tellos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Pati kapalı oldugu için bu sezonla ilgili topic açılmamış, zaten artık bitmek üzere sezonun son 2-3 yayını falandır herhalde,neyse.. 2 haftadır özürlüleri konuk ediyo Okan Bayülgen ve inanılmaz bi tat aldım özellikle son 2 haftadır Serkan diye bi genç var 2 haftadır geliyo acaipde akıllı bi adam , gene taktir edilesi bi yayın, bu sezon siyatsetçi bile gelmiş yayına.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 makinayı sadece gürgen öz için bile izlerim. kendisi idolüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Bu sene bitiyormuş sanırım,Okan Bayülgen bir daha hiçbir kanalda bu tür gösteri yapmayacakmış. Çok kötü olur eğer bu kararından dönmezse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 zaga kadar iyi olamadı bir türlü gozumde şu tv makinası ve makina. okanda 5 sene oncekı okan degıl zaten. eskıden pek severdimde artık ızlemıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 okan bayulgen başka türde programlara yönelecekmiş. özellikle bir daha kanal d'de program yapmayacakmış. aydın doğan ile olanları anlatmıştı. bu haftada uzun uzun taş attı kanal d'ye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 işitme engellileri çıkartması da biraz taş atmaktı bence bu hafta kanald'ye. geçen hafta ses ve görüntü problemlerinden izletmediler makinayı, madem öyle bende öyle bir program yaparım ki konuşmaya gerek kalmaz dercesine yaptı dün programı. Onun haricinde son haftalarda "onlar" yani gürgen öz ve tayfası iyice sivrildiler. Tarkan hayranları, kız kuruları falan derken bence her zamankinden çok daha el üstünde tutuluyorlar şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 işi doğaçlama yapması ve lafları gediğine oturtması sivriltti gürgeni zaten. aslında bütün iş gürgende. fakat yanındakiler de kaymağını yiyorlar işin. reklamlarda oynamaları falan. geçenki bir programda tibet muhabbetleri vardı yarılmıştım gürgene; -Tibete gittim kendimi bulabilmek için; rahibe sordum ben kendimi bulmak istiyorum dedim, dedi ki: "Cebine bak". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yalniz benim mrk ettigim programin en sonunda o kiza ne soyletti mrk ettim kesin serefsizce bisiler soylettirmistir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 böyle duymadan birşeyleri izlemek nasıl birşey umarım anlamışsınızdır tarzında birşey söyledi yamulmuyorsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 okan bayülgen don değiştirir gibi konsept değiştirmese daha oturacak program ama olmuyor işte maalesef belki de böyle daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 baydı beni. edit: sadece geçen haftaki program değil uzun süredir aynı şekilde. [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 16:40 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 gürgen ve ekibi süper :) okan bayülgen'de eski sivriligini törpüledi,bu imajı daha iyi.umarım seneyede dvm ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Şimdi (sanırsam) NTV'de her akşam 23:30 da bir programa başlıyormuş. Siyasetle ilgili, siz de bilmelisiniz mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 http://www.komplikemanyaklar.com/ Makinada ki ve tv makinasında ki videolarının çoğu var burada (Gürgen Öz ve ekibinin) . Fakat en çok koptuğumu silmişler bir türlü bulamadım ya. "Baletler" Nolur bana bulun onu =( PS: Aslında gösteriş yapmayı pek sevmem dediğinde babamla birlikte koltuklardan düşmüştük [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 16:20 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ya şimdi kanal d de reklamlarda gördüm. Şu salak hazırlık kampı reklamının sonunda okan bayülgen konuşuyor yine. anlaşmayacağım falan diyordu,onca laf atıyordu.Reklamda güler yüzlü görünce oha dedim.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 okan bayülgenin hayatında yapıp tutacağı tek program tipi makina konseptli şeyler olucak. makina olmaz,makine olur adı,yine devam eder gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 wala okan yanar döner adam ne yapcagı belli olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 2 sene kadar bu tip program yapmıycam sonrasında yeni bi proje başlar demişti.. zagayı aratıyor ama daha keyifliydi zaga , spiker olayları süperdi [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 19:02 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 o reklama cıkmak yakışmadı pek evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 reklamlarda vardi okan, kanal d nin, ee noluyo simdi aciklasin biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 biz de o sorunun cevabını arıyoruz farkındaysan :D atladı kız ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 makina ekibinden arkadasimin soyledigine gore okan bayulgen bu sene kamera arkasinda biseyler yapicakmis sanirim. ama kesinlikle yaptigi tarz bi program olmayacakmis. mis da mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 daha iyi olur. prodüktörlük yapsın yönetsin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 okan zaten makinayi uzatmayacakdi ole demisti... en azindan kendi programinda ana ama bi baktim yeni sezon su tarihte dedi alalahala dedim.. hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar