Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Craft ın oyun kitabı çıkmış doğrumu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır o şekilde okuma kitabı değil.. D&D kitapları gibi kurallar, büyüler vs vs[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık...
Mesaj tarihi:
var ama sadece o yukardaki linkin olduğu yerde satılmakta ne hikmetse, blizzarda mail attım direk olarak bizim ürünümüz değil o yüzden satmıyoruz dediler, tamamen tsr yada wizard artık kim ürettiyse onun şeysi. ama bulmak zor :( amazon bile satmıyor
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hmm enteresan....doğrusu warcraft 3 ü beklerken bi trailer yayınlanmıştı belki hatırlarsınız...1999 etcs trailerı blizzard sitesinde duruyor...bir orc gruntla bir footman in nasıl savaştıklarını gösteriyordu...gerçekten bu muhteşemlikte bir oyun keşke oynayabilsek.... :([hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Mesaj tarihi:
Neverwinter Nights taki intro filmi gerçekten aşmıştır herkeze tavsiye edilir...
(Lakin oyun okadar da güzel deil toplam 5 mekan var çünkü kale şehir orman bide zindan- 3d den dolayıdı-)[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate

Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır
  • Yeni Oluştur...