Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Creative Zen Neoon 5GB Satılık

Xayder

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,
5 gb lık ocak 2007 gibi teknosadan aldığım faturalı creative zen neoon u para ihtiyacımdan ötürü satmak istiyorum.USB data kablosu, kılıfı, kulaklığı, yazılım cdsi ve mp3 çalar olmak üzere kutusu ve garantisi ile vereceğim.
Ses kaydeder - mp3 fln çalar - 4-5 renğe dönebilen lcd ekranı vardır 4-5 satırlık - data bellek olarak kullanılabilinir otomatik takınca xp ve üstü işletim sistemleri tanır.
İstanbul Avrupa yakası, Ataköydeyim hafta içi 20den sonra elden teslim edebilirim, isteyene önceden parayı banka hesabıma yatırmak suretiyle ertesi gün kargolayıp yollayabilirim.Ayrıca dilerse alacak kişi temmuz ortası gibi aynı fiyat a geri alabilirim çünkü geçici olarak paraya ihtiyacım olacak.
Fiyat: 150 ytl dir
Sosyal ağlarda paylaş

aralık ortası almışım ocak değilmiş pardon, 329 ytl vermiştim. 2 ay kadar sticker ı ile kullandım cizilmesin diye oldukça özen gösterdim ama sonra baktım simsiyah daha hoş duruyor çıkardım sticker ı gözüm gibi baktım ama elbet çizik yok diyemem hafif çizikler ister istemez oluyor resimler aşağıda (tlfla ancak böyle çekebildim);
[spo] [/spo]

[spo] [/spo]

[spo] [/spo]

[spo] [/spo]

[spo] [/spo]

[spo] [/spo]

[spo] [/spo]

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 21:55 tarihinde, Xayder tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...