Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fb vs Malatyaspor..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok o kadar degilde gol atamadi desek daha dogru olur,bos kaleye bile kacirdik.

kirmizi kartlar : dk. 35 muharrem , dk. 76 tolga , dk. 85 duro .

orta sahada fenerbahce olarak yine ustunlugu kuramadik,bana gore kotu oynadik.

nukem cok sey istiyorsun bundan sonra daha yazmam :)
Mesaj tarihi:
said:
-Apex-, 28 Şubat 2003 23:12 tarihinde demiş ki:
fener cok kotu oynadi,malatya 8 kisi kaldi.

1. dakikada rebrov ve 78. dakikada yusuf'un golleriyle fenerbahce maci kazandi.galataray maci oncesi iyi sinyaller vermedik ama rakip galatasaray olunca o mac hakkinda bir yorum yapmak yanlis olur.

konu budur,burdan devam edilmesi uygundur,tamamdir,o kadar.
:)

Evet ıyı oynamadı,ama kotude oynamadı,bos kaleye kacırırsan olacagı bu.Cok pozısyona gırdı fener.Ama rustu her mac oldugu gıbı yıne accayıp kurtarıslar yaptı.Bu adam super kalecı ya[hline]Simofle

[b]O 55 bin sosisliden biri

-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
heh rustu'nun kaleciligi tartisilmaz ama 10 kisilik malatya ile beraberede kalabilirdik kadikoy'de , iste o zaman facia olurdu.
(8 kisi kaldiktan sonra zaten onemli pozisyonlari yok atlayip ziplamayin 8 kisi 10 degil diye:))

bence bu kadroya yakisan futbol oynanmadi , goller kacirdik dogru ama fenerbahce boyle oynamamali.

[Bu mesaj -Apex- tarafından 28 Şubat 2003 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hakıkatten adam tek basına takım.Super kalecı.Bu sene degısıklık yapıp Rustu'nun formasını almıstım. Iyıde etmısım :) Futbolculardan da Umit Ozat'ı alırdım.Adam cok calısıyor.Ama fenerlı arkadaslar efsane formayı hala almadıysanız hemen alın.Muthıs bır forma.[hline]Simofle

Mesaj tarihi:
rüştü rüştü diyorsunuzda adam resmen gole teşvik etti malatyaspor 10 kişi iken malatya ve maç 1-0 iken

sertan vurdu rüştü hatasını telafi etti çeldi topu mithat geldi vuramadı düzgün rüştünün elinde kaldı

yani orda sertan düzgün vuruş yapsa 1-1 maç[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Mesaj tarihi:
Ona bakarsan fenerlı futbolcular duzgun vurus yapsa,bos kaleye atsa mac 8-1.
Rustu gecenın en ıyılerınden bırısıydı.80. dk da yuzde yuzluk bır pozısyonu cıkardı.Ustelık Malatya 9 kısıydı.Gol olsaydı dusunsene durumu.[hline]Simofle

Mesaj tarihi:
tamamda aynı şey mi ?

anlatmak istediğim olay farklı, forvetin görevi gol atmaktır, kalecininki kurtarmaktır

rüştü görevini yapıyor ama hata yaptığı zaman çok kritik hata yapıyor

aynı hataları 7 senedir yapıyor, rüştüyü iyi izleyenler bilir[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Mesaj tarihi:
Evet haklısın hata yaptımı hıc kendı kalıtesıne yakısmıcak hatalar yapıyor, adamın bı zaafı var ıste gerı pas atmayın,bence rustude suc yok rustuye krıtık zamanda gerı pas atanlarda suc.[hline]Simofle

Mesaj tarihi:
O gol nasıl kacar ben hala anlamıs degılım,yemın edıyorum bana kenar yonetımınden o topu dısarı at deseler 100 defa ugrasayım belkı 1 tanesı gıder.Galıba Semihte o % 1 lık dılıme denk geldı[hline]Simofle

Mesaj tarihi:
Bence malatyanın 1 kırmızısı dışında 2 tanesi haklıydı...
Rüştü birkez daha takımın en iyi oyuncusu olduğunu gösterdi...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
Mesaj tarihi:
benim anlamadıgım böle bir bal nasıl olur ya lol. yani fenerin rakibi 3 kırmızı görüyor(bariz haklı belki 2. tartısılır) ve 3 oyuncu da cezasını gs kupa macında cekcekler töbe töbe :)
Mesaj tarihi:
biz malatyayı zaten yendikki kardeşim geçen hafta, yine yeneriz laf mı?

benim sinirlendiğim nokta fenerin 3 tane oyuncusunun kart cezası vardı ama önümüzdeki hafta 3'üde oynayabilicek

1 hafta dayanamamışlar kart görmek için[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Mesaj tarihi:
8 kisi kalan takima yildizlasmadi, zaten yildizlastigi falan da yok, topu elinden kacirdi sonra nerdeyse gol olacakken tekrar yakaladi, kendi hatasini telafi etti (10 kisiydi o ara malatya, topu da defans hatasindan kaptirdilar). Onun disinda da 'ulan Rustu olmasa sicmistik gene' diyecegim pozisyon yok hatirladigim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Level 50 Eldritch of Soul Reavers
Email: [email protected]
Mesaj tarihi:
saha kötüydü futbol oynanmadı geçen hafta, o maçın oynanmasının tek sebebi diğer hafta ertelenen maçta diğer takım yöneticilerinin[özellikle beşiktaş] yaptığı çıkışmaydı

bu sebepten oynandı o gün malatya maçı[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

• Yeni Oluştur...