IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yıllar önce askerde şehit düştüğünü sandığım dayımın aslında sevdiği kız yüzünden intihar ettiğini az önce öğrendim.bu kadar kolay mı aşk uğruna canına kıymak arkasında sevdiklerini bırakmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ne desem yalan, körü körüne bağlanmamak lazım. bir kişi uğruna arkada 10larca kişiyi gözü yaşlı bırakmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 üzücü olmuştur senin için ama malesef bu hayatta bazen nelere ne kadar değer verebileceğimizi, onun bize neler kazandıracağını/ bizden neler götürebileceğini tartamıyoruz, anlayamıyoruz. Değişik birşey bu hayat, heralde yaşadıkça öğreneceğiz daha iyi bu tarz olayların nedenlerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Keşke askerde şehit düsseydim diyodur şimdi.. İntihar kabul edemedigim bir durum.Tamamen kişinin saygınlığını ve insanlık onurunu bitiren bir eylem. Dünyada onlarda insan var aşktan cok daha büyük sorunlarla uğraşıp bir şekilde hayatta mucadele etmeyi bırakmayan. İnsanlar çocuklarına istedikleri şeyleri alamıyor hatta bırak istedikleri şeyler almayı karınları zor doyurur halde yaşıyolar.Ben o durumda olucam çocugumu,eşimi o hallerde görücem 30kere intihar ederim.Ama o ellerinde olan büyük sorumluluk duygusunu ufacık imkanlarla sonuna kadar muhafaza etmeye çalısıyorlar. Aşk yüzünden intihar falan boş bu işler. Arkanda çocukların,sevdigin insanlar varken onların içindeki sevgiye hakaret etmektir bunun adı. İstedigin kadar pskolojik bunalımlar içinde ol..Ne olursa olsun seni dünyaya getiren anneni bu şekilde yalnız bırakamassın.Ne olursa olsun seni dünyaya getiren Tanrıya bu kadar kolay şekilde onun varlıgını inkar edemessin. Herkes hayatını yaşar zamanı gelince onurlu ve insanlarda iyi duygular bırakıcak şekilde bu dünyadan ayrılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 aşık olamadığım için birşey söylemek zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 olsan da olmasan da hiçbişey kendi hayatına son verecek kadar kötü olamaz emin ol :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 aşk için intihar falan edilmez.zaten eternal gayet güzel açıklamış olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bence başka sıkıntısı vardır.sevgilisi ile olan sorunu son nokta olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 nerden oğrendin? aile içi bı fısıltıdır bence o yıllar sonra kim sölemiş yani nasıl cıkıyo ortaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yıllar sonra söylenmedi.anne baba falan biliyor genç kesime yeğenidir şudur budur söylememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 eternal a katılıyorum.Çok güzel açıklamış durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Aşk acısı ağır bir duygu tabi neler yaşadığını tam olarak bilmeden yorum yapmamak lazım, sonuçta bir insan içinde bulunduğu an içersinde çok fazla acı çekiyorsa dünya üzerinde ekonomik zorluk çeken insanlar umrunda bile olmayacaktır. Şu an oturduğunuz anda mantıklı düşünerek bu sonuçlara varabilirsiniz ve bundan emin olabilirsiniz, aşk acısı da çekip içinden çıkmış olabilirsiniz ama her aşk acısı aynı değil diablonun dediği noktadan da yola çıkabilirsiniz. O zaman dilimi sırasında olan olayların da etkisi büyüktür eminim. Kısacası ben de her zaman eternalın dediklerini kabul eden ve hatta saçma sapan nedenlerden kendini bunalıma sokan insanlara gülen biriyim. Ama acı içersindeki bir insan eskiden düşündüğü kadar mantıklı ve sabit düşünemeyebilir. Bunu belirtmek istedim. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 21:50 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ardeth'e katilmakla birlikte; Ask, eger gercekten asik olursan, ''aman ask ne ki, biri gelir gider birisi'' 'den daha fazlasi olabiliyor. Ve cogu zaman hayatini, herseyini bir kisiye baglayan insan yalan olabiliyor. Ne neticede yalan oldugunu da zaman gösterebiliyor. Keske o zor duruma kapilmis insanlara birazcik mantik verebilmek kolay -elde- olsa. Askta mantik yoktur lafi bir kacis, bir bahaneden baska birsey degil yoksa. Mantik olmalidir her zaman. ''There is no difference between a wise man and a fool when they fall in love.'' [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 22:45 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 çeken bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 görecelidir herkes aşkını kendine göre yaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Geçmiş olsun mu desem ne desem bilemedim pek. Aşk acısından dolayı intahar etmek kişilik zayıflığıdır. Tamam mantık aramamak gerekli, acıyı çekerken türlü mantıksızlıklara da göz yumulabilir. Ama canına kıymak kadar büyük bir "hata"yı normal karşılamakta saçma. Acıyı çekme sebebi:sevgi==>sevgiye anlam veren benim varlığım==>bu ankesiyeteden kurtulmak için varlığımı gözden çıkarmalıyım Açıkçası sevginin bana bunu yaptırmasına izin vermem. 4 senelik bir süreç sağolsun kendi savunma yöntemlerimi buldum, normal her bireyinde ilk yoğun deneyiminden sonra bunu yapabileceğine inanıyorum. Tabi durumun çok fazla değişkeni var, kesin cümleler kullanmak pek yerinde olmuyor sanırım. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Kisi kendini ''ask'' icin öldürmüyor, icine girdigi depresyondan, caresizlikten veya bilimum psikolojik sorunlarin icinden cikamadigi icin öldürüyor olsa gerek. Depresyona girmek zayifliksa sizin acinizdan, öyledir o zaman. ''istedim vermedi kafama sikar giderim'' gibi basit bir olay degil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Kişi kendini aşk'ın yarattığı depresyondan öldürüyor. Durumu kafama sıkar giderim olarak özetlediğimi zannetmiyorum. Depresyona girmek değil, depresyon sebebi ile intahar etmenin zayıflık olduğunu düşünüyorum. Düşünce paylaşıyoruz burda, kritik bir konu hakkında konuşuyoruz. Parmakla birilerini işaret etmek pek doğru değil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 aşktan kendini öldürmek için extradan 1.5 milyon dolar kredi borcu ve 0 durumda olmak.o borcu ödeyemeceğini bilmek tarzı birşey gerektirir sadece aşktan kimsenin kendini öldürcegini sanmıorum.öldüren adam cahil adamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 @Lidriel: Düsüncemi paylastim ben de, birilerini parmakla isaret ettigime dair birsey yok postumda. Yanlis anlamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 vanille ye kalbimin tum odacik ve kapaciklari ile katılmanin yaninda, kimsenin yerinde olmadan onun durumunu anlayamazsiniz diyorum. bana el kol yapma nil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 said: aşktan kendini öldürmek için extradan 1.5 milyon dolar kredi borcu ve 0 durumda olmak.o borcu ödeyemeceğini bilmek tarzı birşey gerektirir sadece aşktan kimsenin kendini öldürcegini sanmıorum.öldüren adam cahil adamdır Cahillikle ne alakası var onu anlamadım? Yanlış anlaşılmamak için dediklerimi biraz daha açmak istedim; Depresyon bende geçirdim, sebebi aynıydı, yoğunluğu aynı mıydı onu tabiki bilemem. Kastettiğim karakter zayıflığını hakaret olarak algılamaman lazım öncelikle. Sadece bir durum analizi. Depresyondan minimum zararla kurtulmuş olmamın sebebi karakter yapım. Bir başkası benim düştüğüm durumdan zerre etkilenmezken, ben kendimi camdan bırakabilirdim. Karakterimin "kendimi yok etmemi" engellemesinin sebebi sadece bende yatmıyor. Arkadaş çevrem, aile içi yaşantım, okuduğum bir makale, sokakta şahit olduğum bir olay.. Karakter gelişimimde kontrol dışı olan faktör inanılmaz fazla. Sizin içinde geçerli bu. O sözleri söylememin ardında yatan sebep "bende yaşadım atlattım çünkü ben güçlüyüm kendimi iyi yetiştirdim" değil. Dediğim gibi bilgilerim ışığında "kendimce" bir analiz yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 aşk, belki de sebebi bilinmeyen bir çok ölümün perde arkasında. sadece aşktan ölüm çıkmaz diyen arkadaşa şaşırdım kaldım. aşk, en yoğun sevgi,tutku ve bunun yanında nefret, kıskançlık, öfke duygularının kaynağıdır. körü körüne kendini birine adamaktır bazen. bu da ölüm getirebilir. doğaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bir insanın intihar etmesi kadar bencilce, ahmakça ve terbiyesizce bir hareket daha olamaz bence. zayıf insanların hayat için mücadele etmek yerine kolay yoldan herşeyi bitirmeyi seçmesi ne kadar mantıklı geliyor insanlara bilemiyorum ama gerçekten eternal'in dediği gibi dünyada bu kadar yaşam mücadelesi veren, açlıktan ölmemek için uğraşan insan varken birisini sevdiği için intihar etmek bana hiç bir anlam yükleyemeyeceğim bir davranış gibi görünüyor. ben 21 yaşındayım şu anda. 2 ay önce annemin vefatıyla hayatımda alabileceğim belki de en büyük darbelerden birini almış olsam da, 2 ay geçtikten sonra şu gün kendime baktığımda hiç bir umutsuzluk göremiyorum. çünkü ben hayat mücadelemi vermeye devam ediyorum. annemi kaybettiğim günden bu güne kadar asla ve asla bir kez bile aklımın ucundan geçmedi intihar etmek. oysa ki şu anda ne kadar kolay geliyor insana ölüm bir bilseniz. içimdeki öldüğümde annemin yanına gideceğim hissi artık ölüm korkumu da ölmeme isteğimi de aldı götürdü benden. fakat yine ben intihar etmeyi hiç düşünmedim. nasıl olsa elbet bir gün öleceğimi biliyorum. işte ben artık o gün geldiğinde ölmekten korkmuyor olacağım yalnızca. bunu neden anlattım bilemiyorum en azından bir fikir verebilir diye düşündüm. ölüm çoğu zaman hiç bir şeyin çaresi değil arkadaşlar. bunu iyi bilmek lazım. intihar ettiğinde arkanda bıraktığın insanlara verdiğin psikolojik hasarı bile düşünemeyecek kadar aciz ve bencil olan varsa buyursun. zaten yaşamayı hak etmiyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 İntihar eğilimi farklı bir durum. Pek aşk için ölmüş sayılmaz. Başka bir saplantıdan da canına kıyabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar