Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Makina

tellos

Öne çıkan mesajlar

Pati kapalı oldugu için bu sezonla ilgili topic açılmamış, zaten artık bitmek üzere sezonun son 2-3 yayını falandır herhalde,neyse..
2 haftadır özürlüleri konuk ediyo Okan Bayülgen ve inanılmaz bi tat aldım özellikle son 2 haftadır Serkan diye bi genç var 2 haftadır geliyo acaipde akıllı bi adam , gene taktir edilesi bi yayın, bu sezon siyatsetçi bile gelmiş yayına.=)
Sosyal ağlarda paylaş

işitme engellileri çıkartması da biraz taş atmaktı bence bu hafta kanald'ye. geçen hafta ses ve görüntü problemlerinden izletmediler makinayı, madem öyle bende öyle bir program yaparım ki konuşmaya gerek kalmaz dercesine yaptı dün programı.

Onun haricinde son haftalarda "onlar" yani gürgen öz ve tayfası iyice sivrildiler. Tarkan hayranları, kız kuruları falan derken bence her zamankinden çok daha el üstünde tutuluyorlar şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

işi doğaçlama yapması ve lafları gediğine oturtması sivriltti gürgeni zaten. aslında bütün iş gürgende. fakat yanındakiler de kaymağını yiyorlar işin. reklamlarda oynamaları falan.

geçenki bir programda tibet muhabbetleri vardı yarılmıştım gürgene;

-Tibete gittim kendimi bulabilmek için; rahibe sordum ben kendimi bulmak istiyorum dedim, dedi ki: "Cebine bak".
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.komplikemanyaklar.com/
Makinada ki ve tv makinasında ki videolarının çoğu var burada (Gürgen Öz ve ekibinin) . Fakat en çok koptuğumu silmişler bir türlü bulamadım ya. "Baletler" Nolur bana bulun onu =(
PS: Aslında gösteriş yapmayı pek sevmem dediğinde babamla birlikte koltuklardan düşmüştük

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 16:20 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...