Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Voleybol oynamak istiyorum.

Malibu

Öne çıkan mesajlar

Başlıktanda anlaşılacağı gibi Voleybol oynamak istiyorum. Ancak durum biraz garip. Şöyleki;

Bir kere yaşım 23. Zaten lisanslı olarak falan oynayamayacağımın farkındayım. Sadece antremanlara falan katılırım diye düşünüyorum kendimce.

Boyumda voleybol standartlarına göre biraz kısa sayılır. 1.88 boyum.

Liberolu sistem ve yeni kurallar tamda ben bıraktıktan sonra geldi. Dolayısıyla yeni kurallarla hiç oynamadım ancak alışması hiçte zor olmaz benim için.

Daha önce 5-6 sene kadar lisanslı olarak oynadım Türk Telekom ve Emlak Bank ta. 17-18 yaşındayken sınav vs falan fıstık derken mecbur uzak kaldım Voleyboldan.

Hergün akşam 7 den sonra boşum. Cumartesi 3 den sonra, pazar günüyse komple boşum. Ankaradayım.

Ve böyle bir arayış içerisindeyim. Nasıl bir yol izlemeliyim ? Var mıdır böyle bir imkan ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Evet biraz kısa genelde 190+ oluyorlar.
File 2.43 işte bi voleybol musabakasına denk gelirsen bak adamların boyu filenin neresine geliyor (:

Beach Volley olayı aklımda zaten İzmirde varsa böyle bi mekan hatta söyleyin direk. İzmire gideceğim çünkü tatile.

Beach Volley daha yorucu tabi direk oynamamak lazım aslında heder olma riskim çok yüksek oynarken.

Ama voleybol aşkına değer :)

Bone kalbimi kırdın :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
ankarada altyapısı olan bir çok takım var ancak yaş almış başını oyuzden altyapı olayı yaş senin için.unilerin açtığı kurs değilde millet gelsin istediği gibi takılsın şeklinde yapılmış biraz ücret karşılığında oynayabilceğin aktiviteler olabiliyo ama ankarada varmıdır bilmiyorum.onun dışında kurslar oluyo ama adı üstünde kurs öğrenmek için gidiyo millet yani voleybolun zevkli kısmını hiç bizaman yaşayamassın.sıkıcı temel teknik antremanları olur.senin için en uygunu bazı gruplar olur böle önceden oynamış senin gibi hevesi olan saha kiralayıp haftada 1-2 oynayan gruplar ama genelde arkadaş grupları olur.biraz araştırma yapman lazım onun için bulman zor yani.voleybolcu arkadaşların faln çevren varsa biraz sor soruştur.internettende yaz ankara voleybol falan biyerden bi dernek bi aktivite yakalayıp en azından bilgi edinebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...