Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Bu kitabı Dev'e verecektim ama sonra kendi konusunu olsun, herkes görsün dedim. Kitap internetten ücretsiz dağıtılıyor. Çok faydalı, kendine müzisyen diyen ve matematikten anlayan herkes okumalı. Music: a Mathematical Offering - Dave Benson [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 13:57 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Arada sırada up yapacağım ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Sayfayı iyice okuyun ; .pdf versiyonu ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Uplaman iyi olmuş şimdi gördüm. Biraz ağır ama okumaya başladım. Sağol kaynak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Bunun üzerine bir de MaxMSP öğren. Yapamayacağın şey kalmaz bilgisayar ile yapılabilenler arasında. Abartmıyorum, ciddiyim. Programı bir yere upload edeyim özelden kitapları ile birlikte linkini yollarım sana. Başka isteyen varsa ö.m. atabilir ama çok zordur söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Zor olsun da olsun yani. Program olduktan sonra istediği kadar zor olsun , insan bir şeyi seviyorsa onu yapmak için kafayı veriyor zaten o işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ben yetemedim indirmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ilgi cekici bi şeye benziyor,indiriyorum gozatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Başlıklara göz attım da biraz; çok güzel bir kitap sanırım. İndiriyorum. Teşekkürler paylaştığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar