Mathias Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=tCNi9I1dHk4&mode=related&search= yani kötü diye bekliyordum da, sırf roketin gidişi bile bitirdi beni. Resmen kurmalı oyuncak gibi "boing" efekti ile fırlıyor roket. Ayrıca 4.24'te patlama sonrası sağdan adamlar fırlıyor " oaah hastasıyız patlamanın. Hüsam koş olm koş patlama var lan HOBAAA" diyerek orada da bittim. [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 22:24 tarihinde, Mathias tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ahahah patlamalarda tahtaları falan adamlar fırlatıo ortaya o kadar belliki :) roket ztn efsane [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 22:28 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 rpgyi makineli tufek gibi tutmak?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 MAıuhaısduhıaushdıuahsıduh Roketleri yerden topluyo adam... Super mario oynuyo sanki sdafsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ahahahah roket düştü resmen ya şaka gibi. Eleman ramboyu arkadan sardığında hiçbirşey olmadan rambonun giysisi parçalandı bir an dedim acaba yanlış ve sakıncalı birşeyi mi izliyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 o rpgden bende istiyorum aahahhhaa yarıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ahahahahaa Eskiden Dondurma Kulahları Vardı Basardın Dondurmayı Fırlatırdı Onun Gıbı Rokette off cok Fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Neresinden cıkarıyor bu kadar roketi anlamadimki Edit: dsadsadas Yerden topluyormus :D [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 23:48 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 adam zulalamış depoyu maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 filmin adı vahşi kanmıs sölim http://www.youtube.com/watch?v=Ml47uslcXio asıl bu diyalog bitirmiş olayı=) asdasd [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 00:25 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 HAHAHA öldüm bittim ya "Bu radyo frekansı Rıza'nın karşı tepelerde olduğunu gösterir" [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 00:38 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 KAN AKACAK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ahuauhhuaa süper lan hele o roketin fırlayışı bitirdi uhahuzagds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 muahauah bu kadar olur yau :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 roket haricinde adam bi ara silahlı insanlar karşı çömelip takla atıyor resident evil bundan esinlenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ohaa sonuda bi acayip! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 rpg sahnesi için çalışılmı$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ben ilk 20 saniyede gittim zaten sdfdsgfd edit: 34 ile 35. saniye arasına dikkat çekerim birden yırtılıyor body :p [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 03:19 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 biri beni vursun yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ahaha roketleri neresinden çıkarıor bu adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 euhehu bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 matias ın dedigi ginbi 4:25 de fln roket patlıyo adam evin içinden roketin patladıgı yere atıyo kendini :D Roketlerin mermilerini nerden buluyo anlamadım adam bişeyde taşımıyo bi bakıyoz doldurmuş. Roketleri atışıda bi acayip herhalde kendileri yapmışlar basınca iktiriyo mermiyi öyle gidiyo heuhuehahap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ahuauhauha yıkılmayan adamdan bile komik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Türk sineması olarak "Dünyayı Kurtaran Adam" vakasını atlatmış bizlere koymaz bunlar... Ama insan filmin tamamını görmek istiyor işte ! =D Edit: Şu yoruma katılıyorum; "~God Mode ##God Mode Enabled ~Ammo ##Infinite Ammo Enabled" [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 22:52 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar