Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SPK Sınavı ve ileri seviye kura hazırlanma aşaması hakkında yardım lütfen.

ColdShadow

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar şöyle sorulara genel olarak baktığım zaman sözel kısımları halledebilirim gibi ama sayısal zor gözüküyor. aslında şu an staj yaptığım yerde (ata holding, ata online) bir çok kişiden bu konu hakkında fikir aldım ama extradan fikirlerin bi zararı olmaz. Temel seviyeyi pas geçip direk ileri seviye lisansı düşünüyorum ki öncelikle bu konu hakkındaki fikirlerinizi öğrenmek isterim.

ikinci olaraktan bunun için gerçekten tek başına spk sitesinde verdiği şeylere çalışmak yeterli midir yoksa bir kursa gitmek gerekli midir?

son olaraktan kurs çok işe yarar diyorsanız istanbulda kurs önerisinde bulunursanız sevinirim.

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

mezun olmaya gerek yok sanırım. ben 4. sınıfa geçtim herkes şimdiden gir mutlaka diyor staj yaptığım yerde. bu arada ingilizce işletmede okuyorum. yanımdaki bayana sorduğumda nasıl başvuracağım vs. biz sizin için yapacağız işlemleri dedi bende daha pek detaya girmedim. yani çok bilmiyorum. tek bildiğim şey eğer bu konu ilgilinizi çekiyorsa ve bu konuyla ilgili iyi bir yerde iyi bir konumda çalışmak istiyorsanız ileri seviye lisans şart.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şu an fikir aktaracak konumda olduğumu düşünmediğim için insanların kafasını karıştırmak istemem. sadece söyleyebileceğim kesin olan şeyler 6 tane iktisat, finans, işletmeyle alakalı dersin hepsinden geçmeniz yani en az 60 almanız gerekiyor başarılı sayılmak için ve 70 ortalama olması gerekiyor lisansı almak için.

bana stajda söyledikleri direk ileri seviye lisansı almam şeklindeydi ki şöyle bi baktığım zaman çalışanlara zaten temel seviye lisansı olanlarla ileri seviye olanlar arasında mevki farkı ortada.

ama ben birde bu konuyla ilgili bilgisi olan paticik halkından bilgi edinmek isterim.

bu arada black fikrim yok söylediğin şey hakkında ama benim çalıştığım bölümde en az 10 kişiyle tanıştım hepsi ya iktisat ya da işletme mezunu ve çalışanların hepsi temel veya ileri seviye almak için uğraşıyor veya sahipler.

[ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 22:11 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...