sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Kipa : [spo]Meşhur ingiliz marketler zinciri Tesco'nun. Migros'u satın almalarıda gündemde.[/spo] ilk defa spoiler kullandım, alakasız biryerde oldu ama meraktan denedim :) [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 13:47 tarihinde, sunthewhich tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Kipa Konya'da bile var yazik Istanbul'da yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kipa bilinmez mi ya bu arada suna pek guldum said: ii dir sekerle kiz kandirmak aferin dogru yoldasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kipa uskudarda var be, yok mu yoksa? acibadem dolmuslari filan onunden geciyor, bahcesinde donumla dolastigim askerlik subesine giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ankara'da da yok kipa sanırım, ben görmedim. "geldiğimde kipa var mı olm burda" dediğimde çok gülmüşlerdi bana. lise hayatımın lokantası, sineması, alış veriş merkezi. ahh ahh. izmir'de de beğendik yok sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar