Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Bankası - Ödeme sorunsalı

Rotweiler

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar...

Bu işbankasının herhangi bir bankamatik kartı ile internetten alışveriş yapılamadığını yeni öğreniyorum. Halbuki gerizekalı görevliye bunu bildirdim. "Tabi efendim, tabi yapabilirsiniz" dedi... Rezili rüsvan oldum anlıyacağınız...

İnternetten alışverişe açık oaln bir bankamatik kartı bilen var mı? Kredi kartı olayına girmek istemyorum. Sevmiyorum olmayan parayı kullanmayı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Visa ile MasterCard sadece kredi kartlarında olabiliyor. Debit cartları kabul edenler internet siteleri %5'i buluyor ancak. Yani bankayla ilgili bir şey değil bu. Eğer Maestro ya da Visa Electron sembolü varsa sitede alışveriş yapabilirsin.

Bana Maestro'yu MasterCard yerine kullanabileceğimi söylemişlerdi ben de saf saf inanmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım sen işlemleri formaliteyi bilmiyosan rezilde olursun rüsvanda.
ilk önce kredi kartı olmayan kartlardan ödeme alan sitelerden alışveriş yapman lazım. yani visa electron ya da maestro kabul etmeleri lazım. yok ille ben bunları kabul etmeyen siteden alıcam ama kredi kartım yok diyorsan iş bankası internet bankacılıgı şifreni alıp gireceksin.oradan sanal kart çıkartacaksın kendine bi tane limitini falan ayarlayacaksın sonra o sanal kartla alışveriş yapacaksın.iş bankası sorunsuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan ben ne kör cahilim ne de gerizekâlı...

Zaten talep ederken böyle talep ettim ve kartım Visa Electron. Ve yine aptal olmadığımdan dolayı Visa Electron kabul eden bir siteden nakit akışını sağlamak için çabalıyorum.

Müşteri hizmetlerini arıyorum, sanal kart uygulamamız yok banka kartları için deniliyor ve sadece kredi kartları için geçerli deniliyor.

Lütfen biraz daha hoşgörü, sert tavrınıza dikkat edin...

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 20:18 tarihinde, Rotweiler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Garanti bankasından hesap açıcaksın. Sanal kart çıkarıcaksın interaktif bankacılık islemlerinden. Sanal kartın Gold kart gibi internette kullanılabiliyor ve güzel yanı da ona limit koyuyorsun ve o limiti aşamıyorsun.

Yani sen biryerlere bu kartın bilgileri verdin diyelim ve para çekildi, koydugun limitten fazla cekilemiyor. Böylece dolaylı olarak güvenli oluyor.

O kartındaki bakiyeyi internetten kontrol edebiliyorsun. Hesabındaki paranın bir kısmını sanal karta geçirip o miktar parayı harcamak icin kullanıyorsun. Gayet rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

bence de en güzeli garanti sanal kart olayoında, finans da iyiydi ama. aynı özellikler onda da var, ben finans kullanıyordum genelde sanal kart için, menüsü daha rahat ve daha da güzeli güvenliği minimize edebiliyorsun finansta telefon açıp "lan bizzat ben erişemiyorum hesabıma, yerim güvenlik önlemlerinizi kaldırın ben bakarım başımın çaresine" dediğinde =P

deliriyordum arkadaş hede şifresi hödö kodu girmekten, altı üstü üç kuruşluk işlem yapıyorum, herif 28 tane şifre 3 sms kodu istiyordu benden (oha?)

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 08:57 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...