SandroNightFall Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 evet doğrumu? güzel olabilir eğer bööle bişi gerçekten varsa..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Eve var böle bişi. Hatta Starcraft kitapları bile var. Bildiğim kadarıyla Artemis Yayınları yakında Warcraft kitaplarını da türkçeye çevirecekmiş... http://www.blizzard.com/books/novels.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 hayır o şekilde okuma kitabı değil.. D&D kitapları gibi kurallar, büyüler vs vs[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 http://www.warcraftrpg.com[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 http://www.paticik.com/forum/search.php rulazzzzzzz[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 said: SandroNightFall, 24 September 2003 12:13 tarihinde demiş ki: doğrumu?...[hline][/b] görmeden inanmam kesin yalandır![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 var ama sadece o yukardaki linkin olduğu yerde satılmakta ne hikmetse, blizzarda mail attım direk olarak bizim ürünümüz değil o yüzden satmıyoruz dediler, tamamen tsr yada wizard artık kim ürettiyse onun şeysi. ama bulmak zor :( amazon bile satmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 hmm enteresan....doğrusu warcraft 3 ü beklerken bi trailer yayınlanmıştı belki hatırlarsınız...1999 etcs trailerı blizzard sitesinde duruyor...bir orc gruntla bir footman in nasıl savaştıklarını gösteriyordu...gerçekten bu muhteşemlikte bir oyun keşke oynayabilsek.... :([hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 o trailer tamam güzeldi de.. combat olarak süper değildi.. Neverwinter Nights'ın intro filmi ve Dungeon Siege 2 trailerını izle ondan sonra fikrin değişecektir..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Neverwinter Nights taki intro filmi gerçekten aşmıştır herkeze tavsiye edilir... (Lakin oyun okadar da güzel deil toplam 5 mekan var çünkü kale şehir orman bide zindan- 3d den dolayıdı-)[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 var ama sadece o yukardaki linkin olduğu yerde satılmakta ne hikmetse, blizzarda mail attım direk olarak bizim ürünümüz değil o yüzden satmıyoruz dediler, tamamen tsr yada wizard artık kim ürettiyse onun şeysi. ama bulmak zor :( amazon bile satmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 hmm enteresan....doğrusu warcraft 3 ü beklerken bi trailer yayınlanmıştı belki hatırlarsınız...1999 etcs trailerı blizzard sitesinde duruyor...bir orc gruntla bir footman in nasıl savaştıklarını gösteriyordu...gerçekten bu muhteşemlikte bir oyun keşke oynayabilsek.... :([hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 o trailer tamam güzeldi de.. combat olarak süper değildi.. Neverwinter Nights'ın intro filmi ve Dungeon Siege 2 trailerını izle ondan sonra fikrin değişecektir..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Neverwinter Nights taki intro filmi gerçekten aşmıştır herkeze tavsiye edilir... (Lakin oyun okadar da güzel deil toplam 5 mekan var çünkü kale şehir orman bide zindan- 3d den dolayıdı-)[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar