Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık LvL70 Horde Mage / Lvl 60 Horde Priest

S_burti

Öne çıkan mesajlar

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Ravencrest&n=Samah

Çantada bankada satsam 3000 gold cýkar.
Bide priestimiz var lvl 60 ondada var 1000 gold falan ama ayni; serverda deil charlar. mage ravencest te priest grim batolda.

Mage'de epic flying mount var. Ozellikle reputationlarını incelemenizi istiyorum. Şu andaki guild sürekli raid yapan aktif bir guild. Black Temple dahil yapılmayan yer yoktur.

Istenilen fiyat 1000 YTL. Aly bi karakterle takas düşünülebilir.

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 09:40 tarihinde, S_burti tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Siz sıkmayın canınızı 1k YTL gayet uygun bi fiyat. 700$dan açılıo ebayde. Karakter gayet sağlam bi mage. Herturlu keyi questi ıvır zıvırı tamam. Girdiğiniz gün guildle herturlu raide gidebileceksiniz vs.

Bu arada bu özellikler için en az 2-3 ay sürekli oynamanız lazım. Bu da ayda 350 milyon civarına denk gelio. Zaten ayda bu kadar kazanıyorsan hiç durma sen o işi bırak asgari ücretin bile altında çalışıyorsun demektir, fena kazıklanıyorsun yani ;)

Daha bi çok insan için ilidian vs. vay be insanlar yapio derken bu charla girdiğinden en fazla 1" hafta içinde arkadaşı görmüş olacaksın (aynı gun olma ihtimali de var)

Sevgiler ;)

The Balık
Sosyal ağlarda paylaş

oyle bi laf etmissin ki sattigin charin adi "kungen" sanki. yahu chari alacak adam chari aliyordur. guild de yaninda beraber satilik mi? madem illidan i gorecez ee nerde bu charin t4 leri t5 leri? itemlerin alayi 5 man itemleri arada basit craftler. illidan i gormeden once bi kici kirik karazhan dan t4 ve weapon alda ondan sonra goruruz.

ebay felan demissin de 3 yildir ebayde basit bir lvl 70 mage in 700 den acildigini gormedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ok bro almak zorunda diilsin no prob. Begenen olursa alir veya ally ile takas eder. Ben burda milleti kaziklamiyorum verdim armory vs. bakın diye. Lootlari almiş olabilir almamiş da oalbilir bu girmedigi anlamına gelmez. Guild lideri olacaksiniz demiyorum, guild boyle bi guild diorum. Al bu da linki:

http://www.prettymaids.eu/

Yorum yaparsın eyvallah da haddini bilerek yap, beni sinirlendirmne. Beni bilen bilir burada yalan dolan yazacak halim yok. Fiyatta budur ah yuksekdir senin takdirin. Ben b.k gibi para kazanıyorum. 1k YTL diil 10k YTL de olsa begenirsem alirim bu da kimseyi baglamaz.

Sevgiler...
Sosyal ağlarda paylaş

yalanci felanda demedim ama "ben durust adamim" diye girmissin. anlamadim vallahi. anlasamadigimiz nokta ben bu char icin bu fiyat astronomik otesi derken senin hala guild ile alakali konusman. istersen her hafta bt i temizleyen bi guild de her raid e gir. loot olmadan bunun chari alan kimseye hic bir faydasi yok. madem guild ine ve charina guveniyorsun her raiddesin o zaman birak bt i en basit raid olan karazhan dan felan bir kac loot alarak chara bir katki yap. rep durumuna da guveniyorsun fakat thrallmar rep sword u o elindekinden 10 kat daha iyi bir sey. 1k ytl ile 5 man droplarini beraber telafuz edince inan komik duruyor.

ha istedigin fiyati yazmakta ozgursun. hatta istedigin seyi de. ama foruma bir sey yazarken gelebilecek "yorumlari" kabullenmis olursun. degerinin 3 kati bir fiyat gordum onu yorumluyorum bende. tabi topic i "ben black temple yapan guild de raid spotu satiyorum" diye degistirirsen bisiy diyemem.
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmada karakteri satiyorum yerine guildi satiyorum deseydin daha iyi olrudu 718 spli mage 1000ytlye satilmaz ayrica sen magei satinca guilddekiler sen olmadigini anlarsa aticaklar guildden ee nolucak? bide zaten pek orda vasifli biri degilsin herhalde bt yapiliyorso ustunde sscyi gectim dogru duzgun karazhan itemin yok ancak saka diyebiliyorum bu paraya
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse arkadaşlar ben 2 sene once lvl 60 druidimi 350 milyona satmıştım. Bu char öçok daha ii geldii için gözüme 1 milyar dedim. Piyasa araştırmasını da Turkiyede yapmadigimdan cok soylemiş olabilirim eyvallah. Fiyat düşer dert degil zaten mumkunse aly ile değiştirmek istiyoruz.

Ama sizin yorumlarda akıllara ziyan valla. Adam iliani gorecez de once tier 4-5 gorelim demiş ona soyledim yalan mı soyliycez diye,bu hafta guild gidio bu char da gidecek anlamında. Keşke efendi olup da arkadaşım bu fiyat yuksek bak piyasa araştırmamışsın şu fiyata gider vs. şeklinde yorumlar yapsaydınız. Neyse elbet bigun efendi olmak ogrenilecektir, yada ogretilecektir.

Herkese sevgiler...
Sosyal ağlarda paylaş

saolsun burak arkadasım benim karakterim için yardımcı olmak istemiş.öncelikle ona tesekkur ediyorum.
sonrasında karakteri burdan satamayacagımı bıldıgım ıcın ben burda konu acmamıstım ama bikac cevap vermek istiyorum..
tek tek yazanları hatırlamıyorum ama soyle sıralayım;
birisi demişki:tamam gm full t4 gıyınmıs...kac kişi full t4 gıyınmıskı adamı hafıfe alıyorsunuz.
ssc black temple a attune olmak icin ıvır zıvır dunya kadar quest var..hepsi ıcın bi o kadarda reputation lazım.kacınız burda hepsini bitirdinizde girip item lootlamaya basladınız?
benım 3 parca t4 um var ama ustumde değil 1 kac gundur pvp yaptıgım icin.crit veren zımbırtılarla takılıyorum.
begenmediginiz charin sadece parası 400-500 dolar eder malzemeleri en ucuz fiyattan daha assagı satarsam.
bana ssc nın yada black temple ın kapısını gormeden oyunu bırakırım diyen arkadaslar,kac guild buraları farma aldıda ustunu basını dosemeye basladi..
ha dogrudur abartı raid yapmam abartı itemlerimda yoktur,ama alacak birisi cıkar kardesim ben direk raid yapacam boyle attune falan ugrasamam der bu char onun işine gelir.
yorum yapılır ama karsındakini asagılayacak sekilde yorum yapamazsınız.
ben epic kusumu aldıgımda tbc cıkalı 3 hafta olmustu gerisini varin siz hesaplayın,daha para kasanlar var aranızda.ustumde cantamda neyın olup olmadıgını bilmiyorsunuz yani
herneyse boyle ben black temple ile falan ugrasim yada lady farmlayım diyen olursa karakter hala bende dusunuruz konusuruz.
diğer cvp yazacak arkadaslara sımdıden tesekkur ederim ama ben işi bırakır wow oynarım diyenede kaale alıp cvp vermem.
ben dusundum bu kadar zaman harcadıgım bır oyunu 300 mılyona satacagıma parasını satarım..
herneyse hepinize iyi oyunlar
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasım bu oyunun tek amacı boss kesmek degil bence cogu kiside boyle dusunuyor sanırım oyle bir yazmısınki sirf guildin iyi diye karakteri alicaz cok goldun varsa sat çinliler gibi daha cok para eder dedigin gibi ama bu sekilde chari turkiyede satamazsin ebay dene ya da wowpoor mu ne oyle bir site vardı orayı dene
Sosyal ağlarda paylaş

yahu zorla satan yok zaten nıyetınız yoksa silah zoruyla paranızı almıcam.dedim zaten ben burdan satılmayacagını bıldıgım ıcın buraya konu bıle acmamıstım.

neyse uzatmayın acılmıs artık konu,ya kapatsın modlar yada ilgilenen varsa yazsın.
niyetım boss kesmek hardecore pve guildine girmek diyen biri varsa haber eder,yoksa yazmak için yazmış olmayın bende cvp vermeyeyım.

satmak isteme nedenimide soyleyeyim,arkadaslarımla oynamak icin satıs yada trade etmek istiyorum cok sevdiğim horde u bile ally ile deiştiricem arkadaslarla oynamak için.yani guildden yada serverdan kaynaklanan bir sorun yok.varsa ravenholt da ally charı olan makul bır sekilde takasta edebilirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...