Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 düşündüm şöle bikaç ütopik bişi..mesela hiçbi genç ünniye hazırlanmasa o sene, sınava gırmeseydı toplu karar alıp, naparlardı acaba oauherhf. komedi lan uehr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 1 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: Dwinz üye § 16 Haziran 2007, Cumartesi - 00:50 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- düşündüm şöle bikaç ütopik bişi..mesela hiçbi genç ünniye hazırlanmasa o sene, sınava gırmeseydı toplu karar alıp, naparlardı acaba oauherhf. komedi lan uehr Peki ya içlerinden akıllı bir genç çıksa barajı geçip ODTU,Bogaziçi ne falan girse? :).. Not:(Bu arada bogaz ıcı ayrımı bılesık mı yazılıyor ayrımı sorarlar falan?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Evet arkadaşlar Allah hepinizin yardımcısı olsun gerçekten önemli bir dönüm noktası. Kendi içinde "ben hakkıyla çalıştım" diyenler bence hiç üzülmesinler, çünkü ne kadarlık çalıştıysanız emin olun o kadarlık biryere gireceksiniz. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 @ cırcırböcüğü ütopyaydı zaten öle bişi olsa %99 u o dediğini yapardı. geri kalanlara aptal derler bide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bu gece nasıl uyuyacağım ben onu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bana bi rahatlık bi mutluluk çöktü her ne kadar sıçacak olsam da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bol sanslar hepinize:) Elinizden geleni yaptiniz, umarim yarin reservelerinizi ve enerjinizi aktif edersiniz ve bunu iyi bir sekilde kullanir, basarili olursunuz. Dinan, yüzdün yüzdün kuyruguna geldin tabi, onun rahatligidir:) ''heyyo bitiyo acilarimiz sonunda'' Benim öss'vari sinavimin ikinci etapi 3 hafta sonra, sözlüler yani. 7 presentation hazirladim, 4 ü kitap. hepsini ezbere bilmek zorundayim, yanimda bir kagit parcasi bile olmayacak. ayrica bilimum matematik calismalari da dahil. 3 saatte bitirip, cikiyorsunuz ya ben ona imreniyorum:) Bizimkiler toplam 8 gün sürüyor hühü iskence resmen. [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 22:04 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 valla bol şanslar allah kolaylık versin. gerçi bu saatte bunu okuyorsanız kapatın ve yatın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 erken adha yahu? yada yatsammı nabsam karar veremedım heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Her zaman kaçta yatıyosan o saatte yat bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 uyanamam bea o zamanda :) 2den erken yattıgım yoktu. en geç 11:30 zıbarırım ben... ii bi zaman bence 7de kalksam 7:30 8 saat uyku yeter dinç kafa için sanırm. dmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 8 saat fazla bana mesela. 12 de yatçam 7 de kalkçam :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 çok stres yapmayın tamam hayatınız 195 dk ya ve yaptığınız hataların kaç doğrunuzu götüreceğine bağlı ama yani çokta takmamak lazım hiç olmadı hayatınızdan bi sene daha eksilir. yani nolcak bi de aileye ve çevreye rezil olmak var tabi ama stres yapmayın cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 son cümlen bitirdi beni :P yatıyorum hadi gutnayt hepinize başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 hepinize iyi şanslar hepiniz için dua edicem^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bende stress oldum arkadaşı götürücem sınava sabah 6'da nasıl kalkıcam ben yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 iyi şanslar efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 2:15 saat, uyuyamadım hala, ÖSS var sabah. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Hepinize bol şans :) Kalbim sizinle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 basarılar tüm öss cilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 antimodes, essek kadar adam oldun daha yeni mi giriyosun sen ossye? aa dogru anaokulunda kalmistin =(( [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 07:54 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 haydi aslanlar görelim sizleri ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bu sene en zor ossymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 he valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar