Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 edi senin katılmadığın var mı zaten :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 her anne ayni degil. mesela benim annem hicbi$iye kari$maz. kendi halindedir. iyi biridir,kesinlikle mal degildir. cok severim kendisini.kafada $i$irmez.ne diyelim? herkese benim annem gibi anne diyelim. ehe :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_craftsman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Valla benim annem melek sizi bilmem! Kavga ediyoruz bağırıyorum, bana "ama kalbimi kırıyosun" diyo... ama bi durum var ki ağır suçluluk duygusuna neden oluyolar! beh beh beh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Bana ders konusundan başka bişeye karışamadıkları için o konuların çoğunda rahatım.2 konuda laf edebiliyorlardı bi ders bi telefon faturası.Şİmdide kabloya geçtim artık sadece ders konusunda laf ediyolar ondada son sene zaten.Ama annem benim telefondan kalkıpta kız arkadaşıma mesaj çekecek ha?Hiç dayanamam dağıtırım ortamı.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar