Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Oyunda evli çiftler görmeye basladım. Bekarlık sultanlıktır ama merak ettim nasil oluyor diye??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bende bakıyorum ama daha görmedim.. acaba soyadı değişiyomu:P[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 kız olsaydım ben:P[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Signet ring denen bir item var ona tıklayıp radial menuden "propose" diyorsunuz seçtiğiniz kişiye,kabul ederse evleniyorsunuz.(bulamazsanız bende var gerekene veririm)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: codmaster, 04 October 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Signet ring denen bir item var ona tıklayıp radial menuden "propose" diyorsunuz seçtiğiniz kişiye,kabul ederse evleniyorsunuz.(bulamazsanız bende var gerekene veririm)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion peki bu olay 2male arasında olabiliyor mu yada 2 famele arasında?:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Bendede var o ringden ve sanırım jabba vermişti... lan yoksa ?...[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Master CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 hayırdır mühendis? jabba göbeğine kesildi galiba :-p[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: Enginar, 04 October 2003 14:56 tarihinde demiş ki: Bendede var o ringden ve sanırım jabba vermişti... lan yoksa ?...[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Master CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi ahuhuhhaa yarildim. Jabba seni ariyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ehuehu peki çocuk felam olayı var mı? :D warsa bende geliyim (bakarsın Saplığımızı kapatırıs)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] XTR TEST ViDYOSU:Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar