Xayder Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Merhaba, 5 gb lık ocak 2007 gibi teknosadan aldığım faturalı creative zen neoon u para ihtiyacımdan ötürü satmak istiyorum.USB data kablosu, kılıfı, kulaklığı, yazılım cdsi ve mp3 çalar olmak üzere kutusu ve garantisi ile vereceğim. Ses kaydeder - mp3 fln çalar - 4-5 renğe dönebilen lcd ekranı vardır 4-5 satırlık - data bellek olarak kullanılabilinir otomatik takınca xp ve üstü işletim sistemleri tanır. İstanbul Avrupa yakası, Ataköydeyim hafta içi 20den sonra elden teslim edebilirim, isteyene önceden parayı banka hesabıma yatırmak suretiyle ertesi gün kargolayıp yollayabilirim.Ayrıca dilerse alacak kişi temmuz ortası gibi aynı fiyat a geri alabilirim çünkü geçici olarak paraya ihtiyacım olacak. Fiyat: 150 ytl dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 fiyat çok iyi yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 280 300 YTl civarı bir 5 aylık alet için iyi fiyat. UP! Bol şanslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 resim varsa iyi olur güzel çekilmiş şölye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 aralık ortası almışım ocak değilmiş pardon, 329 ytl vermiştim. 2 ay kadar sticker ı ile kullandım cizilmesin diye oldukça özen gösterdim ama sonra baktım simsiyah daha hoş duruyor çıkardım sticker ı gözüm gibi baktım ama elbet çizik yok diyemem hafif çizikler ister istemez oluyor resimler aşağıda (tlfla ancak böyle çekebildim); [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 21:55 tarihinde, Xayder tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Fiyatı gerçekten çok iyi, ihtiyacı olan arkadaş kaçırmasın derim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ben almayı düşünüyorum 3 gün içerisinde kesin karar verip buraya yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ihtiyacı olan kaçırmasın..abimde var aynısı ve bir sorun çıkarmadı şu ana kadar..ses kalitesi de gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 en kısa zamanda satılması benim memnuniyetimi arttıracaktır çünkü gerçekten ihtiyacım var ve dediğim gibi beğenmeseniz dahi temmuz ortasında geri alabilirim dilerseniz aynı fiyatı verip çünkü insanın eli ayağı oluyor bir süre sonra mp3 çaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bende creative zen 40 gb imi satmayı düşünüyorum bi ara sonra ne olursa olsun mp3 çalarsız olmayacagını anlayınca vazgeçtim. 400 gibi bi fiyata uçan arkadaslar vardı o derece.40 gb borumu agfhsd ama senin fiyat güzel alan çıkar byük ihtimal bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 teşekkürler ihtiyacım olan miktar olduğu için fiyat böyle yoksa dediğim gibi satmaya niyetim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 evet arkadaşlar yok mu isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 çok iyi ya =) fazlasıyla iyi yani kafamda soru işaretleri olması yarın alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 kafanızda soru işareti varsa söyleyin elimden geldiğince yanıtlim sorularınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar