Redogski Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ping yazan yerin tam üstünde şöyle bi dalga sadece bende mi çıkıyor?yoksa ben oynamayalı oyuna yeni bi özellik mi kattılar :D. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 o ne abi uhaeuhae bende yok(tu) öyle bir şey, en son geçen ay oynamıştım CSS. yeni bir update ile gelmiş olabilir ama sende olmuş bir bug gibi gözüküyo o yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Komut ile istediğin yere alabilirsin net_graph 0 - kapatır net_graph 3 - sağ alt köşe Değişik sayılarla değişik yerlerde çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 net_graph'ı demiyor yalnız o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 İyiymiş şimdi farkettim onu :D Steam support çözer bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yuh iyki 6-7 aydır cs oynamıom :D.hemen cahil yaptınız:P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ya o dediğin şey bende şu durumda oluyo, şimdi directx9 la benim ekran kartı adamları parlak parlak gösteriyo. bende directx i 7 ye düşürüyorum(oyundayken) o zaman bu dediğin şey çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bende valla hiç çıkmadı bidaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 1 haftadır her gün bakıyorum bu topice hala resimde çıkan dalganın ne olduğunu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar