Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Şu an için çok fazla heveslenmeseniz iyi olur :) Kaynak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 isyerinden giremiyorum, ne diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 of ya ben nie bu kdr şanssızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 yalnız europe sitesinde yazmıo öle bşiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ilk Beta Keylerin dağıtıldığını söylüyor. Baltimore'daki Games Day'e katılanlar, Newsletter'e abone olanlar arasında yapılan çekiliş ile kazanan (her ay olacak) ve GOA/Mytic çalışanlarının eş - dost - ailelerinin girdiklerinden bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mayis 2007 Warhammer online gazetesinde; Newsletter Beta Winners Congratulations! You’ll be some of the first people outside of EA to explore the battle scarred lands of Warhammer Online. Simply create your Beta Center account using your newsletter email address and this summer prepare to enter a world of perpetual conflict. soyle bi bolum vardi. Sevinmistim :(. Bundan sora hic mail gelmedi bana GoAdan. Gerci bu ayin sonunda belli olcakmis Newsletterdan beta key kazananlar. Hala sans var :D [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 21:44 tarihinde, Sage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 bu oyun naparsa yapsın geçemicek wowu yinede =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 aman zaten wowu geçmesin , wowdaki "kanka"lar orda kalsın , adam gibi oyun oynıyalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 daoc accountu olanlara betaya katilmada avantaj salanacakti guyya, allahsiz mythic 3 tane daoc accountum var uzerime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 senin oyunculugunu begenmemisler Zegna, hep izlemisler seni DAOC oynarken, test edicek kapasite gormemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Sadece Pendragon üyeleri seçilmiş ve GoA/Mytic çalışanlarının eş-dost-akrabaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Zaten ben de conan betaya başvurmuştum. Nerde combat, orada ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar