Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 4.12 spoiler Kate, Sun, Sayid, Hurley ve Jack Oceanic 6 da gorunuyorlar. 6. kişiyi yine gostermemişler. Ama o sahne bu hafta değil gelecek hafta olacaktır buyuk ihtimalle, bolum adları aynı olduğu için aynı promoya koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 helikopter helikopterler de zamanında gitmiyo. sayid ve desmondın gemiye gittiği bölüm de yarım saatte gitmesi gerekirken bir buçuk günde gitmişti hatırlarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ya o deilde mr eko vardı hani, o black smoke'a bi baktı kaçırttı, inanmışdı adam.noldu sonra hiçbişey.öldü gitti niye black smoke ona dokunmadı vs. böle böle bi sürü şey havada kalıyor dizide ona sinir oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Widmore Adadan sorunsuz tek çıkış noktası var. 3.0.5 koordinatları. Gemiden adaya giderlerken bu koordinat kullanıldı, Michael adadan kaçarken Ben "3.0.5 yönünde gidersen sorun olmaz" dedi. En son geminin merhum kaptanı Sayid'e aynı koordinatları verdi. Ayrıca, önceki sayfalarda söyledim. Widmore'un adayla ilişkisi farklı. Widmore BlackRock'ı çok yakından takip eden birisi, BlackRock'ın adaya çıktığını biliyor ve bu yüzden Captain's Log'u açık artırmada satın alıyor. Captain's Log, Magnus Hanso'nun. Hansolar kim? Dharma Initiative'in en büyük sponsor'u. Hanso Corporation. Kim var başında? Alvar Hanso. Alvar Hanso'nun, adaya çıkan kaptan Magnus Hanso'nun önceki kuşak torunlarından. Adayı böyle buluyorlar. Widmore bunun peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Gangren said: Widmore Adadan sorunsuz tek çıkış noktası var. 3.0.5 koordinatları. Gemiden adaya giderlerken bu koordinat kullanıldı, Michael adadan kaçarken Ben "3.0.5 yönünde gidersen sorun olmaz" dedi. En son geminin merhum kaptanı Sayid'e aynı koordinatları verdi. Ayrıca, önceki sayfalarda söyledim. Widmore'un adayla ilişkisi farklı. Widmore BlackRock'ı çok yakından takip eden birisi, BlackRock'ın adaya çıktığını biliyor ve bu yüzden Captain's Log'u açık artırmada satın alıyor. Captain's Log, Magnus Hanso'nun. Hansolar kim? Dharma Initiative'in en büyük sponsor'u. Hanso Corporation. Kim var başında? Alvar Hanso. Alvar Hanso'nun, adaya çıkan kaptan Magnus Hanso'nun önceki kuşak torunlarından. Adayı böyle buluyorlar. Widmore bunun peşinde. peki gemide ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Gemide koleler, dinamitler felan vardı hatırladığım kadarı ile. Benim asıl merak ettiğim gemi neden adanın ortasında, nasıl gelmiş oraya. Geçen sezonlarda bir çok soru cevapsız kaldı zaten. Ben en çok 4 parmaklı o heykeli merak ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Gemide birşey yok bildiğim kadarıyla, önemli olan geminin kaptanı Hanso ve onun yazdığı loglar. Edit: Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Quadrophenia said: Gemide koleler, dinamitler felan vardı hatırladığım kadarı ile. Benim asıl merak ettiğim gemi neden adanın ortasında, nasıl gelmiş oraya. Geçen sezonlarda bir çok soru cevapsız kaldı zaten. Ben en çok 4 parmaklı o heykeli merak ediyordum. onu merak eden çok kişi var bence :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Tabii sonuç olarak Widmore Blackrock un orda olduğunu biliyor, o logları almasının sebebi ise adayı bulmak. Blackrock ticaret gemisi olarak soyleniyordu sanırım belki de asıl gorevi adayı bulmak idi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Blackrock'ın adaya çıkışından sonra adanın keşfediliğini varsayıyorum. Ama karaya oturduklarını görüyoruz, belki adanın taşınması sırasında olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ama şöyle birşeyde var denizde sular çekilebiliyor yani. örneğin bizim ereğlideki yazlığın önünde bir anda yani bir gecede 5 metrelik bir kumsal oluşmuştu. belkide bu tip birşeyde olmnuş olabilir o zamanlardan sonra. yani çünkü geminin olduğu yerde kayalıklar yok muydu? ben öyle hatırlıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ben gemiyi bariz adanın ortasında hatırlıyorum, etrafında ağaçlar felan var yani gel git ile olacak şeyler değil bence. Adanın taşınması sırasında olabilir evet eğer Christian metafor yapmadıysa, eğer ada mobil ise gemi seyir halinde iken ada su altından yuzeye çıkarılır ise gemi orda kalır. Çok absürt bir ornek oldu ama Lost bu :) Yine de ben adanın taşınmasını zaman içinde taşımak olarak anlatıldığını düşünüyorum. Gerçi helikopter geldi artık adaya ne zamana taşısa ne değişecek ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 İide widmore Ada benimdi tekrar benim olucak diyor! Bu önceki sahiplik nerden peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Flashforward'da oluyor o dediği. Adada ki zaman ile flashforward arasında ne olu bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 @CoolRider Dharma? Ada önceden Dharma'nındı, Benjamin gaz ile herkezi öldürdü ada onun oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 DeBuffAndHeal said: @CoolRider Dharma? Ada önceden Dharma'nındı, Benjamin gaz ile herkezi öldürdü ada onun oldu? evet böyle. dharma wildmore'un. hatta en son kewme mi ne adı nasıl yazılıyorsa. onun 2. bilmemne dediği dosyanın kapağında dharma amblemi yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Evet ada Dharma nın idi, Widmore dan once biri vardır belki daha eski ama şu an Dharma nın başı Widmore. Birkaç bölüm içerisinde bu desteklendi, şu an aklıma gelen en net biçimi Desmond a "bu viski yudumu senin 1 aylık kazancından fazla" dediği bölümdeki tablo idi, kutup ayısı figurleri ve "namaste" yazıyordu tabloda. Ki dizinin gidişatı bakımından Dharma nın şu anki en üst düzey adamı Widmore olması çok olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Dharma İşte widmore ile ilgili aynı fikri ben ortaya atmıştım 2 syafa önce fakat onun deil Japon elemanın dediler ondan dolayı sordum? Bende onun olduğunu tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Dharma kesinlikle Widmore'un değil, Hanso Corporation'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Gangren said: Dharma kesinlikle Widmore'un değil, Hanso Corporation'ın. desmondu drahmayla adaya widmore yollamadı mı zamanında* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 widmore'un ben'e sahip olduğun herşeyi benden aldın demesini de unutmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Desmond'u adayı bulmak için kullanmaya çalıştı (belki de başardı) Yarışa göndermesinin tek nedeni bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 cemad said: widmore'un ben'e sahip olduğun herşeyi benden aldın demesini de unutmayalım evet ama bunu da unutmamak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Gangren said: Dharma kesinlikle Widmore'un değil, Hanso Corporation'ın. ya hanso'nun da arkasında widmore varsa ? bence de dediğin gibi ama kesinlikle demek fazla biraz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Dharma ile herhangi bir alakası olsa Widmore'un, fake uçak kazası yapacak kadar abartmaz herhalde adayı bulmak için? :) Sonuçta adayı kuran Dharma, nerede olduğunu biliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar