nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Oha Chris Cornell süperdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yeni grup olarak direk wolfmother diyorum. ayrıca Black +1. wasp her dönemde dinlenebilir, 2000'lerde de 5000'lerde de dinleyebilirsin. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 21:06 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 @Fistan: Classic Rock ağırlıklı ama blues rock da çok severim. O dönemin rock gruplarından sonuçta Led Zeppelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Blue Öyster Cult Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Whitesnake Accept Dire Straits Dokken Saxon ( öeah :P ) ve tabikide Scorpions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 mithr onlar yenı gruplar degıl hocam yenı grupları yazın demıs adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 oha paticikte accept dinleyen biri var, ben zamanında nileppezdel e accept i tavsiye etmiştim, bikaç tane daha edeyim, griswold blue oyster cult demiş, ben de tavsiye ederim. bu grupların büyük bi kısmını biliyosundur ama rastgele yazayım bikaç tane, bu topicte daha önce tavsiye edilmemişlerden yazmaya çalışacağım, bir de yeni istemişsin ama eskilerden de yazayım yine de dedim çok eski (60lar falan): the kinks the hollies eski(70ler falan): uriah heep ram jam zz top ufo (rock bottom şarkısının solosu dünyanın en iyisi solosudur bence), janis joplin graham nash (prison song şarkısı süper) alice cooper thin lizzy rainbow (bunu sevdiğini biliyorum ama yine de yazayım dedim) blue öyster cült biraz eski(80ler falan): savatage heathen (thrash metal bu) grim reaper mercyful fate ACCEPT (dünyanın en iyi grubu !! ) saxon (80's heavy metal; yeni albümleri çok iyi olan ender gruplardan) Tesla Runnig Wild whitesnake virgin steele (manowar gibi) yeni (90lar falan): PJ Harvey theiron bonnie prince billy evergrey bir de geçen gün amelie yi izlediğimden beri filmin soundtrack albümünden başka birşey dinleyemiyorum, muhteşem, tavsiye ederim, filmi de tavsiye ederim [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 00:57 tarihinde, ucanadam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 pink floyd'a dal. uzun süre idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 PJ Harvey diyince aklıma geldi, yenilerden Queens of the Stone Age de güzeldir, gerçi o kadar da yeni değil, olsun. Eskisini isterim dersen Kyuss. Kyuss'u seversen vokalini aranabilirsin ortalıkta, onun için de devam olarak Unida. Bu tarzı seversen Desert Sessions (PJ Harvey de var yer yer), Dozer falan devamı getirilebilir. Bir de eskilerden Camel aklıma geldi, progresif rock. Çoooook eskilerden Hardal vardır bir de, yerli, tatlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 evergrey öeh kaçar be. :9 yenilerden değil de eskilerden vereyim ben : elf, eloy, genesis, yes, the spotnicks. bizden de dönüşüm orkestrası'yla grup bunalım var da imkansızdır herhalde bunların şarkılarını bulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 benım önerim symphony x rhapsody blind guardian farklı soundlar arıosun pinhani almora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Oha,adama yeryüzündeki az bilinmeyen bütün rock metal gruplarını önermişsiniz.Gel yavrum yamacıma sen.Aradığın Pyschodelic rock senin biliyorum ben.Yenilerde aradığın şeyi bulamazsın tekrar söylüyorum ama şey var mesela "Nekropsi" diye bir türk grubu var iki albümleri var zaten kesin dinle onları.Onun dışında sana önereceğim gruplar yine 60 sonları çıkışlı gruplar olarak şunlardır. Genesis King Crimson Camel Van Der Graaf Generator Emerson,Lake and Palmer Yes Elecrtric Light Orchestra Biraz daha farklı olarak Black Sabbath'ı öneririm. Tabi Pink Floyd,Janis Joplin,Jimi,Jefferson Airplane,The Doors efsaneleri var onları zaten biliyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 yeni gruplardan istediğini sandığım için king crimson'ın üstüne fazla gitmedim.ama feci-ül muazzam bir gruptur..aynı şekilde keza yes de öyle..bunlar zamanında neler yapmış insan şimdi dinleyince vaay be diyor..vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Onların bazılarını biliyorum. O yüzden eskilerden istemedim zaten :) Yenilerden istiyorum tabii varsa, yoksa eskilerle devam. Ama yeni tatlar arıyorum işte ne yapayım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 yok yeni falan :p eskiler daha iyi :p Şu sıralar warlock dinliyorum öneririm başkada; Armageddon Exodus Kiss (kiss albümü favorimdir) Quiet Riot Rush Van Halen Michael Schenker bide Spastic Inc. e bak bu türü beğenirsen daha bikaç sanatçı grup fln önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ha Rush da çok iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 spastic ink bence kolay kolay kaldırmaz kafa. :9 arachnophobia mı ne öyle bi albümü vardı msg'nin, o güzel. rush lan başla 2112'den. nekropsi'nin mi kubbesi'ni öneririm, ikinci albümleri biraz değişik olmuş. madem konu iyice sapıttı, baba zula öneriyorum ben sana.dinar bandosu'nun da albümü 1 haftaya kadar çıkıyo saykodelikdeşik adında.grizu öneririm cthulhu'da vardı albümü. bir de neal morse diye manyak bi herif var, onu öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 black witchery diye bi grup var, tam istediğin müziği yapıyor. adına bakma sen. 70ler falan. dinle bi nilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Grizuyu zaten indirdim kutulu sağolsun. Çok aramıştım o albümü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 sana birkaç grup önericiğim nile; dinlememiş olabilirsin. eskilerdir ama yine de dinle sen. yeni dinledikten sonra ne farkedicek grubun eski olup olmadığı :d boston grand funk railroad humble pie bunlardan bikaç tane çek dene sen. seversen zaten devamı gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Sağolun arkadaşlar, biraz geç bakabileceğim bu sanatçılara. Uzun süre evde olamayacağım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Ted Nugent FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Baya sağlam gruplar yazılmıs. Wishbone iyidir. Accept iyidir. Blue öylster iyidir. Hani Twisted Sisters? Nerde? Kimse yazmamış. (Yada ben göremedim :].) Bunlar iyidir denen bunları. I wanna Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Bide Saxon Wasp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 adam eskılerı yazın dememıskı sadece yenılerı yazın demıs yoksa playlistin upload edılmıs halını yollayacaktım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar