu var son zamanlarda, ben de pek anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Şu Cadillac'a aşık oldum ben ya. Razorback'leri ben de pek sevmiyorum ama ML'ler şeker, sustain de iyi oluyor o tasarımda. Rosewood'unu hala merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuzeyli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 razarblack lerin şeklini beğeniyorum ama dediğim gibi ESP varken gidip onu almam. ESP nin SV modelleri tokatlar hepsini =) para biriktirebilirsem 3,700 ytl kadar, alıcam bi gün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ESP benim de favori markam. Eclipse kullanıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bir esp manyaklığı almış gidiyor. sevmiyorum sevemiyorum. Bir adet Carvin dc727 bir de Carvin ct6m alabilsem hayatımın sonuna kadar mutlu mesut yaşıycam ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Semi-hollow'larını beyeniyorum ben Carvin'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuzeyli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 KingOfLoss said: bir esp manyaklığı almış gidiyor. sevmiyorum sevemiyorum. Bir adet Carvin dc727 bir de Carvin ct6m alabilsem hayatımın sonuna kadar mutlu mesut yaşıycam ama.. esp manyaklığı falan değil, gitarın iyisi sevgi görür =) carvin de güzel ama benim tarzıma ve zevkime uyan gitarı esp üretiyor. sürü psikolojisinden dolayı değil yani ona olan sevgim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar