Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 4. Sezon

Narstil

Öne çıkan mesajlar

Widmore

Adadan sorunsuz tek çıkış noktası var.

3.0.5 koordinatları.

Gemiden adaya giderlerken bu koordinat kullanıldı, Michael adadan kaçarken Ben "3.0.5 yönünde gidersen sorun olmaz" dedi. En son geminin merhum kaptanı Sayid'e aynı koordinatları verdi.

Ayrıca, önceki sayfalarda söyledim.

Widmore'un adayla ilişkisi farklı. Widmore BlackRock'ı çok yakından takip eden birisi, BlackRock'ın adaya çıktığını biliyor ve bu yüzden Captain's Log'u açık artırmada satın alıyor. Captain's Log, Magnus Hanso'nun. Hansolar kim? Dharma Initiative'in en büyük sponsor'u. Hanso Corporation. Kim var başında? Alvar Hanso.
Alvar Hanso'nun, adaya çıkan kaptan Magnus Hanso'nun önceki kuşak torunlarından. Adayı böyle buluyorlar.

Widmore bunun peşinde.

Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Widmore

Adadan sorunsuz tek çıkış noktası var.

3.0.5 koordinatları.

Gemiden adaya giderlerken bu koordinat kullanıldı, Michael adadan kaçarken Ben "3.0.5 yönünde gidersen sorun olmaz" dedi. En son geminin merhum kaptanı Sayid'e aynı koordinatları verdi.

Ayrıca, önceki sayfalarda söyledim.

Widmore'un adayla ilişkisi farklı. Widmore BlackRock'ı çok yakından takip eden birisi, BlackRock'ın adaya çıktığını biliyor ve bu yüzden Captain's Log'u açık artırmada satın alıyor. Captain's Log, Magnus Hanso'nun. Hansolar kim? Dharma Initiative'in en büyük sponsor'u. Hanso Corporation. Kim var başında? Alvar Hanso.
Alvar Hanso'nun, adaya çıkan kaptan Magnus Hanso'nun önceki kuşak torunlarından. Adayı böyle buluyorlar.

Widmore bunun peşinde.

peki

gemide ne var?

Sosyal ağlarda paylaş

ama şöyle birşeyde var

denizde sular çekilebiliyor yani. örneğin bizim ereğlideki yazlığın önünde bir anda yani bir gecede 5 metrelik bir kumsal oluşmuştu. belkide bu tip birşeyde olmnuş olabilir o zamanlardan sonra. yani çünkü geminin olduğu yerde kayalıklar yok muydu? ben öyle hatırlıyorum ama.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben gemiyi bariz adanın ortasında hatırlıyorum, etrafında ağaçlar felan var yani gel git ile olacak şeyler değil bence. Adanın taşınması sırasında olabilir evet eğer Christian metafor yapmadıysa, eğer ada mobil ise gemi seyir halinde iken ada su altından yuzeye çıkarılır ise gemi orda kalır. Çok absürt bir ornek oldu ama Lost bu :)

Yine de ben adanın taşınmasını zaman içinde taşımak olarak anlatıldığını düşünüyorum. Gerçi helikopter geldi artık adaya ne zamana taşısa ne değişecek ya..

Sosyal ağlarda paylaş

Evet ada Dharma nın idi, Widmore dan once biri vardır belki daha eski ama şu an Dharma nın başı Widmore. Birkaç bölüm içerisinde bu desteklendi, şu an aklıma gelen en net biçimi Desmond a "bu viski yudumu senin 1 aylık kazancından fazla" dediği bölümdeki tablo idi, kutup ayısı figurleri ve "namaste" yazıyordu tabloda. Ki dizinin gidişatı bakımından Dharma nın şu anki en üst düzey adamı Widmore olması çok olası.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...