Greeny Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Arkadaşım ve ben hardcore raiding guild kurma çabalarındayız. Türklerle o iş olmaz diyeceklere, türk mürk olayımız yok gayet international bir guild olacağız kısmetse. Sadede geleyim, bizim sorunumuz server bulamadık. Ortak karar olarak da, yeni server açılmasını bekleyelim diyoruz.Tabi ne zaman açılır, ya da açılır mı gibi bir tahminimiz yok. Belki paticik halkının bu konuyla ilgili yorumu vardır diye buraya danışayım dedim. Var mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 turk liderle harcore raiding guild olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 abicim öncelikle iyi şasnlar diyorum sonralıkla,daha yeni bi sürü server açıldı yahu dhaa yeni serverları beklemek niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 telekom based hardcore guild yürümez kasmayın bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 yeni server açılmasını bekler ve orda başlarsanız, hardcore raid guildi haline gelebilmeniz için 1 sene falan beklersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Temel gelişim süresi saydığınız şeyler, uğraşın arkadaşım vaktiniz ve bu oyuna sevginiz varsa. [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 10:40 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 kazzak iyidir auxilia(boon control oldu gerci simdi), forte, guardians vs da var. bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 olmaz [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 10:45 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 . [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 10:55 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 . !! [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 10:56 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Bazı arkadaşlar bizim Nihiluma kafa tutmaya çalıştığımızı fln düşünmüş sanırım :) Amacımız raid progress üzerine olan, haftanın 5-6 günü raid yapan guild kurmak. Öneriler için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 horde mu ally mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 nihilum a kafa tutmak :) benim söylemeye çalıştıgım yeni bir serverda yani low olan bir serverda aradıgını bulamamanın zorluguydu. biz kendimize yeteriz diyosan bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Horde tarafı düşünüyoruz, ama belli olmaz tabi. Evet o durumu ben de düşündüm, şu an Alonsus'tayım. Boş zamanlarını da gördük ally tarafında bir guild server açıldıktan 1,5 ay sonra sanırım MC de boss kesmeye başlamıştı. Bizim ki düşünce tabi, adam gibi reroll atan bir guild bulduktan sonra o da düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bence su an sistem eskiye gore cok cok daha uygun bu is icin bi suru instance war ve bunlarin heroicleri gayet guzel itemlar dusuruyor bunun disinda 10 man karazhan war kisa ve iyi loot lu 2 boss gruul ve maghteridon wr yane 25 kisi level 70 olduktan sonra herkes full fors 2 hafta kasarsa gayet guzel item kasilabilir yavas yvas daha zor instancelara kasilmaya baslanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 sıfırdan we horde baslamayı düsünürseniz aranıza katılmak isterim 3 ay boyunca 7/24 15saat+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 o değilde instancelere giriş questlerini yapmak cok zoruma gidiyor onxy için grup bulamamıştım yapmadım şimdide karazhan questi için bulamıyorum yapmıcam onuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Bonepart, frostwhisper alliance da, Solid adlı guild, turk guildmasterla gayet guzel serverfirstlerle lvl 60 zamanında naxx ın dıplerıne kadar gıttı, adam gibi disiplinli guildmaster olduktan sonra türk yada bangladeşli farketmiyor pek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Bende artık BL'deki paladinimden ve Shadowmoon denilen rus realmındakieki kril alfabesinden bıktığım için reroll düşünüyorum, ally-horde farketmez, hep beraber oynanacak yer varsa 7/24 hazırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Türkler , türklere pek güvenmiyor bir sebepten dolayı :) Ben de güvenmiyorum sadece türk üyeleri olan guildlere. 3 defa denedim, pek etkili olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 evet turk guildi kesin guruplaşmaya gidiyor.. ahmet bizden onu raid e alak.. ali yi almayalım muhabeti dönüyor bende çok turk guild i gördüm ama cidden bir elin 5 parmağını geçmez adaletli olanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar