Quardon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Arkadaslar karakterimi baska servera aktarırken nelere dikkat etmem gerekiyor. Sartlar neler soyleyebilirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 heh bende şu an onla cebelleşiyorum,o yüzden taze taze anlatayım bi kere yanında transfer edeceğin karakterin levelına göre götürebielceğin goldun bir sınırı var,level 70 için 5k,level 10-30 için 300 galiba,emin değilim.level 30-60 için bilmiyorum gideceğin realmde isminin alınmaması lazım,yani karakterin ismi "ali" ise,gittiğin realmde "ali" isimli biri olmamalı,yoksa zorla isim değişikliği yaparsın. pve/rp reamlerinde pvp /pvprp realmlarına geçemessin,ama tam tersi nı yapabilrsin 19.99 euro verirsin yarım saat fln sürer,en cok 2-3 saat. kredi kartı ayarlarını doğru gir,3 kere hatalı girersen 24 saat bloclanıyorsun,benim bsaşıam gledi,cok canımı sıktı.21 saat kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 peki ne bileiöm itemler cantada mı bankadamı olucak friendler guild kalıcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 said: yarım saat fln sürer,en cok 2-3 saat. Benim sonuncusu 4 gün sürmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 guild zaten gidicek baska servera gectiginden de friendlri napcan anamis deilim yane o serverda basa adalar olcak o nicklerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 hayır ondan deil bana bazı arkadaslar guildinden cıkman friend listenin bos olması gerek falan demislerdi ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 friendler guild fln pek tabi gitcek huun,sistemimi değiştirmişler o zman,son 2 ay içinde 4-5 transfer gördüm,en uzunu 1 saatti. itemların,bankan,paran,honourun,herşey sağlam kalacak,hatta itemların tamamen repair olmus olacak :)))ooh mis 10 gold. bide şöle bişi var diyelimki 10 ogre kesmen gereken bir quest var quest logunda,6 sını kesmişssin,trasnfer ettiğinde o quest gitmeyeeck olgdan,ama kestiğin 6 ogre sıfırlanacak,oba göre. ayrıca,posta kutun boş olmalı,ve hiçbir auctionın olmamalı. [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 20:51 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 said: huun,sistemimi değiştirmişler o zman,son 2 ay içinde 4-5 transfer gördüm,en uzunu 1 saatti. Olabilir benim baya oldu, paralı transfer çıktıktan hemen sonra 1 sonra 1 tane daha yapmıştım. sonuncusu öyle oldu. İlki de gene 2 gün mü neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 yani sadece mailboxumla ah bos olacak deilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 of yanlıs oldu sry [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 21:10 tarihinde, Quardon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 şunu buldum bide Character transfers will be restricted to characters with specific gold limits: Level 10-30: 300 gold limit Level 31-50: 1000 gold limit Level 51+: 5000 gold limit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 birde herhangi bir guild lideri olmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 evt yoksa komik seyler olur bi anda guild disband ahueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 tamam aktardım bile dun 15dk de gectik 4 arkadas tesekkurler yardım ve bilgileriniz icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 allahım ben niye yapamaıyorum :(( quadron ,bir soru,aktardğın realm hangi realmdi ve populationı neydi? ben nedensiz bi şekilde aktaramyıorum karakteri http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=12361243&postId=123701244&sid=1#0 şöle bi topik buldum ama,net siteisnde char trasnfer kısmıdna fln böle şeyler yazmıo :((( üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ben veknilashtan dunemaula gectim 15 dk surdu abartmıorum 4 kisi beraber. Abi mailine 3 tane mesah gelior onlarlabilrikte aktarıosun. yine nerde takıldıysan om at yardım edeyimelimden geldigince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 lem ezük şaman bizleri bırakıp nereye gittin :D diğer 3 kişi kim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 oyundaki nick neydi last ? buarada dier 3ü kendi arkadasım 61 54 49 levelları tanımıosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Abbas la ben ezik druidiniz hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 abi napayım bizim server cok laglıydı :) istersen sende gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ya bende düşünüyordum migrate etmeyi ama işte yazın oynayıp oynamıcağım belli değil.tatile gidersem yokum uzun bi süre.neyse artık önümüzdeki sezona bakıyoruz.sizin içinde hayırlısı olsun.insan gitmeden önce bi 5k gold bırakırdı be mount alamadık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ben aldımda gittim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 migrate ile aşklar yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Arkadaşlar bende lagbringerden kacmayı dusunuyorum migrate yapıcam peki bu ödeme nasıl yani €19.99 veriyoruz daha sonra ayrıyetten birde aylık ücret kesiyorlarmı ve ilk ay ücretsizmi? cvplarsanız sevinirim ~.~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 migrate işlemi bittiyor mail geliyor direk girip parayı ödüyorsun karakterin kullanılır duruma geliyor.. Aylık ücret ayrı bişi migrate ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar