ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bilgisayarda aptal aptal oturup masaüstünde kareler cizmeye uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 2 defadır aptallıklarım ve bazı saçma sapan sorunlar yüzünden Ezginin Günlüğü konserlerini kaçırdım. Kendime de uyuz oluyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ona gitsen nolurki dandik bişey(bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 arkadaşımn eski manyak sevglisine uyuz oluorum!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 pekaziz dostum buyur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 pekaziz said: Yüklerken kendi kafasına göre müzik çalan ve ne hikmetse kapatma seçeneği koymayan oyunlara uyuz oluyorum (bkz. Company of Heroes) bkz. Test Drive Unlimited. o ne salak müzik ööle yaaa. izın it guud det vir meykin vir meykin... dındıgıdın dın gıgıdındıng dın dın dıgındın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar