kitana Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Abi yeter artık , harbi fıttırdım saygılar. Fıttırmamın nedenleri; 1- Geceleyin makina başında oturunca arada sırada ayağıma konan sinekler ve bu sinekler ayağımı kaşımama sebebiyet veriyor. 2-Geceleyin içeri böcek girmesin diye pencere açılırsa ışık kapanır olayı. 3-Tuvalette ayna karşısında fazla hareketsiz kalınca bacaklarımda oluşan karıncalanma. Yakında bardağı taşıracaklar , sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 uğraştığın en büyük sorunlar bunlar sanırım. ve seni fıttırtmaya yettiler vay be ne insanlar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Fıttırmaya gerek yok... Bir adet Raid sinek/böcek savar işi bitiriyor. Birkaçını bu yöntemle öldürüp pencereden ince iplik/misina tarzı birşeyle sarkıtırsan gör bak giriyolar mı odaya bi daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 geçer geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ba$lığı görünce biran böyle ya kız muhabbeti ya da depresyon tarzında topic bekliyordum da alakasız çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 4. şıkkı unutmussun; Sorunsuzluk batiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ama pyro neden gittin =*( [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 03:26 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 beni bu hayat götürdü 07.shiftim bile göt çevirdi bana,bari sen çevirme göksu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 bu forumda ceren ve taylan isminde sevgili olan birileri var mı ? benim de hayatımdaki en büyük sorun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ayna olayını anlamadım ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Ya sorunsuzluk fazla batmış, ya da mesaj kaygılı bir topik bu, birilerine laf sokuyorsun da ben anlamadım. İlkiyse acilen narsizmine bir çözüm bulmanı, odana sineklik almanı ve "Raid" adlı firmayı araştırmanı öneririm. Olmadı Detan falan yani bilmiyorum. 2. siyse zaten diyeceğim bir şey yok, dediğim gibi anlamadım. imla [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 05:56 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ayna cidden pis koyyo diş fırçalarken uzun tutar saçımla başımla uraşmaya başlarsam ayaam çok acaib oluyo, kızarıyo sonra geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Bence sana rahat batıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ayna karşısında niye sabit dururyorsun gecenin köründe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar