Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Rüştü rüştü diye şimdi yere göğe sığdıramadığınız adama Pendikspor maçı sonra tekme tokat giriştiğinizi hatırlarım..Şimdi onu yapan bilmemkaç kişi,bütün camiaya nası mal edersin fln die çıkış yapmadan yanıtlayaym,o gün siz dövmediyseniz adama sövmüşsünüzdür çoğunuz...böyle bi adamı işte vezir de edersiniz rezil de...Mesela Beşiktaş ta böyle bişey olacaını zannetmiorum...(ki geçmişte örnek te yok zaten)[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Sen sövmediysen 10 fenerliden 8i sövmüştür eminim...Peki fiili bi eylem göster arkadasM? beşiktaş taraftarı futbolcusuna sahip çıkar çıkmassa da sadece tezahüratlarıyla protesto eder... örnek:okulda defteri evde anneyi terkedip geldik sevgilimizi utanmadan istiyor yüzsüzler dolar Bu alemde kral yine taraftar!! :)[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: fizban, 01 Mart 2003 22:46 tarihinde demiş ki: briegeldi sanırım, çanakkaleye elendikten sonra bozuk para yağmurunu hatırlıyorum ? sonra sahaya inip bi kaç taraftarın tümer ve ahmet yıldırımı tartakladığını da hatırlıyorum ben[hline]fighting for peace is like screwing for virginity hacked by fizban® Briegel olayını ben de hatırlıyorum 2 tane madeni para gelmişti sanırım...:P ve tümer ve ahmet yıldırım konusunda yanıldıını zannediorum çünkü her maçı ve maç sonraasını kimi zaman tribünde kimi zaman evde izlesemde böle bişi hatırlamıyorum..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Sen hatirlamiyorsan olmamistir dimi? lol. Kivirmanin alemi yok, besiktasta boyle birsey gordun mu demissin, fizban da gordum demis. Her takimda olur boyle seyler. Kaldi ki rustu & bu mac & takimi kurtarmak olayini nasil getirip pendik macindan sonra birkac gerizekalinin rustuyu dovmesine bagladin onu da anlamis degilim, birbirimize laf sokup sidik yaristirmiyoruz burda, futbol konusuyoruz. Ilgilenmedigin bir konuysa mesaj atmamakta serbestsin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 tartaklamak? ben olayın laf atısması olarak gerceklestigini hatırlıyorum ne sahaya inip tartaklaması? bacyoya da katılıyorum her takımda olabilir öyle seyler zaten galiba rüstüyü dövenler fener taraftarı degil aziz yıldırımın adamlarıymıs di mi? yani öle diodu fenerliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: Baggio, 02 Mart 2003 04:31 tarihinde demiş ki: Sen hatirlamiyorsan olmamistir dimi? lol. Kivirmanin alemi yok, besiktasta boyle birsey gordun mu demissin, fizban da gordum demis. Her takimda olur boyle seyler. Kaldi ki rustu & bu mac & takimi kurtarmak olayini nasil getirip pendik macindan sonra birkac gerizekalinin rustuyu dovmesine bagladin onu da anlamis degilim, birbirimize laf sokup sidik yaristirmiyoruz burda, futbol konusuyoruz. Ilgilenmedigin bir konuysa mesaj atmamakta serbestsin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Ters ters cevaplar yazıp kışkırtan sizsiniz kardeşim,Neye msg atıp atmıyacağımı da bana öğretmeye kalkışma istersen,Konu konuyu açar diye bi laf duydun mu sen?? her thread de gelişen konu için yeni thread mi açıcaZ? gülünç olma lütfen[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 tahrik edici yorumlar yuzunden tartismalar cikiyor zaten,sonra bana kimse karisamaz sokarim heytt turu tavirlarda devam edilince herkesin sabri tasar tabi bir yere kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Arkadaslar soyle gıdıp spor kısmındakı yazıları bı okuyun,ortamı alevlendıren,mılletı tahrık eden kım bı bakın.Goruceksınız kı aynı sahıs.Ve bu nereye kadar surecek bılmıyorum.Cunku sınırlerımızı zorlamaya basladı.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 ehuahue aslında herkes birbirini tahrik ediyor yani herkese göre degisiyor tahrik eden kisi :) bunun nedeni de spor daha dogrusu takım tartısması cünkü herkes(%90) takımını sevgilisi gibi düsünüyor ve onu korumaya calısıyor kusuru olsa bile onu görmüyor bu herkes icin. simofle mesela sana tahrik edici gelebilir biri ama sen de baskasına gelebilirsin mesela. bu böle uzayıp gider. bu yüzden ortak antlasma yapıp olayı geyik seklinde birbirimizi yemeden devam ettirmemiz lazım. azmo sagol varol euahuhe ama benim de seviyeyi fazlasıyla kacırdıgım topicler oluyor iste ama mesajı attıktan 30dk ya kdr farkedemiosun heyecandan, hırsdan sonrası zaten edit edemiosun eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Raider burda herkes aynı kısıden sıkayetcı.Senınde bazı konusmaların tahrık edıcı,benımde ama bu 1-2 msjla sınırlı,her mesajımda karsı tarafı nasıl sınırlendırebılırım mantıgı,dusuncesı yok.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 said: Simofle, 03 Mart 2003 20:49 tarihinde demiş ki: Raider burda herkes aynı kısıden sıkayetcı.Senınde bazı konusmaların tahrık edıcı,benımde ama bu 1-2 msjla sınırlı,her mesajımda karsı tarafı nasıl sınırlendırebılırım mantıgı,dusuncesı yok.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Kimmiş o kişi?...Beni tahrik eden,sensin,çok zeki olduğunu zannedip tam aksi şekilde davranıyosn..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar