Malibu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Başlıktanda anlaşılacağı gibi Voleybol oynamak istiyorum. Ancak durum biraz garip. Şöyleki; Bir kere yaşım 23. Zaten lisanslı olarak falan oynayamayacağımın farkındayım. Sadece antremanlara falan katılırım diye düşünüyorum kendimce. Boyumda voleybol standartlarına göre biraz kısa sayılır. 1.88 boyum. Liberolu sistem ve yeni kurallar tamda ben bıraktıktan sonra geldi. Dolayısıyla yeni kurallarla hiç oynamadım ancak alışması hiçte zor olmaz benim için. Daha önce 5-6 sene kadar lisanslı olarak oynadım Türk Telekom ve Emlak Bank ta. 17-18 yaşındayken sınav vs falan fıstık derken mecbur uzak kaldım Voleyboldan. Hergün akşam 7 den sonra boşum. Cumartesi 3 den sonra, pazar günüyse komple boşum. Ankaradayım. Ve böyle bir arayış içerisindeyim. Nasıl bir yol izlemeliyim ? Var mıdır böyle bir imkan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 [emo mode]Koca paticikte yardım edemezse kim eder bana ha söyleyin :( [/emo mode] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 seda ablani ara, halleder o. abla ben voleybol oynamak istiyorum de, ama sabah sabah aricaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Sayın Sayanı arıyorum ama hep meşgul :( Sende yokmu cebi falan akila ? Özel mesajını bekliyorum bide sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 EA Sports'un vardı bi oyunu beach volley'07 gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bi voleybol oynatamadınız ya. Ayıp wallahi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 abi yazın kızlar ve beach volley yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 abicim kolay bisi istemiyosun ki hane top oynucam desen ali saha yapalimda giyip sortlari birbirimizin poposuna mi vurcaz sen mutlu olcan diye pardon yane istiyosan gel amerikan futbolu oynatiyim sei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 cahilce olacak belki ama 1.88 boy kısa mı şimdi voleybol standartlarına göre? neymiş o standartlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Evet biraz kısa genelde 190+ oluyorlar. File 2.43 işte bi voleybol musabakasına denk gelirsen bak adamların boyu filenin neresine geliyor (: Beach Volley olayı aklımda zaten İzmirde varsa böyle bi mekan hatta söyleyin direk. İzmire gideceğim çünkü tatile. Beach Volley daha yorucu tabi direk oynamamak lazım aslında heder olma riskim çok yüksek oynarken. Ama voleybol aşkına değer :) Bone kalbimi kırdın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ankarada altyapısı olan bir çok takım var ancak yaş almış başını oyuzden altyapı olayı yaş senin için.unilerin açtığı kurs değilde millet gelsin istediği gibi takılsın şeklinde yapılmış biraz ücret karşılığında oynayabilceğin aktiviteler olabiliyo ama ankarada varmıdır bilmiyorum.onun dışında kurslar oluyo ama adı üstünde kurs öğrenmek için gidiyo millet yani voleybolun zevkli kısmını hiç bizaman yaşayamassın.sıkıcı temel teknik antremanları olur.senin için en uygunu bazı gruplar olur böle önceden oynamış senin gibi hevesi olan saha kiralayıp haftada 1-2 oynayan gruplar ama genelde arkadaş grupları olur.biraz araştırma yapman lazım onun için bulman zor yani.voleybolcu arkadaşların faln çevren varsa biraz sor soruştur.internettende yaz ankara voleybol falan biyerden bi dernek bi aktivite yakalayıp en azından bilgi edinebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar