Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korkusuz- Turkish Rambo ( Kurmalı RPG sahnesi )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=tCNi9I1dHk4&mode=related&search=

yani kötü diye bekliyordum da, sırf roketin gidişi bile bitirdi beni.

Resmen kurmalı oyuncak gibi "boing" efekti ile fırlıyor roket.

Ayrıca 4.24'te patlama sonrası sağdan adamlar fırlıyor " oaah hastasıyız patlamanın. Hüsam koş olm koş patlama var lan HOBAAA" diyerek orada da bittim.

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 22:24 tarihinde, Mathias tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ahahah patlamalarda tahtaları falan adamlar fırlatıo ortaya o kadar belliki :)

roket ztn efsane

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 22:28 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ahahahah roket düştü resmen ya şaka gibi. Eleman ramboyu arkadan sardığında hiçbirşey olmadan rambonun giysisi parçalandı bir an dedim acaba yanlış ve sakıncalı birşeyi mi izliyorum. :P
Mesaj tarihi:
HAHAHA öldüm bittim ya
"Bu radyo frekansı Rıza'nın karşı tepelerde olduğunu gösterir"

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 00:38 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben ilk 20 saniyede gittim zaten sdfdsgfd

edit: 34 ile 35. saniye arasına dikkat çekerim birden yırtılıyor body :p

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 03:19 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
matias ın dedigi ginbi 4:25 de fln roket patlıyo adam evin içinden roketin patladıgı yere atıyo kendini :D
Roketlerin mermilerini nerden buluyo anlamadım adam bişeyde taşımıyo bi bakıyoz doldurmuş.
Roketleri atışıda bi acayip herhalde kendileri yapmışlar basınca iktiriyo mermiyi öyle gidiyo heuhuehahap
Mesaj tarihi:
Türk sineması olarak "Dünyayı Kurtaran Adam" vakasını atlatmış bizlere koymaz bunlar...

Ama insan filmin tamamını görmek istiyor işte ! =D

Edit: Şu yoruma katılıyorum;

"~God Mode
##God Mode Enabled
~Ammo
##Infinite Ammo Enabled"

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 22:52 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...