Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss stresi (feci durumdayım)

ivy

Öne çıkan mesajlar

said:
Dwinz
üye § 16 Haziran 2007, Cumartesi - 00:50 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

düşündüm şöle bikaç ütopik bişi..mesela hiçbi genç ünniye hazırlanmasa o sene, sınava gırmeseydı toplu karar alıp, naparlardı acaba oauherhf. komedi lan uehr

Peki ya içlerinden akıllı bir genç çıksa barajı geçip ODTU,Bogaziçi ne falan girse? :)..

Not:(Bu arada bogaz ıcı ayrımı bılesık mı yazılıyor ayrımı sorarlar falan?)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet arkadaşlar Allah hepinizin yardımcısı olsun gerçekten önemli bir dönüm noktası. Kendi içinde "ben hakkıyla çalıştım" diyenler bence hiç üzülmesinler, çünkü ne kadarlık çalıştıysanız emin olun o kadarlık biryere gireceksiniz.
Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bol sanslar hepinize:)
Elinizden geleni yaptiniz, umarim yarin reservelerinizi ve enerjinizi aktif edersiniz ve bunu iyi bir sekilde kullanir, basarili olursunuz.

Dinan, yüzdün yüzdün kuyruguna geldin tabi, onun rahatligidir:) ''heyyo bitiyo acilarimiz sonunda''

Benim öss'vari sinavimin ikinci etapi 3 hafta sonra, sözlüler yani.
7 presentation hazirladim, 4 ü kitap.
hepsini ezbere bilmek zorundayim, yanimda bir kagit parcasi bile olmayacak. ayrica bilimum matematik calismalari da dahil.
3 saatte bitirip, cikiyorsunuz ya ben ona imreniyorum:)
Bizimkiler toplam 8 gün sürüyor hühü iskence resmen.

[ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 22:04 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...