Pluton Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Şubatda askere gidersem olmaz ki merakdan ölürüm aklıma geldi lan şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 benim spoilera bakın çok ilginç bi bilgi verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Evet de çok önemli birşey değil yani daha önce belirtildi nerdeyse her karakterin birbirleriyle garip bağlantıları var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 skyly said: benim spoilera bakın çok ilginç bi bilgi verdim Bende bir örnek vereyim bari kıskandım (:P) Şişman rambonun uçağa yetişmeye çalıştığı sahnede. Voleybolcu kızlar arkası dönük olarak gözüküyor. ve bi bakıyorsunuz sırası ile arkalarında 4 8 15 16 23 43 sayiları var :). Köpek Balığındaki Dharma damgası gibin bişey işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 öeh 9 ay mı var daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yok yaw ne 9 u bu ayı geç 2 ay işte aralık ocak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 subat da basliyor iste. ulan bi de senaristlerin grevi cikti basimiza isallah baslamadan cozerer o sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Çarli kesin ölüyor, yani 4. sezon çekimlerinde yokmuş kendisi bir sitede okudum adam kamera arkasında çalışıyormuş öyle yazmış falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Çokakıllıadam said: Çarli kesin ölüyor, yani 4. sezon çekimlerinde yokmuş kendisi bir sitede okudum adam kamera arkasında çalışıyormuş öyle yazmış falan filan ya o olay tam kesin değil sallamada olabilir diolar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 şişman rambo kim lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 skyly bide foto koysaydın iyi olurdu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 4. sezonun sadece 8 bölümü yayınlanabilirmiş senarist grevi yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Lethious said: 4. sezonun sadece 8 bölümü yayınlanabilirmiş senarist grevi yüzünden. bu diziyi 6 sezona uzatan kendileri ne grevi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Grev ne yüzünden filan olayla ilgili bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Çokakıllıadam said: Grev ne yüzünden filan olayla ilgili bilgisi olan var mı? http://forum.paticik.com/read.php?11,2924524 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ohaa olamaz birkaç cent için yapamazsınız bunu bize senaristler lostsuz bir hayat lost olur lostsan lostsundur adamın lostunu lost etme ... yeter losttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 lost, 24 ve bir kaç dizi daha etkilenmeyecek diye duydum ben çünkü senaryolarını stoklamışlar :D rahat rahat izlicez yani bu sezon, seneye kadar da çoktan biter bu grev yoksa hollywood batar zaten. bir önceki grev 22 hafta sürmüş bu arada. inşallah daha uzun sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yemisim senaryo yazarlarini, bu kadar aradan sonra 8 bolum cikartirlarsa networku yakarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yunjin kim(sun) bugün 34 yaşına girmiş. nice mutlu yaşlara diyelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 pwnbot said: networku yakarlar. en başta ben yakarım. ne bu be? soktular aklımıza tonla kıllı yünlü olay. 40 akıllı çıkaramıyoruz. bırakırlarsa yakarım hakkaten yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 DeBuffAndHeal said: skyly bide foto koysaydın iyi olurdu İşte bahsettiğim kadının desmondla resimleri: Resimler: Resim 1: (yüzük alırken) http://www.facebook.com/photo.php?pid=211177&id=763018041 Resim 2: (dışarıda kadınla otururken) http://www.facebook.com/photo.php?pid=211178&id=763018041 Resim 3: (monka hoşçakal demek için odasına girdi, sol alt köşede resim) http://www.facebook.com/photo.php?pid=211179&id=763018041 Resim 4: (resimin zoomlu hali) http://www.facebook.com/photo.php?pid=211180&id=763018041 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bu yazar grevinden etkilendimi lost ya hiç bi haber alamadım bsg ertelendikçe ertelenio lost napcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 aralık sonu gibi başlanması planlanıyordu galiba, daha 3'ü tam olarak bitirmeye vakit bulamadım ama digi'de başlayana kadar bitiririm inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Lost daha ne kadar ertelenecek, 3. sezonun sonunda askere gidenler dondu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ertelenmediki zaten, 3.sezon bittikten sonra tarih belirlenmişti. 28 Şubat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar