huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 diye bir program var ya hani. Reklamlarında birşey görüyorum onun ne zamandır bir anlam veremedim. Olayda; civcivleri sıkıyorlar mı ne yapıyorlar, pırtlıyor civciler sonra dışkılarını bir kaba topluyorlar. Nedir bu? Niye yapılıyor bu işlem? Tabii çok kısa bir süre gösteriyorlar, anlattıklarım tamamen benim hayal ürünüm de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Cinsiyetlerini örenmek için olduğunu duymuştum, dışkı çıktıktan sonra belli oluyor sadece. MUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bende başlığı görünce kafamda farklı şeyler planlamışım :) discovery aydın doğan'a geçtikten sonra yayınladıkları ile ilgili, allahtan değilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 reklamları bile iğrenç adamın teki denize çıkarıyo öeh diyorum ya yemek yerden denk geliyo bazen poff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 niye ya çok eylenceli program:b yakalarsam izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Tezek olarak kullancaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Kuş boku çok amonyaklı diye gübre olarak kullanılmıyor biliyorum, tezek olması için sap saman lazım. Cinsiyet belirleme olabilir gibi evet. Mantığını kavrayamadım ama; izleyen birisini bulmak lazım ya da tavukçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Cinsiyet belirliyor. Dışkısını yaptıkdan sonra , kırmızı ufak tepe arıyorlar sade dışkıdan sonra belli oluyor bu tepecik öyle garip bişidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Son 1 yıldır favorim . Mythbusters . Süper adamlar kesinlikle kaçırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 said: Son 1 yıldır favorim . Mythbusters . Süper adamlar kesinlikle kaçırmayın :) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 civcivlerin cinsiyeti tüğlerinden anlaşılıyor. bi kısa bi uzunsa tavuk, hepsi eşitse horoz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben her denk geldiğinde izliyorum mesela dün bi şeker fabrikasına gitti adam, şekerin nasıl yapıldığını baştan sonra gördü ama adama heryeri temizlettirdiler :D mesela bi makinanın yağını falan değiştirttiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 o bölümü izledim olay cinsiyet öğrenmek için bağırsaklar temizlendikden sonra işte dışa yakın bir yerinde çıkınta varsa tavuk yoksa horoz du yada tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Sıkıp öldürmüyolar dimi? Anlamadım. Vidyo da kaldırılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar