10ur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Selamlar bilgisayar son günlerde sapıttı acayip yavaşladı özelliklerine rağmen ikinci explorler ı açamıyorum özellikleri amd x2 4200 ati sapphire x800gto2 1gb dual ram 200+80 gb harddisk falan filan buna rağmen işlemciyi %50 lerde görmek mümkün bilgisayar boşken kafayı yemek üzereyim eskiden süper hiperdi şimdiki hali delirtiyor.çok yüksek ısılar görüyorum hiç görmediğim gibi nedendir?oyunlarda görüntülerde kayma yaşanıyo buna ek olarak...Ayrıca görev yöneticisinde 1k yı geçmeyen uygulamaların çoğu şimdi 5--6 k görünüyor. Şuana kadar yaptıklarım; *Registry defrag *Hard disk defrag *Virüs taraması *Bilgisayar temizliği *Kasa temizliği *Driver güncellemesi Ama hiçbirinden sonuç alamadım format son çare oraya gelene kadar başka neler yapılarbilir önerilerinizi bekliyorum teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 abi bence zorlama artık format :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 illa format atmadan halledecem diyosan, bilgisayarın düzgün çalıştığı yakın bir tarihe geri döndür system restore muhabbetiyle... işe yarayabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 sorun yazılımsal değilde donanımsal gibi görünüyor bir baktır derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 cpu heatsinkini temizledin mi? cpu fanı çalışıyor mu? heatsink cpu ile temas ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 format attım en sonunda dayanamayarak cillop gibi oldu artık aynı anda 3 wowla 3 karakter oynuyorum hihihi :) Yardımlarınız için teşekkürler buarada o dediklerinizede bakmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Evet yığınla şey dolmasından (bilinmeyen diyeyim artık spyware midir worm müdür nedir...) bayağı bilgisayar yavaşlıyor , aynı olay bendede vardı 2 hafta önce, formattan sonra cillop gibi oldu :) Sıklıkla antivirüs programlarını update edip, haftada bir scan yapmak en sağlıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar