Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 arkadaşlar psp'de oynadığınız özellikle yeni olabilecek güzel oyun varsa belirtseniz, denesem oynasam? fifa 07 oynamaktan gına geldi artık. düzgün oyun bulmak da pek kolay değil. yardım edin lütfen psp'mi çöpe atmak istemiyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Dungeon Siege vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bitirdim onu ya aylar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Oyun Listesi Transformers gördüm en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 aradiginiz hersey icin : http://www.psp-spot.com/forums/PSP-Downloads-USER-CONTRIBUTED-f46.html tavsiye ederim. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:08 tarihinde, NexcaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Ne tür oyunlardan hoşlaniyorsun süyle buluruz birşeyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 online metal gear solid portable ops , online test drive, ve syphon filter onlin tabiki 2 3 ay sonra gran turismo cikicak o zaman tum oyunlari silersin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 valla ben epeydir puzzle quest ve virtua tennis le uğraşıyorum. oldukca derin ve keyifli kariyer/senaryo modlari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Puzzle Quest mb'ından beklenmiyecek kadar zevkli ve sürükleyici bir oyundur. Fantastik oyun sevenler mutlaka denesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 -Valhalla Knights -PuzzleQuest -LocoRoco -Monster Hunter Freedom -Final Fantasy serisi (Anniversary muhabbeti ve GBA + çeşitli konsol versiyonlarının emule edilmiş halleri) -Internet üzerinden Metal Gear Solid Ya 90+ oyun var da şimdilik bunlar aklıma geldi en begendiklerim bunlar olsa gerek.. Bu arada kısa zaman içinde Dungeons & Dragons Tactics çıkıcak PSP'ye bayadır bekliyorum + Elder Scrolls Oblivion çıkıcak (değişik bi isimleydi galiba ama) gamespot'dan takip ediyorum ben [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 10:10 tarihinde, Alfheim tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Bende de Kao the Kangaroo die bi oyun var bide PES 5 nasıl bayıldım anlatamam yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 gundam seed indir kafayı ye. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Gundam SEED : Renpou vs ZAFT , Gundam : Battle Tactics ve Gundam : Battle Royale [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:25 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 mgs portable ops u al, senaryo dahil 15-20 saat oynanıyor. kesmezse mg acid al, o da kesmezse mg acid 2 al. hepsini de bitirdiysen (yuh), crush oyna, ben sevdim sen de seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Worms : Open Warfare alma sakın. 300 : March to Legacy de alma. Capcom Collection ve Metal Slug Anthology çıkmış PSP için onu al. [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 09:31 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar